Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miben lehet jobb a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben lehet jobb a barátnőm mint én, hogy ennyire mást ír nekünk ugyanaz a férfi?

Figyelt kérdés

Én és a legjobb barátnőm is fent vagyunk egy társkereső oldalon, ha valami fura levelet kapunk, meg szoktuk mutatni egymásnak.

Először nekem írt ez a férfi, egy nyugdíjas, de még praktizáló orvos, hogy mennyi bevallja őszintén, nem keres tartós kapcsolatot, de szereti a szép lányokat az ágyban, ilyen érdekel (pénzért)? Tisztáztuk, hogy nem és kész.

Tehát mivel rám írt, biztosan szépnek tartott, hiszen szexelni akart és írta is, hogy szép lány.

Átküldtem a barátnőmnek, mert ilyen pénzes ajánlatot nem nagyon kaptam még, tök fura volt, felháborító is.

Másnap barátnőm átküldte, hogy neki is írt ez a férfi, de neki nem ilyet... Nem is komoly kapcsolatosat... Hanem, hogy: "tudom, hogy nem engem keresel, én már öreg és ronda vagyok, de szerettem volna elmondani, hogy ritka itt az ilyen nő, mint te" "Maximum barátok lehetnénk, de talán még arra sem kellenék neked, el sem tudja képzelni, micsoda kincset kap, aki "megkaparint""

Barátnőm ezekután elköszönt persze tőle.

De ez mi? Őt is csak fotókon látta, én nem hiszem, hogy rondább lennék

2021. ápr. 28. 19:50
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
51%

Így látatlanban szerintem neked leírásod sincs, vagy valami nagyon buta leírás, meg kihangsúlyozod a tested kiemelését, az látszik rajtad, hogy műhaj, pilla, műköröm, dekoltázs, stb.

A barátnődnek meg esetleg normális kitöltött adatlapja van, hogy SOTE-ÁOK, meg egyedi és találó, kicsit humoros leírás és a képei sem a domborulatait hangsúlyozzák, esetleg mellette még természetes szépség is, kevesebb műcucc van rajta.

Jól tippelem?

2021. ápr. 28. 20:08
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Lehet, csak taktikát váltott.
2021. ápr. 28. 20:08
 3/19 anonim ***** válasza:
69%

"meg kihangsúlyozod a tested kiemelését"

Ön retardált?

2021. ápr. 28. 20:10
 4/19 A kérdező kommentje:
Egyes, kettőnk között pont, hogy én vagyok a visszafogottabb, az iskolai végzettségünk pedig ugyanaz, általános iskolától egyetemig oda jártunk.
2021. ápr. 28. 20:12
 5/19 anonim ***** válasza:
95%

horgászik.. sok féle csalit kipróbál.

Mind a 2 sablonlevél.

2021. ápr. 28. 20:25
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Véletlenszerűen küldi ki ugyanazt a pár sablon levelet. Neked ilyen jutott, barátnődnek meg olyan.
2021. ápr. 28. 20:27
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozik a pali. Többféle levél, a nagy számok törvénye. Reméli, az egyik bejön.
2021. ápr. 28. 20:34
 8/19 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem te túl szexi vagy, a barátnőd szimplán szép és kifinomult lehet a kisugárzása. Te hogy nézel ki és a barátnőd, hogy néz ki? Nincs nagy melled, nem vagy túl kihívó a fotókon?
2021. ápr. 28. 20:35
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Küldj képet pl ami a társkeresőn van, és leírom hogy mért írhatta.
2021. ápr. 28. 20:39
 10/19 anonim ***** válasza:
6%
Rondább vagy, ez van. Bezzeg ha fordítva lett volna. Dolgozd fel, még a vén taták is csak megtolnának
2021. ápr. 28. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!