Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezeket a dolgokat rendbe teszem, lesz esélyem megszerezni egy A+-os férfit?
Oké helyesbítek: az itt elhangzottak alapján egy magára valamit adó értelmiséginél [tök m1, hogy orvos-e] labdába nem rúgsz. :D Ha úgy nézel ki mint Axente Vanessa [nem mintha ő lenne a zsánerem csak Partizán kappa. :D ] akkor is felejtős mert hát iiiiigen súlyos személyiségbeli problematikákat vélek felfedezni. [Na meg nem egy jó kiindulópont az ha saját bevallásod szerint is qrva alacsony az érzelmi intelligenciád. Lásd nem tudod miért ment szét az előző 2 kapcsoaltod / hogyan lehetett volna megmenteni őket.]
Asszem inkább megyek és derékszögbe fésülöm a füvet vagy valami...
"épelmélyű"
Hogy kerultel egyetem kozelebe, Terike? Foleg human szakra?
"38, nő"
Ezzel mar elkestel egy jo 10 eve.
37F incel
55.: Sanszosan a éplemélyű én leszek. :D Úgy kerültem "humán" aka bölcsész szakra, hogy qrvára nem kérdezték, hogy érdekel-e a ly/j. Jah meg a M. Word aláhúzza amikor random elgépelem. [Gyorsabban gépelek mint ahogy beszélsz szóval sry + mint mondtam pont nem izgat. A fontos szövegeknél valaki úgyis lektorálja, itt meg 50 emberből leesett 1-nek, asszem túlélem. :D]
Amúgy Dávid nem Teréz de ez igazából m1 is.
""38, nő"
Ezzel mar elkestel egy jo 10 eve.
"
Ez a rész asszem nem nekem szólt. :) + Én nem állítottam sehol, hogy jó lenne a magyar helyesírásom, a japánom simán jobb. :D
Amúgy nem hiszem, hogy te lennél a legalkalmasabb ennek megítélésére ilyen írásképpel meg úgy, hogy 1 qrva nyelvet nem beszélsz a magyaron kívül. :D
"1 qrva nyelvet nem beszélsz a magyaron kívül"
Malajziaban elek. Szerinted itt magyarul beszelnek?
"Ez a rész asszem nem nekem szólt"
Nem, ez a kerdezonek szolt. De annyira meg lett sertve az onerzeted, hogy visszajottel pampogni :)
Ez egy gyonyoru precedens arra a jelensegre, hogy azok tobzodnak a felsooktatasban, akiknek valamifele kompenzalasra van szukseguk.
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!