Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobnatok a baratnötöket vagy elttarsatokat ha olyan lenne a termeszete hogy ha valami nem tetszik neki es epp olyan kedve van akkor egyböl ordit?
Igen!
Nagyon rossz ez a nem tudod eldönteni hogy mire számíthatsz-e éppen nála, hogy melyik pillanatban kattan el az agya (akár az agressszivitás szintjéig), mikor előtte nem sokkal abszolút jókedve volt. Ilyen nagy mértékű hangulatváltozásra képes természetű emberrel volt tapasztalatom, és köszönöm, nem akarok èn is miatta a padlóra kerülni...
Nagyon hamar vége lenne a kapcsolatunknak, mivel én olyan családból jövök ahol nagyon sok volt az ordibáló nő (és férfi is), én pedig emiatt utálom az egészet, nincs szükségem arra a "temperamentumos" stílusra.
Ezalól kivételt képez, ha van funkciója, szóval nem valami piti kis ügy, hanem tényleg olyan, hogy az már túl sok neki. Én is csak akkor emelném meg a hangom, ha már nincs más választás, mert se hall, se lát csak őrjöng. Persze, ha ez gyakori akkor sem lennénk együtt sokáig, mert nem jönnénk ki jól. Nekem az ilyen "kalandokra" nincs szükségem az életben.
Ha már az elején ilyennek ismerném, össze se jönnék vele.
Persze a párom időnként ordibál, inkább morgolódik, mondja a magáét, de legalább nem velem, nem máso vezeti le, csak hagyo hogy mondja ki, adja ki magából kb 2-3 prc alatt ez lezajlik és olyan jól lenyugszik tőle hogy utána hetekig semmi probléma nincs vele.
Eleinte ez nem tetszett, és akkor visszafogta magát, de attól viszont nagyon feszült lett, rosszul is volt, illetve akkor mindenen szinte felkapta a vizet, csak visszafogta, pedig láttam rajta hogy gond van. Leültem vele, és beszéltünk erről, rájöttem hogy neki akkor jó ha rögtön kiadja magából, igaz nem ordít, csak hangosan mondja a magáét, akkor elnézem neki csak adja ki magából, káromkodjon, vezesse le és utána annyira lenyugszik hogy sokkal jobb vele.
Azonnal, idegbeteg pitsákkal nem kezdek, nem vagyok én hülye.
34ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!