Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan barátnőtök, aki mindig jobban tetszik a férfiaknak nálatok?
Múltkor történt egy olyan eset, hogy egy társaságban voltunk a legjobb barátnőmmel, ahol volt egy srác, aki tetszett és úgy éreztem, hogy talán én is neki. Semmi nem történt egyébként köztünk, csak tényleg úgy vettem le a testbeszédéből, hogy érdeklem. Aztán kicsit később kiderült, hogy még a találkozó előtt bőven bepróbálkozott barátnőmnél, ők ismerték már egymást, én új voltam a társaságban. Barátnőm szerintem elutasította, de azt nem tudom, hogy azért esetleg történt-e ez az köztük. Engem ez annyira kiábrándított, úgy érzem, hogy velem csak azért viselkedett így a srác, mert esetleg azt hitte, hogy tudok valamit a helyzetről vagy csak érthetően jóban akart lenni, mert elég szoros baráti viszonyban vagyunk a barátnőmmel, neki imponálva ezzel, hogy velem milyen jófej.
A barátnőm szebb nálam jóval, néha láthatatlan vagyok a pasik számára, amikor ott van, annyira elegem van ebből.
Ti hogy kezelitek, ha az egyik barátnőtökre szegeződik a figyelem legtöbbször? Ha nincs ott, akkor tudok ismerkedni, de bakker már kezdek aggódni, hogyha valakivel randizom, akkor lesz e pofája csorgatni a nyálát a barátnőmre, ha bemutatom őket egymásnak. Sajnos volt egy bunkó pasi korábban az életemben, aki velem kavart, de így is volt pofája kikezdeni vele, pedig csak az arcát látta, a személyiségéről fogalma nem volt.
Értem, köszönöm, hogy elmagyaráztad.
Egyébként én mindenkit felpontozok, de látom a százalékok változékonyak lettek.
Én is jártam így de nem azért, mert szebb volt nálam(akkor azt hittem), hanem mert más karakter volt, és folyton lejáratott amit akkor nem vettem észre, illetve sajnáltatta magát és mindig kikezdett másokkal. Jópár évbe telt, mire leesett, hogy nem vagyunk barátok, csak kihasznál. Érdekes módon mindig szidta azokat, akiknek volt önbizalmuk, vagy csak feltűnően szépek voltak, magát magasztalta, és mindig a lehető legelőnytelenebb külsejűekkel barátkozott, direkt rossz tippeket adva nekik, majd átvették a helyem, hogy "szerintem xy nem is annyira csúnya, nézd milyen jól áll neki ez a ruha(előnytelen ruha, amit ő adott kölcsön)"
Aztán mindig dumált férfiaknak a szexről, meg hogy micsoda önbizalomhiánya van neki a falatnyi köldökig dekoltálva és a pcsagatyában. Bárhogy öltözhettem, a pasik a nagymellű babát akarták ápolgatni.
Beletelt pár évbe, mire rájöttem, hogy az én derekam olyan vékony, mint az ő karja, és ez nem pálcikát jelent, mint ahogy ő mondta, hanem erény. Hogy a vékony csípőm szoknyában szélesebbnek látszik és hogy a pushup melltartó csodás homokóra alakot csinál és hogy hazudik, mikor azt mondja a hajam természetesen szép(brutálisan göndör, ha megfésültem boszorkányos volt). Felvettem egy övet a derekamra kivasaltam a hajam, felvettem hosszú fekete leggingset, ceruzaszoknyát, hirtelen már "krvásan" néztem ki neki, pedig csak a kezemen látszott bőr, garbó volt rajtam, neki a hasa, háta dekoltázsa és lába kint volt a 65 kilójával..
Egyszer kétszer benyúltam a szövegét, lett önbizalmam a sikertől, aztán már a saját személyiségem adtam, így jött a siker és az a pasi, aki magamért szeret. Csak vele voltunk így, ő ilyen elnyomó személyiség, a többi lány mind más karakter volt, akivel barátkoztunk, úgy megfértünk együtt! Velük nyomultak mindannyiunkra. Az egyik magas szőke volt, elegáns ruhákban, a másikuk sportos fekete laza rocker én meg a vékony vörös alter.
