Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezeket a dolgokat rendbe teszem, lesz esélyem megszerezni egy A+-os férfit?
Azert ne feledd hogy ő egy szalmaszalt nem tett eddig keresztbe.
Es ki tudja fog e ha eleve te kuzdesz egy illuzoert
Meg ennyi idosen itt tartani hogy te bizonyitasz ffinek es nem forditva
Megforditom neked kicsit a dolgot
Egyik sztorim:
Volt olyan odoszakom hogy bombanokent voltak barataim. Jé exek.
Es volt olyan idoszakom akivel akkor jottem ossze amikor a legrosszabb formamban voltam es elni se akartam olyan szinten.
Mellette kivirultam ujra bombano effekt, jé ő nem ex, hanem velem maradt.
Masik sztorim:
Nekem a legyzebb bok a "gyönyörü vagy" mert nekem ritka (minden mást mondanak mindig)
Egyszer teljesen sminktelen, meztelen, tehen módon terultem el az ágyon, irto hanyag pozban, mert a parom sem erdekelt marmit lát(egyik exem), es ö ennek ellenére lassan végigsimította az oldalam nyaktol terdig egy ujjal es akkor ott annak a tehénnek ssigta a fulebe azt a ritka soha nem hallott bokot nekem hogy "gyönyörű vagy"(helyből átertékeltem akkor, szakitani akarok e.)
Kicsit szállj magadba hogy neked valoban az kell es az az igazi szeretet es bók amit a jo formádban kapsz, amikor úgy osszekaparod magad es ami ugy altalaban is tetszetos minden jott mentnek?
Es ezt ereznéd hogy neked EZ az ami valoban kell?
Es nem az aki ízig vérig szeret a plusz 10 el is, vagy amikor beteg vagy, vagy amikor szomoru is vagy amikor nehéz az élet?
Es azt hogy megfelelesi kenyszerrel egy kapcsolat nem kapcsolat azt tartom. Azt csak kihasználják.
Es szomoru hogy majd'40 korul még itt tartasz EQ ban.
Ő nem olyan? De, hidd el. :D Normális ember nem megy orvosira. :D
Ahogy mi történészek cinikus faszok vagyunk úgy az orvosok nárcisztikusak, esetleg borderline, a kettő úgyis passzol. :D [Amolyan héja-nász az avaron módra de "passzol".]
Mármint azt még el tudom képzelni, hogy egy háziorvos relatíve épelmélyű de mondjuk egy sebész ha nem jól funkcionáló pszichopata akkor 2 év után fejbelövi magát, és hát mivel viszonylag kevés sebész lövi fejbe magát azért adja magát a válasz, hogy hát akkor valszeg pszichopaták. [Az embert nem arra találták ki, hogy hosszú távon elviselje azt, hogy emberek halnak meg tőle 20 centire.]
Én arra szavaznék, hogy egy ilyen,àltalad lefestett férfi,plàne életmentőként...dúúskàl a punciban. Márhogy a fiatal nőkében.
Magaddal leakadtàl a külsőségekben...a fricivel is, szóval feltételezem, hogy az életben egy szót sem beszéltél vele.
Kissé kellemetlen kamuszag ütötte fel fejét, mellesleg.
Öhm... nem akarom elvenni a kedved, de mennyire illetek egymáshoz?
Nem érdekel, hogy mennyi pénzetek van és hogy milyen a külsőtök.
Mennyire illetek egymáshoz? Semmit sem írtál erről, csak csupa lényegtelen dolgokat.
Habar vannak ilyenek akik igy elik le az egesz életet.
Pl Pamela Anderson is azt hiszi mert szőke es mellimplantatum hogy ő a legszebb es akkor kelleni fog.
De erdekes hogy senkije nincs, es a leguzobbi is csalta. "A bombanőt"
Nagyon sok nő hiszi azt hogy felszinesség csak a világ. Es ha feltiningolja magát csak akkor kell.
Marilyn Monroe esetleg? Egy baratja sem volt, pasija sem a végén. Szexbálvány létére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!