Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy asszexuális nőnek van esélye párt találni?
Figyelt kérdés
Lassan kezdem azt érezni, hogy inkább feladom a társkeresést és inkább egyedül élem le az életem. Vágyom valakire nagyon, hogy mellettem legyen de nyílván nem várhatom el senkitől hogy megtagadja magától a szeretkezést. Van egyáltalán esélyem vagy hagyjam inkább?2019. dec. 28. 09:22
1/8 anonim válasza:
Van. Minél kevésbé vagy aszexuális, annál nagyobb...
3/8 anonim válasza:
Aszexuális nőnek inkább barátot kellene keresni...
4/8 anonim válasza:
Igen, van. Olyat kell keresned aki nem vágyik erre olyan szinten. Például én se vágyok rá és probléma a kapcsolataimban, hogy a nők kihisztizik. Pedig pont úgy gondolom, hogy ha nem viszem ágyba azonnal, hanem mellette vagyok, az az igazi szeretet jele... De a mai embernek nem szeretet kell.
5/8 anonim válasza:
Minél idősebb leszel, annál nagyobb lesz az esélye, hogy ez nem lesz probléma. Egyébként pedig vannak női vágyfokozók is, amelyekkel próbálkozhatnál, mielőtt elkönyveled magad aszexuálisnak, nem is szólva a pszichoterápiáról, hiszen lehet, hogy csak valamilyen lelki gát akadályoz meg, lehet, hogy csak egy belső kaput kellene kinyitnod magadban.
6/8 anonim válasza:
Szerintem lenne esélyed, ha elfogadóbb lennél az emberekkel szemben.
Nézd:
A férfiaknál is azoknak nincs párja leginkább, akik nem az a Tökös Macsó Tsávó beállítottságúak, hanem a nyugisabb* verziójú egyén /*én is ilyen vagyok/. Ezen emberek a nőknek nem kellenek. Ilyen felhozatalban tudnál találni valakit magadnak, de szerintem tök válogatós lennél, mert neked (is) más kellene.
Szóval nehéz lesz.
8/8 anonim válasza:
Van, férfiként írom, hogy én például egyáltalán nem vágyok a nemi aktusra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!