Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben lehet jobb a barátnőm mint én, hogy ennyire mást ír nekünk ugyanaz a férfi?
Én és a legjobb barátnőm is fent vagyunk egy társkereső oldalon, ha valami fura levelet kapunk, meg szoktuk mutatni egymásnak.
Először nekem írt ez a férfi, egy nyugdíjas, de még praktizáló orvos, hogy mennyi bevallja őszintén, nem keres tartós kapcsolatot, de szereti a szép lányokat az ágyban, ilyen érdekel (pénzért)? Tisztáztuk, hogy nem és kész.
Tehát mivel rám írt, biztosan szépnek tartott, hiszen szexelni akart és írta is, hogy szép lány.
Átküldtem a barátnőmnek, mert ilyen pénzes ajánlatot nem nagyon kaptam még, tök fura volt, felháborító is.
Másnap barátnőm átküldte, hogy neki is írt ez a férfi, de neki nem ilyet... Nem is komoly kapcsolatosat... Hanem, hogy: "tudom, hogy nem engem keresel, én már öreg és ronda vagyok, de szerettem volna elmondani, hogy ritka itt az ilyen nő, mint te" "Maximum barátok lehetnénk, de talán még arra sem kellenék neked, el sem tudja képzelni, micsoda kincset kap, aki "megkaparint""
Barátnőm ezekután elköszönt persze tőle.
De ez mi? Őt is csak fotókon látta, én nem hiszem, hogy rondább lennék
Barátnőm melle nagyobb és kihívóbb is, ezért (is) furcsa nekem.
Nekem váll alá érő szőke hajam van, 170 cm vagyok és 55 kg, átlagos arcom van.
Barátnőmnek derékig érő fekete haja van, 160 cm, 60 kg
Dehogynem
El kell fogadni, sokan szebbek nálad
Pl barátnőd
Szerintem vagy nem jelent semmit, vagy személyre szabta. Rólad feltételezte, hogy csinálnál ilyet(talán olcsón öltözködsz), vagy róla feltételezte az önbizalomhiányt, amit bókokkal lehet megfogni, mert dundibb és mindene kint van.
Vagy csak öreg és még a husisabbak jönnek be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!