Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ezeket a dolgokat rendbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ezeket a dolgokat rendbe teszem, lesz esélyem megszerezni egy A+-os férfit?

Figyelt kérdés
December végéig szeretnék lefogyni 70 kilóról 60-ra (korábban voltam sokkal kevesebb is), sportolni, leállni a körömrágással és letenni az angol nyelvvizsgát. Ha ezek rendben vannak és egyébként nincs baj a megjelenésemmel, szerintetek felkelthetem egy 41 éves, nagyon A+ férfi figyelmét? Kérlek ne állítsatok bele a földbe, tényleg érdekel, köszi. 38, nő

2021. okt. 20. 19:23
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
70%

Engem mondjuk meglep, hogy 38 ev alatt nem jottel ra mi kell a ferfiaknak.

Legyel szep, fiatal, kedves es hagyd elni a kant, a tobbi nem erdekes. Ja meg persze legyel jo a szexben.

2021. okt. 20. 20:02
 32/67 A kérdező kommentje:
Nem, nem jöttem rá. Eddig két férfi volt az életemben, mindkettőtől békében váltam el, de ha most meg kellene fejtenem, hogy hogyan lehetett volna megmenteni azokat a kapcsolatokat, nem menne.
2021. okt. 20. 20:04
 33/67 October15 ***** válasza:
93%

Van aki szerint Soros György tehet mindenről, van aki szerint meg Orbán Viktor. Akkkor most melyik? :D Remélem érzed a problémát.

[Ácsi a nőgyógyász mióta ment életeket? :D Oké nagyon specifikus esetben... mint mondjuk az urulógus az onkológiára vezető első lépcső vagy ilyesmi de de facto soha az életbne nem hajt végre semmi életmentő beavatkozást pls.]

Amúgy most döntsd már el, hogy a szakmájáról lehet-e következtetni a személyiségére vagy sem. Mert ha lehet akkor bizony következtethetek arra, hogy nárcisztikus, ha viszont nem akkor te sem következtethetsz arra, hogy az orvosok milyen nőkkel járnak. :D

Amúgy az angol nyelvvzisga nem végzettség, a pénz nem önállóság stb. :)

2021. okt. 20. 20:06
 34/67 anonim ***** válasza:
93%

29 🤦

Ha nő lennél, pontosan tudnád mennyit érsz! Tudnád hogy nem a kilók számítanak hanem a szép test (soványan és túlsúlyosan is lehet valaki pl. lógómellű). Tudjuk hogy mit számít a szép haj, a jó smink, a jó öltözködés. Tudjuk hogy csajoknak vagy csak anyukáknak számítunk. Ez az álnaív értetlenkedés nagyon gáz. Férfi troll vagy.

41N

35/67 anonim ***** válasza:
65%
Hat az kellemetlen. Lehet, hogy igy nem a szerelemben fogod megtalalni a boldogsagodat. Keress mas hobbit, pl pokervilagbajnok meg lehetsz. Vannak noi versenyek is, meg ott a mazli faktor :)
 36/67 anonim ***** válasza:
#31 🤮🤮
2021. okt. 20. 20:07
 37/67 anonim ***** válasza:
93%
#33 Azert a nogyogyaszok igenis eleteket menthetnek, foleg a szules-nogyogyaszok, de ja ott a rakszures, mehen kivuli terhessegek meg ki tudja meg mi mas.
2021. okt. 20. 20:07
 38/67 anonim ***** válasza:
94%

"A hiedelemmel ellentetben a legtöbb férfi nem is nézi a külsőt."

Nézni nézi, csak nem a tiedet. Ne állítsuk be a túlsúlyt normálisnak.

2021. okt. 20. 20:09
 39/67 A kérdező kommentje:

33, azóta, mióta daganatos betegeket is kezel + sürgősségi császárok, utóbbi nem specifikus sajnos. Szívesen.

34, nem vagyok naiv egy kicsit sem, ez ki is derült volna számodra is, ha a buta karattyolásod helyett visszaolvasol. Írásképed alapján egy 12 kisfiú vagy, ennyi.

35, diszkalkuliás vagyok.

2021. okt. 20. 20:09
 40/67 anonim ***** válasza:
65%
Attol, hogy diszkalkulias vagy, szerencsed meg lehet. De ahogy elnezlek, elobb nyered meg a WSOP-t, mint hogy felszedd a dokit.
2021. okt. 20. 20:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!