Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sorozatos ismerkedési kudarcok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sorozatos ismerkedési kudarcok után mit tegyek?

Figyelt kérdés
A probléma mindig akkor jön elő, ha az első szexre kerül sor. Nagyon sok férfitól bántást kaptam már, hogy mennyire tág vagyok odalenn. Próbáltam gésagolyóval, intimtornával javítani a helyzeten, de nem érzek számottevő változást. Emiatt már az ismerkedéstől is teljesen elment a kedvem, félek attól, hogy ismét csak a negatív megjegyzéseket kapnám. Pedig nagyon nagy libidóm van, nagyon hiányzik a szex és az intimitás. Tudom, hogy szánalmasan hangzik, de már arra is gondoltam, hogy inkább elmegyek egy fizetős pasihoz, hátha ő legalább nem szól meg.
2021. okt. 19. 09:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Genetikailag tágabb a hüvelyem. Hüvelyszűkítő kezelésről olvastam már sokat, van aki pozitívat, van aki negatívat ír róla, jelenleg nincs rá keretem. Privát üzenetben nem kívánok senkivel ismerkedni, bocsánat, de már roppant elcsépelt a remek ágybeli teljesítményetekkel jönni. Erre csak annyit tudok mondani, hogy a jó bornak nem kell cégér.
2021. okt. 19. 10:45
 12/17 anonim ***** válasza:
37%
Fizetős pasihoz? Itt buktál meg, kamukérdező. :D
2021. okt. 19. 11:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen fiúkkal találkoztál de egy tuti: még ha úgy is lenne hogy egy hölgy "túl" tágas ott lent akkor is egy igazi férfi ezt nem veti fel ellene. Ez olyan bunkós mint ha egy lány lekoppantana téged mert túl pici a p*csöd.
2021. okt. 19. 11:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Ismerkedj akkor amerikaiakkal (feketékkel), akkor nem lesz ilyen problémád. Mondom ezt nőként :)
2021. okt. 19. 14:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Vannak, akik "barátság extrákkal" kapcsolatra keresnek partnert, neked épp a fordítottjára lenne szükséged, ugye? Talán annyival van könnyebb(??) dolgod, hogy léteznek szexpartnerkereső oldalak is, és ott aztán nincs kecmec: mindenkiről tudni fogod már a Szia! előtt, hogy kb milyen "felszereltséggel" bír.

Ha magadról tudod (pl mert van szexjátékod?), hogy számodra mi az ideális méret, akkor ez alapján keresgélhetsz. Tudom, elég bizarrul hangzik elsőre, de azt írod, sokszor bántottak már meg emiatt, ezért lehet hogy én innen - azaz fordítva - közelíteném meg a kérdést.

Ismerkedés során pedig nem kell eltitkolni, hogy egyébkent komoly kapcsolatban is benne volnál, ha van rokonszenv és közös hullámhossz.

2021. okt. 19. 14:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak néger pasik is ám ... Némelyiknek akkora mint egy lónak, az nem lötyögne benned.
2021. okt. 19. 20:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Minden nézőpont kérdése - a tied nagy vagy az övé kicsi? Ne szívd mellre.
2021. okt. 20. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!