Lányok akik imádják az Így jártam anyátokkal sorozatot, lenne kedvetek ismerkedni?
Nemsokára 22 éves egyetemista srác vagyok, aki szívesen ellopná azt a bizonyos kék kürtöt, ha találna egy olyan személyt:D
Egyébként elég erősen Ted vagyok a fő tulajdonságaimat nézve, de sajnos/nem sajnos Barney-ra is hasonlítok pár dologban. Kinézetben is van hasonlóság Teddel, de ott csak annyiban, hogy én is átlagosan nézek ki, szóval nem vagyok egy 190centis kigyúrt kosaras:D de lényeges különbség, hogy szemüveges vagyok.
Akinek felkeltettem az érdeklődését, az írjon nyugodtan privátot:)
Azért itt keresek ez alapján, mert már láttam sorozatos kérdést kiírva és társkereső appokon nagyon kevesen írják ki, hogy szeretnék.
Ui:
-Volt már barátnőm, nem kell attól tartani, hogy most keresnék egy első hosszabb kapcsolatot vagy hogy olyan csúnya lennék.
Imádom a sorozatot, írj nyugodtan :D
Azonban csak barátkozásban lennék benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!