Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Reménytelen vagyok, ha 25 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen vagyok, ha 25 év alatt nem tanultam meg beszélgetni lányokkal / nőkkel?

Figyelt kérdés
Nagyon sokáig a külsőmre fogtam ezt, de az már egész jól kezd alakulni, de ettől függetlenül egy címeres balfasznak érzem magamat, ha lányokról van szó. Egyszerűen nem tudok spontán beszélgetést kezdeményezni, de ha tudnék akkor sem tudnám szerintem fenntartani a beszélgetést és idővel biztosan kínos lenne.
2021. okt. 27. 19:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Ha okos vagy és képes vagy a másik fejével gondolkodni, akkor egy párkapcsolat kialakítása nem lehet probléma."

Ezzel nem értek egyet. Sokszor a nők maguk sem tudják, hogy mit akarnak. Itt inkább a szexuális vonzerő a kulcs.

Ha okos vagy, de nincs vonzerőd, akkor max. barátzónába leszel jó.

2021. okt. 28. 19:46
 12/14 anonim ***** válasza:
34%
Az okos ember eligazodik a zavaros női gondolatok között is:) Csak mondom.
2021. okt. 28. 19:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen téren okos az az ember. Merthogy univerzális ember szerintem nincs. Ott van pl. az Egy csodálatos elme c. film. Russel Crowe egy kissé hibbant zsenit játszik benne. Amikor udvarolni próbál a nőnek... :)
2021. okt. 28. 21:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy lekésve.
2021. okt. 29. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!