Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki a puszira ugy köszön vissza hogy szia, azzal távolságot tart? Es a 40 es ffiaknak hogyhogy nincs semmije?

Figyelt kérdés

Érettebb, komolyabb ffiakat probálok keresni.

Rengeteget dolgoznak, egyesek másodállásban is, vagy plusz hétvégente is, és nem értem, akkor hogy lehet az, hogy kb 20 év munka után is, semmilyük sincs? De esélyük se egy lakásra, vagy nem is gyűjtenek.

En meg családot alapitanék, éppen arra keresnék társat, de hogyhogy ilyen életképtelenek? Es nem is az, hogy ne lennének műveltek.

Egyik egészségügyis, masik vendeglatos stb.

Plusz a páromban úgy rühelltem azt hogy elköszönök tőle, hogy puszi, erre azt kapom vissza hogy szia, de jóéjt😘-ra is, annyit hogy matricák es kesz.(bezzeg a tesojátol ugy köszön el telefonban, hogy puszi..)

Gondoltam ha majd lesz uj párom végre nem kapom ezeket már, erre csetelgetek ismerkedek, elköszönök, erre kapom a szia-kat..

2021. okt. 21. 09:30
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek is kérdező, sokan nem örökölnek lakást , pénzt , alapból instabil családi körülmények közül jöttek, nem kaptak megfelelő motivációt arra hogy a maximumot hozzák ki magukból vagy egyáltalán felismerhessék miben lennének jók .

A legtöbb ember akit ismerek és azt mondja sokat tanultam ,mindig felteszem a kérdést milyen családba születtél , milyen körülmények voltak adottak, mennyire szerettek, mennyi motivációt kaptál, beírattak e valamilyen szakköre , sportra vagy művészetre . Az embernek az életre való felkészítése kis gyermek kortól mind mind nagyon aprólékosan egymásra épülő ok-okozati tényezőkből álnak , aztán felnőtté válnak és nem lehetőségek sokaságát látják ha nem csak a nehézségeket , pánikólnak mert nem kapták meg azt az egészséges környeztet, nevelést, oktatásban való segítséget ami segít a világban elhelyezkedni a képességeihez mérten a legjobban. Egy c.f

2021. okt. 21. 12:22
 22/31 anonim ***** válasza:
Remélem nem lesz gyereked....
2021. okt. 21. 12:56
 23/31 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem hagyd ott a palid, hogy legyen esélye egy normális nőre.
2021. okt. 21. 13:44
 24/31 anonim ***** válasza:
100%
37,5 éves férfi vagyok és mostanra jött össze 10 millióm, amit szerettem volna. Emellé fogok januárban felvenni 10-12 millió hitelt, itt szerencsére 20 körül jó lakások vannak, ami Pesten 35 lenne. Így lesz lakásom. Nem olyan könnyű átlagkeresetből lakást venni (230 a medián átlagbér, én 260 at keresek egyetemmel államnak dolgozva vidéken).
2021. okt. 21. 15:37
 25/31 anonim ***** válasza:
#24 Erről beszéltem...
2021. okt. 21. 15:45
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Elég sötét vagy, de egy 20 évvel idősebb öregembernek talàn kelleni fogsz így is.
2021. okt. 21. 16:12
 27/31 anonim ***** válasza:
24. Jól tükrözi a valóságot aki nem örökölöt semmit és nem jó családból származik, ez a magyar valóság hölgyek !
2021. okt. 21. 23:26
 28/31 anonim ***** válasza:

#24 Jol tukrozi a matematikai tudatlansagot: 230 a median atlagber...

Most akkor a median vagy az atlag? Mondjuk nyilvan a median, mivel az atlag magasabb a ferde eloszlasbol adodoan.

2021. okt. 22. 13:08
 29/31 anonim ***** válasza:
28. Magasabb már csak lölö és társai miatt is akik az átlagot keményen feltornásszák statisztikailag.
2021. okt. 22. 13:16
 30/31 anonim ***** válasza:
Az átlagbér magasabb, mint a medián. De ugye Pesten 310 nettó körül van az átlag, borsodban már csak 210, Szabolcsban már csak 195. Így jön ki a 265 ezres átlag, amiben benne vannak a vezetők bérei is. De a medián az jobban tükrözi a valóságot és az valami 228, ATV-n mutatták.
2021. okt. 23. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!