Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy nem akarok egy gazdag lánnyal ismerkedni, mert kisebbségi komplexusaim vannak mellette?
Még régebben, az internetről ismertem meg, nagyon szimpatikus volt, aztán találkoztunk is. De akkor még nem tudtam a hátterükről.
A szülei vállalkozók, több üzlezük is van, én mélyszegény családból származok. Én csak egy 22 éves egyetemista vagyok, 2 millió forintnyi megtakarítással. Ennyi az összes pénzem.
Én a gyerekkori traumáim miatt betegesen pénz és hataloméhes vagyok, és tele vagyok kisebbségi komplexusokkal. A lány mellett meg pont, hogy egy csóró, lúzer csődtömegnek érzem magam.
Ha max egy egyszerű középosztálybeli lenne, akkor még jó lehetne, de így, hogy több üzlezük is van, így már kizárt.
A gazdagoknak alapvetően más a politikai értékrendjük is. Én egyetemi kollégiumban lakom, de a gazdagok felszámolnák a kollégiumokat, hogy albérletben lakjunk és tömjük a zsebüket a lakbérrel.
A gazdagok rosszat akarnak nekem.
Kérdés, hogy a lány miként néz rád, mert ha nincs nagy arca akkor nem gond. De én pl melósként nem kezdeményezek irodistákkal sem, mert némelyiknek akkora arca van, hogy lenézik azt akinek nincs diplomája, miközben ő is valami értelmetlen szakon végzett.
Természetesen tisztelet a kivételnek, de volt olyan kollégám aki az irodista barátnője szégyelt a munkatársai előtt.
Pedig ez így van. A gazdag ingatlanbefektetők felvárásolják a lakásokat, majd kiadják albérletbe, ezzel mesterségesen is felnyomva az ingatlanárakat. Ezzel engem, egyszerű prolit lehetetlenítenek el a saját lakáshoz jutástól.
Ez a kapitalizmus. A vállalkozók is abból élnek, hogy a munkások dolgoznak. Tulajdonképpen a munkásosztály tartja el őket.
"A gazdag ingatlanbefektetők felvárásolják a lakásokat, majd kiadják albérletbe, ezzel mesterségesen is felnyomva az ingatlanárakat."
Már bocs de ettől nem mennek fel az ingatlanárak, mert egy valaki befektei a pénzét. Sok ember csinálja ezt csak kicsiben pl egy örökölt lakással, mert az is plusz bevétel.
Az ingatlanárakat meg a CSOK és hasonló dolgok nyomták fel, mert egyszerre sok embernek lett pénze lakásra, ezáltal meg megnőtt a kereslet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!