Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A hatalmas elvárások miatti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hatalmas elvárások miatti stressz miatt hány férfi lett inkább homoszexuális az országban?

Figyelt kérdés
Nekik most boldogabb az életük, könnyebben megy az ismerkedés?

2021. okt. 26. 18:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%
Nézz már végig a párokon! Semmi hatalmas elvárás nincs. Sőt, sokszor, mintha semmi nem lett volna. Nem is értem néha, miért vannak az adott pasivasl.
2021. okt. 26. 19:43
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

Sajna én nőként nem lettem lezbikus. Bakker...

Mennyivel könnyebb dolgom lenne. Na mindegy. Késő bánat.

2021. okt. 26. 20:18
 13/21 anonim ***** válasza:
60%
Ha meleggé válnál se lenne sokkal több esélyed párt találni. Egyrészt a nagyrészük nem szeret elköteleződni egy személy mellett, másrészt meg ugyanolyan válogatósak, mint a nők, hanem jobban.
2021. okt. 26. 20:32
 14/21 FoxtrotLidérc ***** válasza:
41%

Nyugodtan lehet lepontozni: Ismerek olyat, aki igen. De ez mindössze egy (azaz 1) ember a sokezerből. Viszont! Az elvárások szerint történő élés egy baromi nagy illúzió. Te is mondhatsz bármikor olyat, hogy felállsz az asztaltól, és keresel olyat akiVEL tudsz tervezni.

Igen (ittjönacomingout), még régesrégen én is önigazolást kerestem a mindenféle baromságra, ami az agyamban létezett (úgy férfi-nő viszony, mint akármi más kapcsán). Aztán végül megtanultam elfogadni magamat annak, aki vagyok (egy nem konvencionális kinézetű drabális baromnak). Nem tetszem valakinek? Ki nem sz*rj* le?! Nem szeretheti mindenki ugyanazt - na akkor tényleg bajban lennénk: ki pro, ki kontra. De kérdező! Ha csak ezt a gondolkodást elsajátítod, akkor hidd el, megváltozik a kisugárzásod, magabiztosabb leszel. És így tuti biztos találsz valakit, aki az ELÉRHETŐ legjobb. És az pont nem megoldás, hogy naaaagy mártírarccal "megb*zulunk".

2021. okt. 26. 20:40
 15/21 anonim ***** válasza:
43%
Inkább a b u z ipropaganda.
2021. okt. 26. 20:56
 16/21 anonim ***** válasza:
85%
Hány férfi LETT homoszexuális?
2021. okt. 26. 20:56
 17/21 anonim ***** válasza:
14%

Én ismerek homoszexuálist és, hát átlagos kinézete ellenére olyan élete van, mint egy nőnek. 1000 ismerős a facebook -on, csaj ismerősei hívják mindenhova bulikba stb. Az egyetem után jöhetett is a nyugati fizetés nyugati cégnél.

Az biztos, hogy homoszexuálisnak lenni ma egy aranybánya.

2021. okt. 26. 22:22
 18/21 anonim ***** válasza:
86%
0.0 homoszexuálissá nem ezért "válik" valaki hanem a szexuális fejlődés során ért ingerek, környezeti behatások hatására (ahogy fetisisztává, perverzzé stb. is).
2021. okt. 26. 22:46
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Homoszexuálissá a gerinctelenek vállnak, akik tudják, hogy ezzel a társadalomban nagyobb sikert érhetnek el.
2021. okt. 26. 23:07
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Fhú az egyetem alatt annyi elvárás volt és annyi stressz ért majdnem meleg lettem, de inkább otthagytam az egyetemet
2021. okt. 27. 06:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!