Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki beszélgetni aki hasonló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki beszélgetni aki hasonló helyzetben van mint én?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok kb. 1 éve megismerkedtem egy lánnyal jobban aki általános felsőben évfoly. társam volt összehaverkodtunk de beleszerettem ő neki viszont mindig az idősebb csávók jönnek be úgy pl. munkások biztonsági őrök de a lényeg hogy bevallotta nekem én vagyok a legjobb fiúbarátja ma este viszont a szokásos esti beszélgetésünket az akadályozta meg hogy ő kb. 2 órát folyamatban pofázott telefonon azzal a rohadt munkással totál kész vagyok halálvágyam van :(

a lány 16 éves a csávó 26

2013. szept. 22. 23:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Biztos sok ember van hasonló helyzetben...

Hogy a lány akiért oda vannak a munkásokért van oda...

Azért sok sikert beszélgető partnert találni. ^^

2013. szept. 22. 23:12
 2/13 anonim ***** válasza:
Zárd le. Magadat kínzod feleslegesen.
2013. szept. 22. 23:14
 3/13 anonim ***** válasza:

Vicces, én azért mentem el egyetemre, mert azt gondoltam, hogy munkásként nem sok esélyem lenne a nőknél. Legalábbis nem olyanoknál, akiket én szeretnék.

Gondolj arra, hogy talán nem is ő kell neked, hiszen az igényeitek nem fedik egymást.

2013. szept. 22. 23:15
 4/13 anonim ***** válasza:
Fel a fejjel! Ő vele sosem leszel együtt kapcsolat terén. Leírásodból nem olyan csajnak tűnik.
2013. szept. 22. 23:16
 5/13 anonim ***** válasza:
haggyad, tényleg. Én is voltam hasonló helyzetben. Döglött kutyát ne vigyél állatorvoshoz.
2013. szept. 22. 23:18
 6/13 anonim válasza:
Ugyan ez van velem is :( a csaj egyidös velem de neki 6-7 évvel idösebb srác de. én is bizok benne hogy összejöhet :( szeretem!!!
2013. szept. 22. 23:22
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Sracok! NEM! Ez nem johet ossze. Az ilyen csajok buta libak maradnak. Meg gondoljatok bele... meg ha ossze is jon, ti nekik adjatok a szuzessegeteket, ok meg elottetek egy rakat mar-mar pedofilnak nevezheto mumkassal dugtak. Tenyleg ez kell?
2013. szept. 22. 23:25
 8/13 A kérdező kommentje:
én is küzdök érte amíg lehet reménykedem benne régen voltak vele egyidős pasijai remélem hogy a múlt majd ismét formát ölt benne mert egy hirtelen változás ráébreszti őt az igazán fontos dolgokra
2013. szept. 22. 23:29
 9/13 anonim ***** válasza:
:D
2013. szept. 22. 23:31
 10/13 anonim válasza:

Nem tudok újdonságot mondani, tényleg hagyd a nőt. Fiatal vagy te is nem hiszem, hogy egy ilyen lányra kéne pocsékolni az idődet. Szórakozz, ismerkedj .. :) Ha megismersz egy másik lányt úgyis elfelejted ezt a csajszit :)

18/L

2013. szept. 24. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!