Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal asszexuális férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal asszexuális férfiak hol ismerkednek ?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Segítsetek kérlek ötletekkel .

Nehéz így talállni valakit.

2021. okt. 16. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
61%

Ha aszexuális akkor talán annyira nincs is igénye ismerkedni, azaz sehol nem ismerkednek.

Legfeljebb barátkoznak ha úgy alakul, de direktbe szerintem nem nagyon keresgélnek

Aztán cáfoljatok meg ha tudtok!

2021. okt. 16. 20:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Esetleg impotens férfiakat kereshetnél, azok úgysem tudnak mit kezdeni veled, de női társra vágynak ők is
2021. okt. 16. 20:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező is férfi.
2021. okt. 16. 20:26
 4/10 A kérdező kommentje:

A 3-as jól mondja. Az kimaradt.

26/F

2021. okt. 16. 20:38
 5/10 anonim ***** válasza:
37%
A pszichológussal kellene megismerkedned és nem kész tényként kezelned a szexuális diszfunkciódat. Az aszexualitás az esetek legnagyobb részében mentális eredetű és kezelhető.
2021. okt. 16. 20:45
 6/10 A kérdező kommentje:

5 ös .

Köszi a válaszod .

De ez nem így van ,legalább is az estemben.

Nem mentális eredetről van szó.

2021. okt. 16. 20:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Például itt. Ha gondolod írj és meglátjuk mennyi a hasonlóság köztünk. De én pár évvel idősebb vagyok.
2021. okt. 17. 01:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Én kiégtem itt bocs!

Aszexuális meleg??!!??

WTF? Az mi a fene?

Kérlek titeket valaki magyarázza már el!

2021. okt. 17. 10:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Én sehol, már feladtam.

8-as, a homoromantikus aszexuálisra gondolsz? Azok vonzódnak a saját nemükhöz, de közben aszexuálisak. Én heteroromantikus vagyok, tehát a lányokat szeretem, ők tetszenek, de nem akarok dugni, 0 a libidóm, fujj-fujj szex, ezért aszexuális vagyok.

2021. okt. 17. 16:12
 10/10 anonim ***** válasza:

7-es vagyok /F

[link]

És igen aszexuálisok nem csak heterók lehetnek, hanem melegek, leszbikusok, biszexuálisok, stb.

2021. okt. 18. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!