Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki beszélgetni aki hasonló helyzetben van mint én?
17 éves fiú vagyok kb. 1 éve megismerkedtem egy lánnyal jobban aki általános felsőben évfoly. társam volt összehaverkodtunk de beleszerettem ő neki viszont mindig az idősebb csávók jönnek be úgy pl. munkások biztonsági őrök de a lényeg hogy bevallotta nekem én vagyok a legjobb fiúbarátja ma este viszont a szokásos esti beszélgetésünket az akadályozta meg hogy ő kb. 2 órát folyamatban pofázott telefonon azzal a rohadt munkással totál kész vagyok halálvágyam van :(
a lány 16 éves a csávó 26
Biztos sok ember van hasonló helyzetben...
Hogy a lány akiért oda vannak a munkásokért van oda...
Azért sok sikert beszélgető partnert találni. ^^
Vicces, én azért mentem el egyetemre, mert azt gondoltam, hogy munkásként nem sok esélyem lenne a nőknél. Legalábbis nem olyanoknál, akiket én szeretnék.
Gondolj arra, hogy talán nem is ő kell neked, hiszen az igényeitek nem fedik egymást.
Nem tudok újdonságot mondani, tényleg hagyd a nőt. Fiatal vagy te is nem hiszem, hogy egy ilyen lányra kéne pocsékolni az idődet. Szórakozz, ismerkedj .. :) Ha megismersz egy másik lányt úgyis elfelejted ezt a csajszit :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!