Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eljegyzés és az esküvő között mennyi időnek "illik" eltelnie? Ha novemberben megkérnek valakit, akkor januárban ideális a lagzi?
Figyelt kérdés
2019. jún. 24. 23:01
2/23 A kérdező kommentje:
Január hónap egyébként mennyire számít népszerű hónapnak a házasságkötések szempontjából? Május és a nyári hónapok kifejezetten azok, de a január?
2019. jún. 24. 23:10
3/23 anonim válasza:
2 hónap kevés megszervezni. Sokszor a meghívottaknak is ki kell gazdálkodni a költségeket.
4/23 anonim válasza:
Hát az elég necces... nem feltétlenül amiatt, mert effektíve gáz, ha ilyen közel van egymáshoz a két esemény, hanem mert a meghívottakat azért illik legalább 2-3 hónappal az esküvő előtt értesíteni, hogy biztosan ki tudják kérni a szabadnapokat, ha kell, időben fel tudjanak készülni, tudjanak spórolni. Meg azért meg is kell szervezni. Nyilván ha egy szűk családi körben rendezett sima kis éttermi vacsi az egész, akkor nem kell annyit szervezkedni.
5/23 A kérdező kommentje:
Miniesküvő, max. 10 ember.
2019. jún. 24. 23:36
6/23 A kérdező kommentje:
A kérdésem inkább arra irányult, mennyire elterjedtek a januári esküvők?
Nem a szervezésre kérdeztem rá!
2019. jún. 24. 23:38
7/23 anonim válasza:
Elvileg 1 évet illik jegyben járni.
Én téli esküvőn meg nem jártam,az ismerőseim zöme is tavasztól, őszig nősült,ment férjhez.Szerintem kevés esküvő van télen.De ha télen akarjátok tartania akkor télen lesz.
8/23 anonim válasza:
Annyi idő, amennyit akartok. Az eljegyzést ki is lehet hagyni. Nem kötelező.
9/23 Noblesse Oblige válasza:
Nem kimondottan lagzi szezon, a menyasszonyi ruha miatt inkább a tavaszi, nyári, kora őszi szezonban esküsznek.
Én úgy tudom 1 évet szoktak várni a két esemény között.
Mivel január jellemzően nem esküvős hónap, és nincs is más fontosabb ünnep azon hónapban, könnyű dolgod lesz a foglalásokkal.
10/23 A kérdező kommentje:
Itt még senki nem járt januári esküvőn vendégként, vagy sajátja nem volt akkor?
2019. jún. 25. 00:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!