Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig ennyire a 20-as, 30-as eleje korosztályra mentek a 40-es, értelmes, jó megjelenésű férfia vagy ez egy új jelenség?
Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 18:16
1/41 anonim válasza:
Mindig arra ment egy bizonyos réteg, velük nem kell foglalkozni. A normális férfi kívül belül vonzó nőre megy kortól függetlenül, velük kell foglalkozni!
2/41 anonim válasza:
Nem is egy jelenség, csak egy mém a GYK-n. Kb. olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy miért nárcisztikus incel a társadalom 99%-a.
3/41 anonim válasza:
Arra mennek a férfiak, ami szexuálisan vonzó és kedves. Ennyi.
4/41 A kérdező kommentje:
2, én a saját környezetemből indultam ki, nem a GYK-ből.
2021. okt. 24. 18:22
5/41 anonim válasza:
Nyilván. Miért mennének a saját korosztályukban a leélt gyerekes lepukkant szingli nőkhöz?
6/41 anonim válasza:
Írtam egy kis bátorító verset az inceleknek. Fogadjátok szeretettel:
Incelek, jöjjetek a fény felé!
Hol vár rátok egy jobb lét.
Ahol a bátorság, és tett honol,
Nem pedig minden nap horror.
Vessétek le a bánat gúnyáját,
Törjétek össze a rossz igáját!
És ha kitartóan mentek előre
Jutalmatok meglelitek, még időben
7/41 anonim válasza:
Aki gyereket akar, annak egyszerű biológiai okok miatt is az említett korosztályból KELL választania...
8/41 anonim válasza:
a 6-os egy leélt, gyerekes, lepukkant szingli nő???
Akinek hobbija a versírás?
9/41 anonim válasza:
Férfi vagyok. A verset pedig kb. 5 perc alatt raktam össze.
10/41 anonim válasza:
(ezt csak azért mondtam, mert nem ez a hobbym. Bár korábban is írtam verseket. De az régen volt).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!