Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig ilyen nagyok voltak az elvárások a nőkkel szemben vagy ez a mostani kor terméke?
Figyelt kérdés
Biztos a férfiakkal szemben is, de én most a nők helyzetéről kérdeznék, ezt kérlek tartsd tiszteletben. Nagyon elkenődtem, mert megismerkedtem egy negyven feletti orvossal, aki - kerülő úton tudtam meg - a korom miatt pattintott. Az előző nőjével az volt a gond, nem volt úgymond klasszikus értelmiségi. Szóval legyen a nő fiatal ÉS mellette legyen olyan végzettsége, ami bejön. Egy korábbi kapcsolatomban a párom kerek-perec megmondta, hogy nem szeretne közös életet, mert míg mögötte jó családi háttér van, mögöttem nem és nem lenne korrekt a szüleivel szemben, ha az ő megtakarításuk hozzám vándorolna (wtf?).Ezek csak példák, egyéni esetek, de egyszerűen megugorhatatlannak érzem a lécet: legyen fiatal, legyen karrierem és/vagy menő végzettségem, legyen pénzem... Lehet, hogy ez nem férfi-nő, hanem emberi probléma. Milyennek látjátok a helyzetet? 36, nő2021. okt. 28. 14:55
21/48 anonim válasza:
Akkor vedd úgy, hogy a pasiknak is az érzülmények a legfontosabbak, de eddig egyikből se tudtad kiváltani őket. 🤷♂️
22/48 A kérdező kommentje:
17, igen és lett is neki. A pontos korát nem tudom, 27-29 környékére saccolnám. Köszönöm a megerősítő szavakat, remélem összejön nekünk :)
2021. okt. 28. 16:56
23/48 A kérdező kommentje:
21, ok, ebben most mennyi az információtartalom? Ilyen piszkálódó üres butaságokat minek puffogtatsz?
2021. okt. 28. 16:57
24/48 anonim válasza:
Mert a te problémafelvetésednek is kb. ennyi értelme van.
25/48 A kérdező kommentje:
Ugye ebben sikerült újra egyetlen érvet vagy gondolatot sem felvonultatni 🤦♀️ De akkor minek írsz ide bármit is? Bocs, de én itt mindenkinek megadtam a tiszteletet, azoknak is, akikkel nem értek egyet, mert a többség - ha visszaolvasol, láthatod is - normálisan, tisztelettudóan írt. Megkérlek, hogy trollkodj máshol. Köszönöm!
2021. okt. 28. 17:39
26/48 anonim válasza:
Mit nem értesz azon, hogy nem váltasz ki érzelmeket azokból a férfiakból, akik belőled igen? Ha te nem tudod megmagyarázni, hogy miért pont a délceg élsportoló főorvos vált ki érzelmeket belőled, miért tartozna neked bármelyik férfi is magyarázattal, hogy te miért nem váltasz ki érzelmeket belőlük? Egyszerűen csak nem, és kész. Fogadd el.
27/48 A kérdező kommentje:
Jaj, hát ha a világ úgy működne, hogy egyszerűen nem és kész, nem sok mindenre jutnánk... Köszönöm az okos hozzászólást 🤦♀️
2021. okt. 28. 17:48
28/48 anonim válasza:
Nem értem, milyen választ vársz. Van egy totál irracionális problémafelvetésed meg hozzáállásod az élethez, és vársz egy racionális magyarázatot, hogy miért úgy alakul az életed, ahogy. Ha pedig valaki rámutat erre az ellentmondásos állapotra, akkor bedurcázol. Nem minősítelek, pedig lenne hozzá kedvem. Egyébként cuki vagy, maradjunk ennyiben, mert ez legalább nem negatív. Peace.
29/48 A kérdező kommentje:
Figyelj, szerintem párválasztásnál nem irracionális a szívre hallgatni. Nem, én nem számolok, méricskélek, kategorizálok, nekem ez egyenes anyagiasnak és embertelennek tűnik, bocsi. Kérlek ne habosítsuk ugyanazt, köszönöm a véleményedet, minden jót!
2021. okt. 28. 17:55
30/48 anonim válasza:
Ők se méricskélnek, simán csak nem kellesz nekik. Neked is minden jót! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!