Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen mik ezek a szövegek fiúk??
Úgy írt rám egy srác, hogy (idézem) ,,Csá, tudom javasolni a sampont, kicsit zsíros a hajad”
Megjegyzem mindkét képen ami kint van rólam, ápolt, frissen mosott hajú megjelenésem van, egy kicsit sem zsíros a hajam. Sehol.
Az ilyen szövegeket nem tudom hová tenni, ez miért jó?
😂😂Az finom a zsíros kenyér hagymával, jó étvágyat nektek:DD
3-as, rákerestem, durva, hogy van ilyen. Azt hittem csak a kisgyerekeknél vannak ilyenek. Csak azt nem értettem, hogy ha beszól, akkor minek húzott jobbra..
Én sose társkeresőztem. Ismerősök mesélnek ilyen sztorikat. Pl. a hugomra egyszer ráírt egy gyökér csak azért hogy közölje vele azt hogy mégis hogy gondolja hogy ezzel a profillal bárkit is talál, annyira semmilyen, annyira unalmas, semmi egyediség nincs benne, ezzel nem kelti fel senki figyelmét. (Természetesen ezzel az öngóllal operáltunk a válaszadásnál 😂 Hogy ő is írt, a szerencsétlen istenbarma 🤦😂)
A tesóm gyönyörű, és látszik rajta az is hogy van pénze és igényes, stílusos csaj, nem egy kis ócska. Gondolom ez szúrta a szemét nullagyulának. Egyébként tényleg átlagosnak mondható volt a profilja, néhány jó fotó (nevetősek is, nem bikinis, nem szelfik), a bemutatkozása meg semmi különös, nem figyelemfelkeltő, nem poénkodós. Nem tinder, randivonal vagy valami ilyesmi oldal volt.
Természetesen a lovag egy rettenetesen ronda, kövér lúzer volt :D Jóleshetett neki hogy most jól megmondta egy olyannak akihez az életben nem érhet fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!