Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Reménytelen vagyok, ha 25 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelen vagyok, ha 25 év alatt nem tanultam meg beszélgetni lányokkal / nőkkel?

Figyelt kérdés
Nagyon sokáig a külsőmre fogtam ezt, de az már egész jól kezd alakulni, de ettől függetlenül egy címeres balfasznak érzem magamat, ha lányokról van szó. Egyszerűen nem tudok spontán beszélgetést kezdeményezni, de ha tudnék akkor sem tudnám szerintem fenntartani a beszélgetést és idővel biztosan kínos lenne.
2021. okt. 27. 19:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
38%
Igen!
2021. okt. 27. 19:50
 2/14 anonim ***** válasza:
70%

Általában kérdem: tudsz beszélni? Van eszed?

Ha erre a kettőre igen a válasz, akkor menni fog a csajokkal is, csak gyakorolni kell.

2021. okt. 27. 19:51
 3/14 anonim ***** válasza:
37%

2-es

Ezt alapból tudom cáfolni. Sokak szerint rendben van az eszem, van humorom és tudok beszélni is. A lányok azonban mindig is kiröhögtek vagy oda sem figyeltek rám, kb. mintha levegő lennék.

Szóval nem lehet 100 %-osan biztosra venni ezt sem.

2021. okt. 27. 19:55
 4/14 anonim ***** válasza:
15%
Ezekkel nemis lehet ilyet csinálni, semmiről nem vagy lemaradva
2021. okt. 27. 19:56
 5/14 anonim ***** válasza:
58%
Ha van eszed, akkor el tudsz addig jutni, hogy a másik fejével gondolkodj. Ha eddig nem jutsz el, akkor ott iq problémák vannak.
2021. okt. 27. 19:57
 6/14 anonim ***** válasza:
Eléggé.
2021. okt. 27. 21:50
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Onertekelesi zavar, kronikus onbizalomhiannyal spekelve. Egyenes ut az incel birodalomba. Onnan lehet a neten keresztul ocsarolni a noket napestig. A kinezet helyett pedig a belsoddel kellett volna kezdeni valamit, mert az latvanyosan romokban van. De inkabb maradtal a zselenel, mert az csodakra kepes. Pedig azok reklamok.
2021. okt. 27. 23:05
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem vagy lekésve, de nem alàbecsülendő a szituációd. Beszélj nőkkel rendszeresen. Akár több évbe is telhet mire elérsz egy elfogadható szintet. Ez attól is függ, hogy milyenek az adottságaid.
2021. okt. 28. 06:52
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

IQ problémák? Szerinted akkor a magányos tudósoknak (volt bőven ilyen) is IQ problémáik vannak?

2021. okt. 28. 15:51
 10/14 anonim ***** válasza:

Pontosan. Létezik más dolog is, főleg ha az iq megvan: nem akarnak párkapcsolatot. Sok okos emberről lehet tudni, hogy tudatosan kerülték a párkapcsolatokat.

Míg nagyon-nagyon sokan kifejezetten nagy hívei voltak a nőknek/férfiaknak és nekik szaladt is a szekér.

Ha okos vagy és képes vagy a másik fejével gondolkodni, akkor egy párkapcsolat kialakítása nem lehet probléma.

2021. okt. 28. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!