Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen mik ezek a szövegek fiúk??
Úgy írt rám egy srác, hogy (idézem) ,,Csá, tudom javasolni a sampont, kicsit zsíros a hajad”
Megjegyzem mindkét képen ami kint van rólam, ápolt, frissen mosott hajú megjelenésem van, egy kicsit sem zsíros a hajam. Sehol.
Az ilyen szövegeket nem tudom hová tenni, ez miért jó?
Esküszöm nektek egyszer úgy szedtem fel egy csajt, hogy " mi van nincs ott, víz meg villany?"
Àpolt volt , nem volt vele semmi baj sőt...
És akkor még nem volt pua meg ilyen fszsagok
És nagyobb hatást èrtem el vele, mintha azt mondtam neki , hogy jajj de szèp vagy - gondolom az ilyenfajta visszajelzèsekből te is kapsz 1000-et, olyan sokat hogy elvesztette az èrtèkèt
Engem is húztak jobbra és írtak rám régen kimondottan csak azért, hogy kioszthassanak.
És igen, többnyire azért, mert a leírásból kiderült, hogy ő nem felel meg, vagy egyszerűen csak vannak ilyen nyomorultak, akik magukat is nehezen bírjàk elviselni, és tudattalanul próbàlnak másokat is a saját lelkiállapotuk szintjére lerántani. Sőt, ez is igaz, hogy valaki így próbál kitűnni. Hát, én ezeket mindet elhajtottam. Engem ne fikázzon. Ha tetszik, úgyis elég lesz a “szia,szép vagy”. Ha pedig nem jön be, semmilyen szövegtől nem fog, főleg ilyentől. Ez ripacskodás, abból is a 13 éves.
ez egy PUA mester akar lenni, aki azzal vesz le a lábadról, hogy szétaláz, aztán dicsér.
Bár én nőnél kaptam már hasonló alja megjegyzést, töröltem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!