Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy nem akarok egy gazdag lánnyal ismerkedni, mert kisebbségi komplexusaim vannak mellette?
Még régebben, az internetről ismertem meg, nagyon szimpatikus volt, aztán találkoztunk is. De akkor még nem tudtam a hátterükről.
A szülei vállalkozók, több üzlezük is van, én mélyszegény családból származok. Én csak egy 22 éves egyetemista vagyok, 2 millió forintnyi megtakarítással. Ennyi az összes pénzem.
Én a gyerekkori traumáim miatt betegesen pénz és hataloméhes vagyok, és tele vagyok kisebbségi komplexusokkal. A lány mellett meg pont, hogy egy csóró, lúzer csődtömegnek érzem magam.
Ha max egy egyszerű középosztálybeli lenne, akkor még jó lehetne, de így, hogy több üzlezük is van, így már kizárt.
#9 akkor itt lenne az ideje tenni valamit, hogy ne egy "egyszerű proli" legyél.
Ja bocs.. nem akartalak megsérteni.. ez túl nagy elvárás feléd. Gyk-n sírni sokkal egyszerűbb, addig is veled foglalkoznak.
Egyetemre járok, ha nem tűnt volna fel. Nyilván azért, hogy legyen egy jól fizető állásom. És azt is írtam, hogy van 2 millió megtakarításom, ami nyilván munkából/ösztöndíjból jött össze, nem láblógatásból.
Igen, utálom a gazdagokat, mert a dolgozókon élősködnek. Ha elmegyek dolgozni, akkor a fizetésem nagyrészét a gazdag munkáltató fogja lefölözni.
És én hiszek az osztályharcban.
A társadalom szerkezete átalakult az elmúlt 100-200 évhez képest. A fizikai munka kezd háttérbe szorulni. Egyre több az irodai munkás. És ma már egyáltalán nem ér annyit a diploma, mint mondjuk 100 éve. Egy irodai alkalmazottként is ugyan úgy proletárként tekinthetek magamra, mint ha gyári munkás lennék. Ugyan úgy kizsákmányolt vagyok.
Mellesleg manapság már diplomás fizetések sem magasak. Kb 300 nettóra számíthatnék pályakezdőként.. Ennyiből meg nem lehet egy lakást sem megvenni.
#11 voltam
Összezavartàl.
Nem akarta folytatni az ismerkedèst, mert èrezte rajtad a fusztràciót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!