Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki a puszira ugy köszön vissza hogy szia, azzal távolságot tart? Es a 40 es ffiaknak hogyhogy nincs semmije?

Figyelt kérdés

Érettebb, komolyabb ffiakat probálok keresni.

Rengeteget dolgoznak, egyesek másodállásban is, vagy plusz hétvégente is, és nem értem, akkor hogy lehet az, hogy kb 20 év munka után is, semmilyük sincs? De esélyük se egy lakásra, vagy nem is gyűjtenek.

En meg családot alapitanék, éppen arra keresnék társat, de hogyhogy ilyen életképtelenek? Es nem is az, hogy ne lennének műveltek.

Egyik egészségügyis, masik vendeglatos stb.

Plusz a páromban úgy rühelltem azt hogy elköszönök tőle, hogy puszi, erre azt kapom vissza hogy szia, de jóéjt😘-ra is, annyit hogy matricák es kesz.(bezzeg a tesojátol ugy köszön el telefonban, hogy puszi..)

Gondoltam ha majd lesz uj párom végre nem kapom ezeket már, erre csetelgetek ismerkedek, elköszönök, erre kapom a szia-kat..

2021. okt. 21. 09:30
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

28. Magasabb már csak lölö és társai miatt is akik az átlagot keményen feltornásszák statisztikailag.

Pontosan így van.

2021. okt. 23. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!