Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen vagyok, ha 25 év alatt nem tanultam meg beszélgetni lányokkal / nőkkel?
Általában kérdem: tudsz beszélni? Van eszed?
Ha erre a kettőre igen a válasz, akkor menni fog a csajokkal is, csak gyakorolni kell.
2-es
Ezt alapból tudom cáfolni. Sokak szerint rendben van az eszem, van humorom és tudok beszélni is. A lányok azonban mindig is kiröhögtek vagy oda sem figyeltek rám, kb. mintha levegő lennék.
Szóval nem lehet 100 %-osan biztosra venni ezt sem.
IQ problémák? Szerinted akkor a magányos tudósoknak (volt bőven ilyen) is IQ problémáik vannak?
Pontosan. Létezik más dolog is, főleg ha az iq megvan: nem akarnak párkapcsolatot. Sok okos emberről lehet tudni, hogy tudatosan kerülték a párkapcsolatokat.
Míg nagyon-nagyon sokan kifejezetten nagy hívei voltak a nőknek/férfiaknak és nekik szaladt is a szekér.
Ha okos vagy és képes vagy a másik fejével gondolkodni, akkor egy párkapcsolat kialakítása nem lehet probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!