Hogyan? Sziasztok rappelni Szeretnék, de olyan, 5 éves, hangom van Videóba hangüzenet be stb. És én ezt nagyon, szégyellem de úgy érzem mindenem a rapp és híres rapper akarok lenni hogyan oldhatnam meg?
Figyelt kérdés
Még annyi hogy, nem pörög a nyelvem, logopédushoz
Pedig, nem szeretnék járni
Továbbá valaki ingyen tudna egy alapot csinálni már meg van a szöveg.
#Rappeles #Zenélés/Rappelés
2021. okt. 12. 16:29
1/11 A kérdező kommentje:
Elírtam
Valaki tudna ingyen alapot csinálni nekem?
Már meg van, a szöveg*
2021. okt. 12. 16:30
2/11 anonim válasza:
És milyen nyelven tervezel rappelni? Csak mert a magyar nem megy valami jól.
4/11 anonim válasza:
Ne beszelj ilyen csunyan
Amugy is igaza van
ha magyar nyelven szeretned ezt csinalni akkor az gyatra lesz..
5/11 A kérdező kommentje:
Utolsó#
Miért, is?
2021. okt. 12. 18:36
6/11 anonim válasza:
Előbb beszélni tanulj meg, te retardált.
7/11 anonim válasza:
#4 Teljesen igaza van a 2-es, az 5-ös, és a 7-es válaszolónak is. Úgy látom, itt valaki nagyon rosszul viseli a kritikát, és nem a válaszadók.
8/11 anonim válasza:
Fiú vagy, vagy lány? Mert ha fiú, és elmúltál 14, akkor nem szabadna gyerekes hangodnak lennie.
9/11 A kérdező kommentje:
Miért lenne igaza mikor bántott miért nem menne jól a magyar???
2021. okt. 12. 20:49
10/11 anonim válasza:
Bántottalak?? Sokkal kedvesebb stílusban szóltam hozzád, mint ahogy te válaszoltál.
Hogy miért nem megy neked a magyar nyelv, azt pedig honnan tudjam? Lehet, hogy diszlexiás vagy. Mindenesetre egy átlagos 8 éves több helyesírási szabályt ismer és tart be nálad.
2. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!