Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozási, randizási szempontból ha nincs kocsim inkább a belvároshoz közel vegyek egy lakást, semmint kintebb?
Az egyetlen valódi hátránya egy külvárosi lakásnak, hogy az odaút során a hosszabb idő eltelte miatt elrontod a hangulatot egy rosszul irányzott mondattal és a csaj kihátrál belőle. Esetleg elkezd józanodni és rájön, hogy mégse kéne megcsalni az exét aki pár órája lett az exe, de ezeknek azzal arányosan csökken a valószínűsége, minél inkább benne van a csaj alkalmi kalandban. 10-ből 9 nő amúgy is azt mondja, hogy ő amúgy nem szokott ilyet csinálni csak most te különleges hatással voltál rá.
Ha nem úgy tervezed, hogy több év alatt kialakítasz egy olyan életet, ahol a ház alatti kocsma a törzshelyed, akkor elhanyagolható a jelentősége, viszont árban sokkal nagyobb a különbség.
A kocsi meg megint olyan, hogy addig hangzik jól, amíg rá nem jössz, hogy vettél egy pénztemetőt, amit csak józanul vezethetsz, emiatt a csajjal nem tudsz alapozni, ő egyedül nem fog nagyon iszogatni, józanul meg jobban meggondolja, hogy elmenjen-e hozzád. Főleg idegen kocsijába beszállni.
Marketing... A férfiaknak a legjobban úgy lehet termékeket eladni, ezáltal felverni olyasmik árát is, amikre amúgy is szükség lenne, hogy elterjesszük a köztudatban, hogy milyen menő, ha egy ilyen helyen laksz.
Ennek pedig a popkultúra a legjobb eszköze, ha látod, hogy a Barátok köztben vagy az Éjjel-Nappal Budapestben meg különböző amerikai sitcomokban is ha közel laksz a bulinegyedhez, akkor milyen könnyű dolgod van és még a leglúzerebbnek is néha csurran-cseppen valami, akkor azt hiszed, hogy egy ilyen helyen maga a kánaán és örömmel írod alá a 20 éves vérszerződést a bankkal vagy jobb esetben költöd rá az összes megtakarításodat, aminek jobb helyet is találhattál volna...
Utána meg már nincs elállási garancia.
Ha valami, amit megtanultam, hogy aki tud csajozni, az borsodból vagy szabolcsból is feljöhet és aznap este összeszed valami csajt, akinél ott alszik, aki meg nem, annak lehet csini ruhája, prémium autója, belvárosi lakása és félmilliós fizetése, csak önmagát égeti és az egyetlen előnye, hogy kevésbé fáj neki kifizetni azt a 20-30 papírt egy rosszlányért.
1. Nem anyagi okokból nincs még autóm.
2. Tudom sok nőnek az is elég ha a srác egyedül lakik. Na nálam ez még nincs meg, mert lakótárssal élek ráadásul. Szóval nekem ez dupla ugrás lesz majd, mert most fogok először egyedül élni és ez mellett még saját is lesz.
3. Nekem is pontosan ez fogalmazódott meg a fejemben, amit az első bekezdésedben leírtál. Kocsim nem azon okból nincs, amit a harmadik bekezdésben írtál, de tök jogos a felvetésed azzal kapcsolatban. Bennem is sok szempont felmerül, hogy mi alapján válasszam ki a lakásomat.
Viszont a csajozásban nem csak olyan szélsőségek vannak, amiket te leírtál. Hogy valaki vagy Casanova, vagy szűz lúzer. Én ebben is átlagosnak tartom magam, voltak már tartós kapcsolataim és alkalmijaim is, viszont ha akarnék sem tudnék minden egy-két héten másik nővel aludni. Tehát átlagosként úgy érzem nekem segítene a lakás és az, ha az viszonylag közel lenne a randihelyhez. De valóban nagyon a belvárosban lévő lakás lehet már sok lenne.
4. Értem, köszönöm! Ez a nézőpont is megfontolandó.
5. Ha ez megnyugtatja a lelked nem Pest belvárosáról van szó, hanem egy vidéki nagyvároséról (Szeged). És a lakás úgy lesz meg, hogy az ár 60%-át a családom tudja adni, 15%-a a pénznek az enyém és a maradékra pedig néhány millió hitelt veszek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!