Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gaymaxxing csajozás szempontbó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaymaxxing csajozás szempontból működhet?

Figyelt kérdés

[link]

Ahogy nézem ezeket a 80as évekbeli italo disco klippeket, feltűnt, hogy alapból egyik csávó se nézne ki jól bennük, ha nem sminkelnék magukat egy nő módjára. A női smink csodákra képes és akár az én kinézetemen is sokat javíthatna. A gond csak az, hogy homokosnak néznének vele, de mivan ha annak is vallom magam és úgy megyek oda lányokhoz utána. Működhet?

2021. okt. 28. 09:25
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Nem kattintottál rá, mi? Nem az Aqua Barbie girljét linkeltem hanem az Army of Lovers 1986-os Barbie goes around the worldjét amiben az egyik férfitag, a kopasz Alexander Bard van kisminkelve.
2021. okt. 28. 11:13
 22/36 anonim ***** válasza:

De parancsolj. Ennél italóbb diszkó már csak az amit nem angolul énekelnek az olaszok.

Na ezen a fickón segít a smink? 😀

[link]

2021. okt. 28. 11:17
 23/36 anonim ***** válasza:

Hiába írunk ide bármit is ő is csak a saját igazát keresi.

Női ruhàba akarsz , sminkelve nőket felszedni?

Tedd azt

2021. okt. 28. 11:22
 24/36 A kérdező kommentje:
22: Igen, szerették a nők.
2021. okt. 28. 11:37
 25/36 anonim ***** válasza:

És ennek semmi köze a hírhez és a sikeressèghez🙄

Csak és kizárólag a női smink ruha tette.

Inkább szopogasd tovább a negródat inkább, és àlmodozz arról , hogy milyen lehet anyu èkszereit és magassarkujàt, ruhàjàt felvenni "csajozni" 😆😆

2021. okt. 28. 12:01
 26/36 A kérdező kommentje:

A blackpill azt mondja, hogy az előadó sikeressége a kinézeten múlik. Erre a redpillesek mindig behoznak pár sikeres előadót, akik csúnyák voltak.

Az én elméletem az, hogy nem, azok nem voltak csúnyák igazából.

2021. okt. 28. 12:05
 27/36 anonim ***** válasza:
26 ezt most eskü nem értem. Az elején még azt mondtad hogy ők is rondák, csak a női praktikákkal lettek szebbek 😂
2021. okt. 28. 12:07
 28/36 A kérdező kommentje:
Az elméletem az, hogy rondaként is lehet szép valaki, ha ügyesen looksmaxol. Például ismerek ronda csávót, aki raszta lett és füvet ábrázoló pólóban jár -> a nőknek tetszik és igen, a kinézete miatt.
2021. okt. 28. 12:10
 29/36 A kérdező kommentje:
És nem a személyiség számít, mivel egy átlagos kopaszodó szemüveges incel nem fogja elérni ugyanazt a hatást a nőknél mint a raszta csávó, akárhogy viselkedik.
2021. okt. 28. 12:11
 30/36 A kérdező kommentje:

23: Én az csak a tiszta igazságot keresem. Azt tudom, hogy valamiért elkerülik a nők a legtöbb férfit, miközben bizonyos férfiak megfulladnak a p**citengerben.

Magyarázatként nyitott vagyok mindenre a személyiséget leszámítva, ugyanis a személyiség miatt

- A szórakozóhelyen nem fognak odajönni a nők

- A koncerteken nem lesz smár

- A Tinderen nem lesz több match

- Az instagrammon nem lesz több follower

Marad talán a házibuli meg a való élet, de ott meg sose lesz p**citenger, max 1db hosszú távú párkapcsolatot lehet elérni, vagy évente 1 -2 egyéjszakást.

2021. okt. 28. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!