Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a csaj reprezentálja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a csaj reprezentálja a tinderes nők gondolkodását?

Figyelt kérdés

[link]

Tehát lényegében a korabeli pasik komolytalanok, lehetetlen velük beszélni a tinderen. És hogy milyen rossz randijai voltak. És ne úgy indítson már egy pasi, hogy szia szép szemeid vannak, mert az nagyon gáz. Persze nem veti meg az egyéjszakás kalandokat sem, ha úgy alakul.

2021. okt. 18. 10:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
Kit akarsz magadon kivul meggyozni kerdezo? Mert lathatoan eddig senkit nem sikerult.
2021. okt. 18. 11:20
 12/21 anonim ***** válasza:
88%

kerdezo: nem, nem vagyok frusztralt, csak nem birom mar olvasni ezt a sok ‘mai noknek semmi sem jo’ baromsagot. de, jo, de tenyleg rengeteg a krtikan aluli alak. es igen, 3 mondat utan is latom, ha valaki selejt, mondjuk ha mar az a 3 mondatot se tudja ertelmesen, hiba nelkul leirni vagy valami kozhelyes, nyalas szar bokkal kezd.

nem vagyok fonyeremeny, de hidd el, azert sokan probalkoztak es alapvetoan nagy gond nincs velem, ezt is bizonyitja, hogy vegul talaltam valakit. de addig eleg sok vallalhatatlan alakot kellett balra huznom vagy lekoptatanom, miutan kiderult, hogy full ostoba vagy egoista vagy unalmas, mint egy szobanoveny. volt olyan is, akivel nem volt gond, csak a randin kiderult, hogy nem annyira passzolunk es nem egymast keressuk, ennyi.

gondolom, rengeteg idot toltottel nokent tinderen, hogy ennyire kepben vagy a kinalattal.

2021. okt. 18. 11:38
 13/21 anonim ***** válasza:
35%

"ne úgy indítson már egy pasi, hogy szia szép szemeid vannak, mert az nagyon gáz"

Van az a kinezet + penz, amikor nem gaz :)

37F incel

2021. okt. 18. 12:12
 14/21 anonim ***** válasza:
83%
#13 Megszólalt a bölcs, és mekkora hülyeséget mondott.
2021. okt. 18. 12:42
 15/21 anonim ***** válasza:
94%
Megint itt egy "nők rossz" elmebeteg. :)
2021. okt. 18. 13:10
 16/21 A kérdező kommentje:

12, Találni a legrondább nő is tud magának pasit, a párkapcsolat minősége már egy egészen más téma. Biztos vagyok benne, hogy vannak vállalhatatlan férfiak, ahogyan nők is ugyanolyan arányban. Nem jó az általánosítás de sajnos a csaj is ezt teszi ebben a hanganyagban. "A mai férfiakkal nem lehet beszélgetni". Utána meg azért bevallja, hogy volt néhány egyéjszakása. Nálam ez az ami így kb teljesen ellentmond egymásnak.

Ha meg esetleg a csávó beszélgetni szeretne, akkor jön, hogy milyen unalmas ... szerintem ezt senki nem fogja megfejteni.

2021. okt. 18. 13:15
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"A mai férfiakkal nem lehet beszélgetni". Utána meg azért bevallja, hogy volt néhány egyéjszakása. Nálam ez az ami így kb teljesen ellentmond egymásnak."

Nekem ugyanilyen érthetetlen a "riibanc a csaj, azért egy patront megért, höhö".

2021. okt. 18. 13:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Én 15 éve társkeresőztem, de már akkor voltak zsigerből bunkózó, nőgyűlölő barmok. Egyik barátnőm például képzőművész, ezt le is írta, egyáltalán nem nagyképűen, erre olyan privátot kapott, hogy "majd felpofozza valaki ebből szaros álomvilágból". De hát mindig a nők a hibásak persze.
2021. okt. 18. 13:46
 19/21 anonim ***** válasza:
"Ha meg esetleg a csávó beszélgetni szeretne, akkor jön, hogy milyen unalmas ... szerintem ezt senki nem fogja megfejteni." Az emberek nagyrésze ilyen volt már akkor is. Nemcsak nők, férfiak is. Szerintem nehéz elindítani úgy beszélgetést, hogy az ember be van feszülve, vagy már ezredik ugyanolyan kérdést hallgatja, kérdezi. Sőt megkockáztatom az emberek jó része úgy általában utál a small talkon kívül érdemben beszélgetni.
2021. okt. 18. 13:48
 20/21 anonim ***** válasza:
20: megviccesebb az, hogy a fajtadnak az egesz elete es identitasa a p.na kore epul fel, mikozben sosem juthat a kozelebe.
2021. okt. 19. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!