Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szimpla melósként csak átlag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szimpla melósként csak átlag alatti nőknél kéne próbálkoznom?

Figyelt kérdés

2021. okt. 17. 12:03
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Hol szoktál ismerkedni?

2021. okt. 17. 12:29
 12/27 anonim ***** válasza:
69%
Olyan nőknél próbálkozz, akik bejönnek neked. Mégis miért lennél olyannal, akit átlag alattinak tartasz?
2021. okt. 17. 12:31
 13/27 anonim ***** válasza:
70%
Nem sok infót adsz kérdező...
2021. okt. 17. 12:33
 14/27 anonim ***** válasza:
68%

Ahol tudtam vagy ahol akadt olyan csaj, aki bejött. Tinderen is, más társkereső oldalon is, de amíg kiegészítésnek esküvőkön meg rendezvényeken pincérkedtem addig sok jó csajt ott ismertem meg.

Volt h már aznap az ital raktárba fogdostam a mellét. 🤣

Volt h rokonokhoz mentem le faluba, ott voltam egy ideig aztán ott is megismerkedtem egy lánnyal.

Sőt még innen is találkoztam már 2 csajjal. 😆

2021. okt. 17. 12:35
 15/27 A kérdező kommentje:

Milyen infót?

2021. okt. 17. 12:44
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Még hányszor jön elő ez a kérdés??? Hetente van ilyen. Azóta se tudtál bevágódni a HR-es csajoknál???
2021. okt. 17. 12:45
 17/27 A kérdező kommentje:

A melósoknak a HR osztályon kéne ismerkedniük?

2021. okt. 17. 12:47
 18/27 anonim ***** válasza:

"Hol lehet valódi kapcsolatra vágyó nőkkel ismerkedni ?"

Ott, ahol a többiekkel is. Nincs kint cédula senkin, hogy "szingli vagyok, komoly kapcsolatot szeretnék". Odamész, beszélgetsz vele, ha szimpatikus elhívod randizni, ha te is az vagy neki, akkor belemegy, beszélgettek és ott ki fog derülni (persze nem azonnal), hogy mik a szándékai.

2021. okt. 17. 12:49
 19/27 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki a maga kategóriájában keresgéljen, ott a legnagyobb a siker valószínűsége. Ha átlag alatti vagy, akkor az átlag alattival. Ha átlagos, akkor átlagossal. Ha átlag feletti, akkor az átlag felettivel. Ha viszont átlagos vagy, de kell az átlag feletti, akkor igen, abban benne van a kudarc valószínűsége.
2021. okt. 17. 12:52
 20/27 A kérdező kommentje:

Mi alapján lehet belőni a kategóriámat?

Honnan tudjam, hogy kik vannak az én kategóriámban?

2021. okt. 17. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!