Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a legjobb barátnőmnek és nekem ugyanaz a srác jön be de a srácnak én kellek?
A srácnak nagy valószínűséggel én kellek. A legjobb barátnőm folyamatosan próbál róla lebeszélni de én nem akarom őt elengedni mert nekem is nagyon bejon. Emiatt viszont folyton feszültség van köztünk. Mit kellene tennem?
19/l
Hagyd a srácot, a barátságotok többet ér.
A pasik jönnek mennek de a barátok maradnak.
Én nem hagynám a srácot. Nem tudom fordított helyzetben a barátnő mit tenne?
A barátnő haragját nem értem. Attól,hogy a kérdező visszautasítja a pasit miért lesz boldogabb?Hogy boldogtalannak látja a barátnőjét?
A közös találkozókat el lehet kerülni, de a barátság tarthat, egy idő után biztos jön az Ő életébe is más, és felejti ezt a pasit.
Milyen barátság? Az, amelyik nem akarja, hogy boldog legyél, az barátság? Ugyan! Nekem volt olyan idősebb kolléganőm, akinek tetszett egy férfi. Nem ő volt élete szerelme, de régi barátság és vonzalom volt köztük. Aztán egy nap a kolléganőm titokzatos mosollyal félrehívott, hogy elújságolja, az a férfi szeretne engem megismerni, mert megtetszettem neki. Ahogy ezt mondta nekem, láttam az arcán a fájdalmat és a boldogságot is, mert nagyon-nagyon szerette volna, hogy boldog legyek. Tudta ő is, mennyire megviselt engem egy korábbi szerelem. Én is mindig meghallgattam őt, ha bánata volt és együtt örültem vele, ha boldog volt. De akkor azt éreztem, amikor össze akart hozni azzal a barátjával, aki neki is nagyon bejött, hogy a barátsága mindennél többet ér. Mert a mi barátságunk ilyen. És nem tudom, fordított esetben én tudtam volna-e ilyen önzetlen lenni.
Amúgy egyáltalán nem igaz, hogy egy barátság általában tartósabb, mint egy párkapcsolat.
Én a srácot választanám. Ahogy valószínűleg a "barátnőd" is.
Milyen barátnő az aki le akar beszélni a srácról csak azért mert magának akarja megkaparintani?
Ő mit tenne forditott helyzetben?
Biztos nem érdekelné,hogy neked is tetszik.
Már bocsánat, de milyen barátság az, ami megrendül egy ilyen esettől?
A fiú téged akar. Ha igazi barátnőd a lány, akkor sok boldogságot kíván neked és nem feszültséget generál.
Stipistop a másik csaj az enyém.
Problem solved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!