Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy jobban bízzak az emberekben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan 1,5 éve vagyok szingli és két hónappal ezelőttig nem is randizgattam, jól elvoltam egyedül. Mostanában próbálkoztam a társkereséssel, viszont egy visszatérő mozzanat az életemben, hogy egy idő után mindenkit elutasítok (bármennyire is lenne nekem jó). A történethez hozzátartozik, hogy a volt párom fizikailag és érzelmileg gyakran bántott, a kapcsolat végén pedig elmondta, hogy csak a szeretője voltam, amit nem vettem észre.

Nagyon félek az emberektől (és az agressziótól) illetve, hogy megint szeretőnek fognak használni.

Ti, akiket bántalmaztak hogyan léptetek túl ezen a problémán? (Terápia, könyv, barátok stb.) Van esély a szerelemre és egészséges kapcsolatra egy ilyen borzalmas után?

Köszi előre is.

25/N

2021. okt. 26. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg ismerősöm keresztül, csak nem ajànlanak selejtet
2021. okt. 26. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Gondolom akkor utasítod el a férfiakat amikor közelebb kerülnétek egymáshoz és felülkerekedik rajtad a félelem.

Gondolj arra hogy azért a többség normális, nem olyan mint a volt párod, de persze vigyázni kell.

Ha nem sikerül legyőznöd a félelmeidet akkor lehet fel kellene keresni egy pszichológust aki segít és még idejében megoldódik a problémád.

Fel a fejjel majd megtalálod aki szeretni fog :)

2021. okt. 26. 18:08
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát engem exem mentálisan eléggé a depresszió határára küldött és volt hogy megütött

nekem ami segített igazán az az volt hogy találtam valakit akivel nyitott lehetek erről és megérti a problémám (még ha nem is élte át) van két lány barátom akikkel átélhettem hogy nem vagyok mindenért lehordva és hasonlók, mivel tudnak mindenről így van hogy még el is hülyéskedünk vele, de összességében ami sokat segít/segített az szimplán az hogy van egy képem arról hogy nem minden lány/nő olyan mint ő...

21/F

2021. okt. 27. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!