Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az egyszerű munkásról szóló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyszerű munkásról szóló kérdést ugyanaz az ember írja ki minden nap?

Figyelt kérdés

#munkás #melós #keze jut
2021. okt. 21. 20:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hé a férfitöbbletes én (is) vagyok

Ne sajátítsd ki kérlek!

2021. okt. 21. 21:42
 12/19 anonim ***** válasza:
Ugyanaz, aki a tanárosokat is.Vagy legalábbis van egy extanár, aki most munkás valahol, mert a több a pénz, és azon sír, hogy neki így nem lesz értelmes nője, csak szintén munkás.
2021. okt. 21. 21:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem Balázska az egyszerű melós aki gyárban "gályázik" és napi 2 liter bort betunkol? Pokolbéli fagyizás vagy milyen kicsavart agyú neve volt.
2021. okt. 21. 21:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
D kosár az ki? 🤣
2021. okt. 21. 22:42
 15/19 anonim ***** válasza:
8%
nem tudom ki vagy kik írják ki, de némi igazságot mindig találok benne ! Aki meg jó létbe született az úgy sem tud reális választ adni vagy nem tekinthető annak..
2021. okt. 21. 23:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

#15 szóval te vagy a tutkó titkok tudora, mindenki más elkényeztetett ficsúr...

Értem. :)

2021. okt. 21. 23:33
 17/19 anonim ***** válasza:
16. nyilván... én a pont pontos emberke vagyok nem aki ezeket ki írja.. illetve csak felpontozni szoktam !
2021. okt. 21. 23:40
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
#14 D kosár egy csaj volt, aki belegárgygult egy pasiba, és állítólat a pasas háza körül ólálkodott, várva, hogy az szakítson az akkori barátnőjével. Úgy gondolta, ő alkalmasabb barátnő lenne, mivel neki D kosaras a melle, innen a neve is. :D
2021. okt. 22. 10:16
 19/19 anonim ***** válasza:

18#

Jóég, nők!

Az incelek se semmik, de ez azért durva. Legalább az incelek az itteni közhiedelemmel ellentétben nem szoktak zaklatni nőket, mert az olyat pont nem az incelek teszik általában.

2021. okt. 22. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!