Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok járnátok olyan fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok járnátok olyan fiúval akinek a rappelés az élete?

Figyelt kérdés

Most még nem híres de biztos benne hogy később híres MC lessz belőle ,akiért sorba állnak a csajok. Nagyon határozot , mindent képes volna fel áldozni a karierért és nem hagyja hogy az útjába álljanak. Randikon szivesen ad ízelítőt a rap tudásából.

Megszülettem én erre a földre

csak járkálok egyfolytába körbe körbe

Mert keresem a csajt aki nagyon tetszik!

Nem megjátszós liba és velem le fekszik

Ha befutok elviszem vásárolni

Csak hagyjon engemet rappet tolni

Ne fogj vissza az álmaimba bébi

Szárnyalj velem és el viszlek az égig!

2021. okt. 22. 17:51
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

"Es en ertem, hogy sokak akik a rap fele fordultak, igy nottek fel, ez volt az eletuk, de ez foleg az USA-ban jellemzo"

Tényleg vitatható az, amikor egyesek az amerikai gangsta rap-et akarják a saját zenéjükbe átültetni.

"Hiaba van a szovegen a hangsuly, ha a legtobb szoveg szar. (Legtobb, nem mind.)"

Ha már azt mondod, hogy nem szar mind, az jó. 😅👍

#19-es voltam.

2021. okt. 23. 15:47
 22/33 A kérdező kommentje:
Az én szövegem se szar🤙
2021. okt. 23. 16:00
 23/33 anonim ***** válasza:

Kérdező, azért lehetne hova faragni, mert ennél most kapásból tudnék sok jobb szövegű dalt ide linkelni (és egyik se rap, mégis elmesél valamit és eléggé mélyen szántóan).

Tessék itt van pár link azért.

Ez a dal azt meséli el, hogy egy orvos bele szeretett egy nőnek a holttestébe aki felajánlotta még életében, hogy tanításhoz használhassák. (Kicsit morbidnak hangzik, de szerintem ez eléggé mély. Főleg, hogy elvileg valós történet ihlette.)

https://www.youtube.com/watch?v=SkLKa5wks20

Ez a dal a nemzeti identitás és a nemzet kultúrájának megőrzésének fontosságáról szól.

https://www.youtube.com/watch?v=Mqps4anhz0Q

Remélem ez a kettő elég példának. Vagy ha kell majd egy következő válaszban linkelhetek még párat.

2021. okt. 23. 21:56
 24/33 anonim ***** válasza:
Itthon kommersz rap van/volt. Dopeman féle "gangsta vok ecsém" vonal, vagy Deniz és társai féle "magyaRapp". De legtöbb még eddig sem jut, a te szöveged pont az átlag színvonala. (a 300 ismeretlen amatőr rapper között pont elférne)
2021. okt. 24. 10:09
 25/33 A kérdező kommentje:
23 Bocsika de kínai mesék dal szövegeit felhozni elég cringe pff...
2021. okt. 24. 10:15
 26/33 anonim ***** válasza:

Mondjuk ez nem egy "kínai mese" dalszövege, egyik se. :'D

Az ami tényleg kínai az egy létező gyerekdal. A másik pedig csak egy illusztrációs "videóklip". Bár olyantól nem is várok komolyabb értelmezést aki ilyen rossz szöveget tud írni és jónak is gondolja, majd leírja az internetre. :)

2021. okt. 24. 23:35
 27/33 anonim ***** válasza:
Ilyen szövegeket 10 éves koromban írtam, amikor még felszínes kis hülyegyerek voltam.
2021. okt. 25. 08:07
 28/33 anonim ***** válasza:

Az MC már kiment a divatból, most a lil a menő. Aki rapper akar lenni, tanuljon meg helyesen írni és választékosan fogalmazni. Valószínűleg csak troll kérdés, de a jelenlegi tudásod alapján csak körberöhögnének.

Aki szerint a rap csak gagyi árnyéka a zenének az hallgassa meg NF - Story számát (klippel együtt az igazi), vagy ha magyar kell Anonim MC - névtelenül.

A rap az önkifejezésről szól, amit először az amerikai fekete rabszolgák kezdtek el pont azért, mert nem volt hangszerük. Nem a dal, vagy a szám mögött lévő instrumental a lényeg, hanem a szöveg és annak előadásmódja.

2021. nov. 15. 10:58
 29/33 anonim ***** válasza:
ez a szöveg olyan mint ha csak az 5 általánost sikerült volna kijárnod vagy értelmileg vissza maradott vagy..
2021. nov. 15. 11:05
 30/33 anonim ***** válasza:
#27 ebben a kommentszekcióban a te kommented vitte nálam a babérkoszorút 😂
2021. nov. 15. 14:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!