Próbáld a viselkedését figyelni, hogy tudd, mi van a háttérben, sokáig én is tagadásban voltam.
Szia!
Lehet, hogy van abban valami amit mondasz. Lehetséges, hogy szebb nálad a lány. De lehet, hogy nem.
Elmondom a srác szemszögéből az ilyet. Túl sokat nézel ki belőlünk 😂 Mi nem megyünk csak azért oda egy csajhoz ismerkedni, mert hú, a barátnője tetszik, akkor biztos mondott rólam valamit. Ilyen nincs, vagy ha van, az iszonyat ritka.
Lehet nem is szebb az a lány, csak amikor együtt vagytok kirívóbban öltözködik, élesebb színeket használ (piros ruha pl), sminkel, vagy az is lehet, hogy nem, csak egyszerűen olyan a személyisége, hogy kilométerekről észrevenni, ennyire nyitott. Lehet, hogy zárkózott vagy, így csak olyan vesz észre, aki úgyszint zárkózott és magányos.
Hogy mit kéne tenned? Szerintem magasról tojni a dolgokra. Te te vagy, és nem ő. Most gondolom szeretnél bepasizni, de akkor gondold végig hogy akarod, van 3 opciód. Az első, amit semennyire nem ajánlok, az az, hogy vegyél át dolgokat a barátnődtől, ami miatt vonzó lehet és egyedül próbáld ki ugyanezt. A másik 2 opció bármelyike ajánlatos. Ha magadon nem tetszik valami, amin változtathatsz (ruha, smink, testalak, stb), akkor azon változtass, de ne holmi pasik javára, hanem a saját javadra. Ha boldog vagy, tetszik a saját látványod, akkor a srácok is rohannak majd utánad. Megjegyezvén közben ne szállj el magadtól, légy az, aki voltál. A harmadik pedig, hogy semmin nem változtatsz, mert amúgy elégedett vagy magaddal, és akkor még nem jött el a te időd, de ne csüggedj, mert lesz az a srác, aki Istennőként fog kezelni (ha nem a hülyegyerekekre buksz).
Én mindig jobban tetszettem a srácoknak, mint a barátnőim. Nem nagyon van olyan pasi, aki az ismeretségi, rokoni, baráti körömből, ne akarta volna megcsalni velem, vagy otthagyni értem a barátnőjét, feleségét. Úgyhogy tartós barátságaim emiatt nem voltak.
Én nem igazán élveztem ezt a figyelmet, sokszor inkább kellemetlen volt és alapvetően semmivel sem jártam jobban, mint azok a lányok, akikre nem tapadtak ennyire a fiúk. Igazábol nem is tudom, minek köszönhettem ezt, nem viselkedtem soha feltűnően, nem voltam az a társaság lelke tipus, inkább különc, magamnak való. Az viszont tény, hogy a külsőmre mindig igényes voltam.
Szóval kb ilyen a "jobban tetsző barátnő" oldaláról a dolog. Sok zűrrel jár és igazábol nem sokra mész vele.
Az összes ilyen 😅
Már megszoktam és nem érdekel
Én is éreztem így "fiatalkoromban". A barátnőmnek zöld szeme volt, barna, hosszú hullámos haja és baromi jó alakja. Én meg úgy néztem ki mellette, mint egy teleszart zokni. Nem volt mellem sem. :D akkor baromira frusztrált, mert rendre nála próbálkoztak azok a srácok, akik nekem tetszettek.
Viszont rá pár évre értem meg én is arra, hogy csinosabban öltözködjek, normálisabb legyen a hajam és merjek én is közvetlenebb lenni. Addig gubbasztottam mellette kussban a háttérben.
Érdekes módon engem is azonnal észrevettek és még csak nem is kellett magamat produkálnom sem. Tehát eleve rátesz egy lapáttal a kisebbségi komplexusod és az, hogy gátlásos vagy a barátnőd mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!