Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezeket a dolgokat rendbe teszem, lesz esélyem megszerezni egy A+-os férfit?
Engem mondjuk meglep, hogy 38 ev alatt nem jottel ra mi kell a ferfiaknak.
Legyel szep, fiatal, kedves es hagyd elni a kant, a tobbi nem erdekes. Ja meg persze legyel jo a szexben.
Van aki szerint Soros György tehet mindenről, van aki szerint meg Orbán Viktor. Akkkor most melyik? :D Remélem érzed a problémát.
[Ácsi a nőgyógyász mióta ment életeket? :D Oké nagyon specifikus esetben... mint mondjuk az urulógus az onkológiára vezető első lépcső vagy ilyesmi de de facto soha az életbne nem hajt végre semmi életmentő beavatkozást pls.]
Amúgy most döntsd már el, hogy a szakmájáról lehet-e következtetni a személyiségére vagy sem. Mert ha lehet akkor bizony következtethetek arra, hogy nárcisztikus, ha viszont nem akkor te sem következtethetsz arra, hogy az orvosok milyen nőkkel járnak. :D
Amúgy az angol nyelvvzisga nem végzettség, a pénz nem önállóság stb. :)
29 🤦
Ha nő lennél, pontosan tudnád mennyit érsz! Tudnád hogy nem a kilók számítanak hanem a szép test (soványan és túlsúlyosan is lehet valaki pl. lógómellű). Tudjuk hogy mit számít a szép haj, a jó smink, a jó öltözködés. Tudjuk hogy csajoknak vagy csak anyukáknak számítunk. Ez az álnaív értetlenkedés nagyon gáz. Férfi troll vagy.
41N
"A hiedelemmel ellentetben a legtöbb férfi nem is nézi a külsőt."
Nézni nézi, csak nem a tiedet. Ne állítsuk be a túlsúlyt normálisnak.
33, azóta, mióta daganatos betegeket is kezel + sürgősségi császárok, utóbbi nem specifikus sajnos. Szívesen.
34, nem vagyok naiv egy kicsit sem, ez ki is derült volna számodra is, ha a buta karattyolásod helyett visszaolvasol. Írásképed alapján egy 12 kisfiú vagy, ennyi.
35, diszkalkuliás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!