Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a csaj reprezentálja a tinderes nők gondolkodását?
Tehát lényegében a korabeli pasik komolytalanok, lehetetlen velük beszélni a tinderen. És hogy milyen rossz randijai voltak. És ne úgy indítson már egy pasi, hogy szia szép szemeid vannak, mert az nagyon gáz. Persze nem veti meg az egyéjszakás kalandokat sem, ha úgy alakul.
ugye nem gonolod, hogy ezt barki is vegighallgatja igy hetfon reggel?
de pontokba szedve:
- nem tudom, mi a ‘korabeli’, az en meritesem kb 27-35 kozott volt es joreszuk csak szexet akar valoban, de nem csak ez a problema veluk.
- valoban ne ilyen kozhelyes bokkal inditson, mert unalmas, sablonos es nem szimpi, ha egybol a kulsom dicsergetesevel akar bevagodni. plane, h aznap valoszinuleg en vagyok a 20. lany, akinek leirta ezt.
- egyejszakasban en nem voltam benne, mert az, hogy EGY ejszaka, azt jelenti, annyira szar volt, hogy nem akarom megismetelni. laza szexkapcsolatban benne voltam, egy idoben, aztan abbol is elegem lett es komolyat kerestem - talaltam is.
egy ember sosem reprezentalja egy egesz heterogen csoport velemenyet, hozzaallasat.
jaj de tudtam, hogy megint erre megy ki a dolog. ird ki az ezredik ‘csunya gonosz nok, senki se jo nekik’ kerdesedet is, attol nem leszel kevesbe selejt.
es igen, 500 ferfibol kb 5 ertkelheto van, a legtobb selejt vagy smmilyen. szerencsere en megtalaltam az 500-bol azt az egy normalisat, akivel komolyan lehet tervezni. a tobbi addig jo volt szexre, igen, mert masra nem lehetett oket hasznalni es tudtam, hogy amig nem talalom meg azt, aki nekem kell, addig ezek jok lesznek arra, hogy idonkent kielegitsenek. eszem agaban sem volt toluk komolyat akarni, viszont a pasimmal az elso randitol kezdve mas volt a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!