Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki a puszira ugy köszön vissza hogy szia, azzal távolságot tart? Es a 40 es ffiaknak hogyhogy nincs semmije?
Érettebb, komolyabb ffiakat probálok keresni.
Rengeteget dolgoznak, egyesek másodállásban is, vagy plusz hétvégente is, és nem értem, akkor hogy lehet az, hogy kb 20 év munka után is, semmilyük sincs? De esélyük se egy lakásra, vagy nem is gyűjtenek.
En meg családot alapitanék, éppen arra keresnék társat, de hogyhogy ilyen életképtelenek? Es nem is az, hogy ne lennének műveltek.
Egyik egészségügyis, masik vendeglatos stb.
Plusz a páromban úgy rühelltem azt hogy elköszönök tőle, hogy puszi, erre azt kapom vissza hogy szia, de jóéjt😘-ra is, annyit hogy matricák es kesz.(bezzeg a tesojátol ugy köszön el telefonban, hogy puszi..)
Gondoltam ha majd lesz uj párom végre nem kapom ezeket már, erre csetelgetek ismerkedek, elköszönök, erre kapom a szia-kat..
Hát. Ez a köszönősdni nehéz. Ha csak online ismerkedsz valakivel, akkor az még idegennek számít. Plusz én úgy érzem, hogy a nők nagyrésze nem szereti, ha a férfi odáig van érte és muszáj visszafognunk magunkat. Persze ez nem mindenkinél jön be.
A pénz... hát sokan albérletben élnek és meleltt élni is akarnak, elmegy a pénz. Én mindig gyűjtögető voltam, meg én jól is keresek, szóval nekem így 30 évesen nincsenek ezzel problémáim, de egy átlag embernek azért nem könnyű. Lehet arra vár, hogy örököljön.
Először írom mivel most kezdtem felvenni a kapcsolatot ezzel azzal. Es el vagyok hűlve a "férfiaktol".
Es páromban nagyon idegesitett hogy puszira sziát kapok, tesoja meg nem, az ilyen es egyéb játszmáit is mind utáltam.
Amugy 29 n vagyok lakassal es státusszal. És ijesztő a felhozatal..
Van szint külsőre nyugi.
Nem tudom hol kellene keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!