Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaymaxxing csajozás szempontból működhet?
Ahogy nézem ezeket a 80as évekbeli italo disco klippeket, feltűnt, hogy alapból egyik csávó se nézne ki jól bennük, ha nem sminkelnék magukat egy nő módjára. A női smink csodákra képes és akár az én kinézetemen is sokat javíthatna. A gond csak az, hogy homokosnak néznének vele, de mivan ha annak is vallom magam és úgy megyek oda lányokhoz utána. Működhet?

#23 voltam.
Hmm 🤔
Most hogy így írod , rengeteg nőnek maszkirozott fèrfit làttam , kéz a kèz sètàlni nőkkel.
Többel is egyszerre és a legjobbakkal.
Ja nem 😆😆

Vagy vàrj 🤔
A közösségi média is azzal van tele hogy kinek a fèrfi párja tudta magàt szebb nőre sminkelni, ès hogy "kinek jobb nő a pasija".
Ja nem 😆😆😆😆😆

Múltkor pont is olvastam, volt egy kèrdès, amiben azt kérdezték , hogy kit mi fogott meg a pàrjàban.
Volt aki azt írta , hogy mèg sosem làtott fèrfit akinek, ennyire jól àllt volna a B kosaras melltartó.
A másik pedig az volt, hogy mennyire szereti mèzni pàrjàt reggel , amikor meló előtt kifesti a szemèt.
...ja nem volt még ilyen az èletben 😆😆😆
"ja nem volt még ilyen az èletben":
Na ez az. Lehet, hogy a piac kicsi az ilyen, de ennek ellenére heteroszexuális férfiakra, viszont ők maguk olyan ritkák, hogy ha véletlen egy nőnek van erre igénye, az biztos rám szállna.

Hogy neked mennyi időd van szürreàlis elmèleteket gyàrtani lufi-pufi.
Ha zenekar nélkül kimaxololod a làtens homoszexualitàsodat(bocs😆), többen fognak kiröhögni , mint összejönni veled.
Ennèl mèg az is jobb lenne , ha hetero italdiszkontosnak öltöznèl 😆😆
Ita-italo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!