Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaymaxxing csajozás szempontból működhet?
Ahogy nézem ezeket a 80as évekbeli italo disco klippeket, feltűnt, hogy alapból egyik csávó se nézne ki jól bennük, ha nem sminkelnék magukat egy nő módjára. A női smink csodákra képes és akár az én kinézetemen is sokat javíthatna. A gond csak az, hogy homokosnak néznének vele, de mivan ha annak is vallom magam és úgy megyek oda lányokhoz utána. Működhet?
De parancsolj. Ennél italóbb diszkó már csak az amit nem angolul énekelnek az olaszok.
Na ezen a fickón segít a smink? 😀
Hiába írunk ide bármit is ő is csak a saját igazát keresi.
Női ruhàba akarsz , sminkelve nőket felszedni?
Tedd azt
És ennek semmi köze a hírhez és a sikeressèghez🙄
Csak és kizárólag a női smink ruha tette.
Inkább szopogasd tovább a negródat inkább, és àlmodozz arról , hogy milyen lehet anyu èkszereit és magassarkujàt, ruhàjàt felvenni "csajozni" 😆😆
A blackpill azt mondja, hogy az előadó sikeressége a kinézeten múlik. Erre a redpillesek mindig behoznak pár sikeres előadót, akik csúnyák voltak.
Az én elméletem az, hogy nem, azok nem voltak csúnyák igazából.
23: Én az csak a tiszta igazságot keresem. Azt tudom, hogy valamiért elkerülik a nők a legtöbb férfit, miközben bizonyos férfiak megfulladnak a p**citengerben.
Magyarázatként nyitott vagyok mindenre a személyiséget leszámítva, ugyanis a személyiség miatt
- A szórakozóhelyen nem fognak odajönni a nők
- A koncerteken nem lesz smár
- A Tinderen nem lesz több match
- Az instagrammon nem lesz több follower
Marad talán a házibuli meg a való élet, de ott meg sose lesz p**citenger, max 1db hosszú távú párkapcsolatot lehet elérni, vagy évente 1 -2 egyéjszakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!