Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok járnátok olyan fiúval akinek a rappelés az élete?
Most még nem híres de biztos benne hogy később híres MC lessz belőle ,akiért sorba állnak a csajok. Nagyon határozot , mindent képes volna fel áldozni a karierért és nem hagyja hogy az útjába álljanak. Randikon szivesen ad ízelítőt a rap tudásából.
Megszülettem én erre a földre
csak járkálok egyfolytába körbe körbe
Mert keresem a csajt aki nagyon tetszik!
Nem megjátszós liba és velem le fekszik
Ha befutok elviszem vásárolni
Csak hagyjon engemet rappet tolni
Ne fogj vissza az álmaimba bébi
Szárnyalj velem és el viszlek az égig!
Attól eltekintve, hogy amúgy a rap az számomra az egyik legvisszataszítóbb zenei stílus (kb bármi mást szívesen meghallgatok, de a rappel simán ki lehet kergetni a világból), igazából az még csak nem is zavarna, ha ő ezzel foglalkozna, mert hát legyen. De az, hogy ez az élete... Meg hogy bármit beáldozna a karrierért (ezek szerint a kapcsolatunkat is?).. Nekem ez sok lenne. Sosem tudnék olyan valakivel járni, aki előre leszögezi, hogy mindig max másodlagos szereplő leszek az életében, és nem én illetve a közös terveink lesznek a fontosak, hanem a saját karrierje. Amit még csak nem is tartok sokra. Így még nehezebb lenne támogatnom.
A versike ritmusával amúgy nincs gond, csak a tartalom ne lenne ennyire szánalmas. De hát, hozza a szokványos rap színvonalat, szóval nem tűnnél ki vele sem negatív, sem pozitív irányba. Így azért nehéz sikeresnek lenni egy telített (és szerény privát véleményem szerint hótfelesleges) piacon, de álmodozni persze szabad.
"Attól eltekintve, hogy amúgy a rap az számomra az egyik legvisszataszítóbb zenei stílus"
Nekem, mint aki elég sok rap a zenét hallgattam egy időben, lenne némi mondanivalóm.
A rap manapság nagyon felhígult, ami azt jelenti, hogy szinte bárki lehet rapper. Ez főleg az internet elterjedésének, illetve a zenei irányzat változásának köszönhető.
A rap azonban eredetileg szerintem művészetnek is tekinthető. A zenei irányzatok között ez a legszövegcentrikusabb műfaj. 2Pac előbb írt verseket, és utána írt dalszövegeket. Ő költő is volt, nemcsak rapper. Ajánlom, hogy keress rá a "Benda got a baby" című dalra. Nem azért, mert ez egy élvezetes dal. Épp ellenkezőleg, kifejezetten sötét. Az üzenete azonban ma is megállja a helyét.
Kérdező, a rap egy nevetséges elkorcsosított vonala a zenélésnek és éneklésnek. Nem tudd egy háttérzajra történő vershadarásnál.
Ezt inkább tartsad meg unaloműző hobbidnak.
A rap mióta művészet? :'D
Az minden csak nem művészet. Ez csak egy kiskapu azoknak akik énekesek akarnak lenni, de nem tudnak énekelni. Zenére verset hadarni nem művészet. Főleg ha a zene nem is nevezhető zenének, az elhadart szöveg meg olyan szörnyen megírt, hogy még versnek se lehetne nevezni.
Ízléstelen egy mellékvágány. És sajnos manapság túl népszerű lett...
"Ha befutok elviszem vásárolni
Csak hagyjon engemet rappet tolni"
Sírok :D :D Gondolom 14 év körüli lehet a fiú, majd kinövi :)
Az, hogy te nem ismersz (vagy nem akarsz) megismerni komolyabb rap zenéket, hanem feltehetően a Lil Pump/6ix9ine stb. féle alműfajból indulsz ki, amelyek ma divatosak a tiniknél, még nem fogja a rap zenét teljesen mértékben semlegesíteni.
A rap az egyetlen olyan műfaj, ahol a dalszövegen van a hangsúlyt, az összes többi műfajnál nincs olyan nagy szerepe a szövegnek. Ami sokatmondó egy rock vagy pop zenében, annál sokkal többet tud mondani egy hiteles rap előadó, aki elmesél egy konkrét történetet.
Talán rap az egyetlen olyan műfaj még zene sem igazán kell. Képzeld csak el a pop vagy rock előadókat zene nélkül. Márpedig az NWA "Compton in the Houston" című dalában nem nagyon hallasz zenét.
A fentieket úgy írtam, hogy már nem igazán hallgatok rap zenét.
19 Hiaba van a szovegen a hangsuly, ha a legtobb szoveg szar. (Legtobb, nem mind.)
A nagy reszuk egy kaptafa, karomkodas, az utca nevelt, szar az elet, szex, a nok krvak, penz, ki a legnagyobb jampi, bandahaboru, halal, drog, stb.
Es en ertem, hogy sokak akik a rap fele fordultak, igy nottek fel, ez volt az eletuk, de ez foleg az USA-ban jellemzo, a 14 eves Petike a 15. keruleti lakoteleprol nem hiszem, hogy at tudja ezt erezni, csak mert keves zsebpenzt kap, a szulei kiabaltak vele a 2-es dolgozat miatt, a ket hetes baratnoje hirtelen osszejott egy masik osztalytarsaval, idegessegeben elszivott egy szal piros Malbit, es a kicsit barna Jani a B-bol megfenyegette, hogy suli utan megvarja a sarkon, keszuljon. Kb a Mo-i rappereknek ennyire nehez a sorsuk, aztan ezekbol szuletnek ezek a magasroptu versek, hogy milyen nehez az elet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!