Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nők mit csináltok novemberben?
(Bár nem vagyok szingli...)
#7 Azt hiszem én is eljutottam idáig 😀 Ez lesz az első, amit inkább próbálok feldolgozni. Azt hiszem elértem számszerűen a lélektani határt, ami nálam már túl sokként hangzik. 😅 Azt hiszem lelkileg, hangulatilag...ez rám dob vagy 15-20 évet. 😅😂
#11! De, sajnos nagyon durva. Én már rég elértem a lélektani határt. Idén fog először négyessel kezdődni, és látod, le se tudom írni. Még a 35-öt se tudtam feldolgozni. Jelenleg is 30-nak képzelem magam, szóval kicsit nagyon durva lesz.😢
Munkahelyet váltok :)
Most a finish-ben vagyok a régi helyen (előbb töltöttem le szeptemberben a felmondási időm, októberben hajtás van, így végig dolgozom a régi helyemen). Az új cégnél már nagyon várnak, új munkakör, kihívások, tanulási folyamat- lelkesedéssel várom.
Közben itthon is mindig vannak kisebb terveim, dekorálok, új sütit készítek, eljárok a fiam meccseire, jövő hétvégén elutazunk pár napra- ilyesmik.
Sőt, halloween bulit is rendezünk majd, már egy dobozni koponya, foszforeszkáló pók és patkány várja, hogy kipakoljuk őket :D
Elvált vagyok, a 11 éves (kis)fiammal élek, nem számítok szinglinek a szó klasszikus értelmében azért... atekintetben igen, hogy nincs társam, amin szívesen változtatnék, de nem mindig sikerül minden... :)
Még a 35-öt sem? Hát nekem a plusz tíz volt az utolsó ami nem esett rosszul :D De most, hogy kanyarodik az ötven (juujjj még leírni is borzasztó) felé, katasztrófa. Hm, legfeljebb majd nem túl gyakran gondolok rá számszerűen 🤷♀️😀 Mert azért lelkileg még szerencsére nagyon távol vagyok tőle :)
35!? Akkor még gondolni sem gondoltam rá, hogy sok vagy bármilyen lenne, annyira nem foglalkoztam vele... :)
#18! Nekem érdekes, mert amikor gyerek voltam, még a 30 volt a mumus, szóval arra már vagy 5 éve készültem, így nem hatott meg különösebben. Annyi, hogy megfogadtam, továbbra is 28-at hazudok, úgy 35-ig😂Na, de a 35-re senki nem készített fel! Az szörnyen érintett, úgyhogy nem foglalkoztam vele, mintha nem is lenne. Ez azóta is így van, ezért vagyok most bajban🤷
#19 Nagyon nevetek 🤣😂
Továbbra is 28-at hazudsz...de, hogy a "Na, de a 35-re senki nem készített fel! " hát ez kész 😂
Tulajdonképpen akkor még mindig 28 vagy :D
Nekem ez a 46-nak a gondolata ami először szíven ütött, meg ami először egyáltalán foglakoztat is.
De már gondolkoztam mi lesz ha elérem az ötvenet...😓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!