Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki a puszira ugy köszön vissza hogy szia, azzal távolságot tart? Es a 40 es ffiaknak hogyhogy nincs semmije?
Érettebb, komolyabb ffiakat probálok keresni.
Rengeteget dolgoznak, egyesek másodállásban is, vagy plusz hétvégente is, és nem értem, akkor hogy lehet az, hogy kb 20 év munka után is, semmilyük sincs? De esélyük se egy lakásra, vagy nem is gyűjtenek.
En meg családot alapitanék, éppen arra keresnék társat, de hogyhogy ilyen életképtelenek? Es nem is az, hogy ne lennének műveltek.
Egyik egészségügyis, masik vendeglatos stb.
Plusz a páromban úgy rühelltem azt hogy elköszönök tőle, hogy puszi, erre azt kapom vissza hogy szia, de jóéjt😘-ra is, annyit hogy matricák es kesz.(bezzeg a tesojátol ugy köszön el telefonban, hogy puszi..)
Gondoltam ha majd lesz uj párom végre nem kapom ezeket már, erre csetelgetek ismerkedek, elköszönök, erre kapom a szia-kat..
29 évesen miért negyvenes pasit keresel? Egyébként bizonyára van olyan akinek van lakása/anyagi tartaléka, de olyan is lehet,hogy 40 évesen elvált, a feleség maradt a gyerekkel a lakásban, ezek mellé még gyerektartást is fizet, Ő maga pedig albérletbe szorul.
Ha 30-35 éves korosztályban keresgélsz jobban találhatsz olyat aki még nem került ilyen helyzetbe.
Dolgozhat akár három helyen, bármennyi pénzt el lehet verni, ha valaki nem tudja beosztani, főleg ha van valami szenvedélybetegsége.
Miért olyan fontos, hogy egy 40 50 éves férfi írjon olyat, hogy puszi? Amennyiben tényleg az, megbeszélted ezt vele? Működik köztetek a kommunikáció?
Nem ráfeszülve vagyok a családalapításra, hanem nem szexkapcsolatot keresek.
Nálam köztes nincs.
Vagy komoly egy kapcsolat, vagy nem az.
20as 30as korosztaly sztem nem valo komolyra, de akkor ezek szerint a 40es se..
Nálunk is van 45 éves mérnök aki cangával jár és albiban lakik. Nöt szerintem még nem is látott.
Amúgy mindenkinél más az elköszönés, mi mindig az aktuális naphoz kötődő viccesjó éjt kívánsággal köszönünk el.
Látod, egy átlag 30as nő is maga fölött keresgél, egy tanult, jól kereső nő meg már az űrben kb.
Azt azért vedd figyelembe hogy 35 körül már nem sok jelentkező lesz mert az ottani jól szituált férfiak már 25 éveseket keresnek (és leszarják mennyit keres a nő meg milye van, szóval ezzel ne próbálj kiemelkedni)
45 vagyok , van sok kisportolt jól kereső ismerősöm, akikkel eljarunk együtt vitorlázni , kirándulni, motorozni, stb.
A 29 éves nő jó, 25-35 közötti nőkkel jövünk össze, de gyereket senki se akar. Ebben a korban már nem akarunk babakocsit tolni, nem akarunk lemondani a pihenésről szórakozásról.
Ez ember függő szerintem.
Férfiként én szeretem becézgetni a párom, ha engedi. Kedveskedni.
Én mindig csak egy hellót kaptam vissza... :o/
Embereknek mért nincs semmijük? Ezer ok lehet.
30 évesen nem általános senkinél a lakás. A hitelben úszó tulajokat nem sorolnám ide.
Egyik fele az embereknek egyszerűen nem keres jól, hanem vacakul. Én se kerestem rosszul, és bár nem a pénz motivált mikor elhagytam az országot, de hát nem igazán lehet még csak össze mérni sem a lehetőségeket. Hajtottam, tanultam, dolgoztam, de csak seggnyalóként lett volna komoly perspektívám. Hát azt nem kérem köszönöm.
Van akit látok az pedig hónapról hónapra él. Elkölti amije van alig várja hogy megérkezzen a következő fizetés.
Nagymamám szegény olyan kevés pénze volt, de szemmel látható megtakarítást hozott össze...
Ki így él ki meg úgy.
Komoly egzisztenciát, esetleg a tiédhez mérhetőt vársz el egy férfitól.
Húha. Hát az nagyon szűk kör lesz. Egy részük foglalt. Jó nagy részüknek ölébe hullott... Nem tudja mi az hogy valamiért dolgozni, meg nem ismeri azt hogy valami nincs... Nem tudja elképzelni mi az amikor valaki nem -et mond.
Manapság könnyebb élhető fizetéshez jutni mint nekem volt.
EÜ ben nem csörög sok pénz csak ha orvos. Főleg ha magán praxisa van. Vendéglátós hát nem tudni hogy megy a bolt...
Nem tudom miért a 40 pasikat lőtted ki magadnak. Mondjuk ott nagyobb valószínűséggel lesz már egzisztencia... Ha ez fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!