Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szingli nők mit csináltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli nők mit csináltok novemberben?

Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 22:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

(Bár nem vagyok szingli...)

#7 Azt hiszem én is eljutottam idáig 😀 Ez lesz az első, amit inkább próbálok feldolgozni. Azt hiszem elértem számszerűen a lélektani határt, ami nálam már túl sokként hangzik. 😅 Azt hiszem lelkileg, hangulatilag...ez rám dob vagy 15-20 évet. 😅😂

2021. okt. 17. 09:33
 12/21 anonim ***** válasza:
Újra és újra szembesülök mások boldogságával keserűen, frusztráltan, ahogy eddig is meg ezek után is.
2021. okt. 17. 09:55
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Amit az elmúlt években is. Nevelem a gyerekem, dolgozom, túrázok, olvasok, írok, festek, zenét hallgatok, egyszóval élem az életemet. Mivel már nekem is ugyancsak fel kell dolgoznom az éveimet, párkapcsolatról szerintem már nem is álmodozok. Mondjuk nem mintha annyira hiányozna.
2021. okt. 17. 09:58
 14/21 anonim ***** válasza:

#11! De, sajnos nagyon durva. Én már rég elértem a lélektani határt. Idén fog először négyessel kezdődni, és látod, le se tudom írni. Még a 35-öt se tudtam feldolgozni. Jelenleg is 30-nak képzelem magam, szóval kicsit nagyon durva lesz.😢

2021. okt. 17. 10:16
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Semmi közöd hozzá
2021. okt. 17. 11:18
 16/21 anonim ***** válasza:
Miért kérded?Tudsz valami jót?
2021. okt. 17. 11:35
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Munkahelyet váltok :)

Most a finish-ben vagyok a régi helyen (előbb töltöttem le szeptemberben a felmondási időm, októberben hajtás van, így végig dolgozom a régi helyemen). Az új cégnél már nagyon várnak, új munkakör, kihívások, tanulási folyamat- lelkesedéssel várom.

Közben itthon is mindig vannak kisebb terveim, dekorálok, új sütit készítek, eljárok a fiam meccseire, jövő hétvégén elutazunk pár napra- ilyesmik.

Sőt, halloween bulit is rendezünk majd, már egy dobozni koponya, foszforeszkáló pók és patkány várja, hogy kipakoljuk őket :D

Elvált vagyok, a 11 éves (kis)fiammal élek, nem számítok szinglinek a szó klasszikus értelmében azért... atekintetben igen, hogy nincs társam, amin szívesen változtatnék, de nem mindig sikerül minden... :)

2021. okt. 17. 11:40
 18/21 anonim ***** válasza:

Még a 35-öt sem? Hát nekem a plusz tíz volt az utolsó ami nem esett rosszul :D De most, hogy kanyarodik az ötven (juujjj még leírni is borzasztó) felé, katasztrófa. Hm, legfeljebb majd nem túl gyakran gondolok rá számszerűen 🤷‍♀️😀 Mert azért lelkileg még szerencsére nagyon távol vagyok tőle :)

35!? Akkor még gondolni sem gondoltam rá, hogy sok vagy bármilyen lenne, annyira nem foglalkoztam vele... :)

2021. okt. 17. 12:21
 19/21 anonim ***** válasza:

#18! Nekem érdekes, mert amikor gyerek voltam, még a 30 volt a mumus, szóval arra már vagy 5 éve készültem, így nem hatott meg különösebben. Annyi, hogy megfogadtam, továbbra is 28-at hazudok, úgy 35-ig😂Na, de a 35-re senki nem készített fel! Az szörnyen érintett, úgyhogy nem foglalkoztam vele, mintha nem is lenne. Ez azóta is így van, ezért vagyok most bajban🤷

2021. okt. 17. 12:38
 20/21 anonim ***** válasza:

#19 Nagyon nevetek 🤣😂

Továbbra is 28-at hazudsz...de, hogy a "Na, de a 35-re senki nem készített fel! " hát ez kész 😂

Tulajdonképpen akkor még mindig 28 vagy :D

Nekem ez a 46-nak a gondolata ami először szíven ütött, meg ami először egyáltalán foglakoztat is.

De már gondolkoztam mi lesz ha elérem az ötvenet...😓

2021. okt. 17. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!