Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy nem akarok egy gazdag lánnyal ismerkedni, mert kisebbségi komplexusaim vannak mellette?
Még régebben, az internetről ismertem meg, nagyon szimpatikus volt, aztán találkoztunk is. De akkor még nem tudtam a hátterükről.
A szülei vállalkozók, több üzlezük is van, én mélyszegény családból származok. Én csak egy 22 éves egyetemista vagyok, 2 millió forintnyi megtakarítással. Ennyi az összes pénzem.
Én a gyerekkori traumáim miatt betegesen pénz és hataloméhes vagyok, és tele vagyok kisebbségi komplexusokkal. A lány mellett meg pont, hogy egy csóró, lúzer csődtömegnek érzem magam.
Ha max egy egyszerű középosztálybeli lenne, akkor még jó lehetne, de így, hogy több üzlezük is van, így már kizárt.
Keresel egy magadhoz valot, aztan boldogan nyomorogtok kettesben eletetek vegeig, szidva azokat, akik jol elnek. Ahelyett, hogy inkabb felnonel hozzajuk.
🤡🤡🤡
Nem akarok nyomorogni. Én gazdag akarok lenni. De nem is a pénz vonz, inkább a hatalom. Ezért is szimpatikusabb számomra a diktatúra. Én pl szívesebben dolgoznék valami erőszakszervezetnek, mint valami multinál.
De attól, hogy összejövök a gazdag lánnyal, nekem még nem lesz jobb a helyzetem.
A kisebbségi komplexus egy mentális betegség.
Remélem ez egyértelmű válasz.
Remèlem nem a közgàzra jàrsz😆
( Vmi incelkèpzőbe 30 felett, hol volt már nekem 2M forintom a húszas éveim elejèn,itt meg jàrszod az àldozatot majd gyere màskor is másik mesèvel )
Marx is közgazdász volt, ha nem tudnád.
A közgazdász nem jelenti azt, hogy valaki a burzsoázia oldalán áll. Olyan gazdaságpolitika NINCS, ami mindenkinek kedvez. Vagy a munkáltatók, vagy a munkavállalók… Én az utóbbi mellett állok.
A kínai szocializmus is jól működik, hamarosan leelőzik az USA-t is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!