Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet a tényleg csak a külsőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet a tényleg csak a külsőm miatt nem lesz sosem barátnőm?

Figyelt kérdés

36 éves vagyok és még sosem volt barátnőm, egyedül vagyok, minden nap üres lakásba megyek haza, eddig a legjobb barátom velem volt, de már becsajozott így már ő sincs.

Mindig próbálkoztam, sportos vagyok, nem tudom mi lehet a baj.. mindig azt a választ kaptam nőktől hogy nem vagy az esetem. A héten 3 kolléganőmet véletlenül meghallgattom hogy rólam beszéltek, nem tudták hogy hallom. Arról beszéltek hogy, hogy nekem miért nincs párom és hát azt mondták, nézd már meg szegényt, szinte sosem lesz barátnője, mert ritka csúnya pasi meg baromi alacsony...

2021. okt. 15. 15:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Baszod... baromira nem számít, hogy 100 nőnek nem jössz be. Neked azt az egyet kell megtalálnod, akinek IGEN. És persze ez kölcsönös. De ahhoz a rinyát félre kell tenni és menni."

Baszod ez nem így működik

Nem mondasz hülyeséget sem mert tényleg ezt kell tenni a siker érdekében, a kitartó állandó próbálkozások rengeteg nőnél előbb-utóbb sikert kéne hogy eredményezzen. Viszont társkeresésben eleve sikeres emberként nem látod át azt a bökkenőt hogy a sikertelen ember törvényszerűen megcsömörlik, és nem fog tovább próbálkozni egy idő után, ha semmi sikerélménye nem akadt. A próbálkozások száma és ideje sajnos valamennyire limitált Ez az egyetlen aprócska probléma van evvel a nagyszerű tanáccsal

2021. okt. 15. 23:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Baszod. Az élet kemény, és viszontagságos. De minimum igazságtalan. Ezt vagy elfogadod, és mész előre, vagy hisztizel, duzzogsz, hülye kérdéseket írkálsz ki a gyékára és baszhatod az egészet. Szpojlerezek: az első megoldás lesz jobb.
2021. okt. 17. 01:49
 13/13 anonim ***** válasza:

12#

Kösz de a második megoldás jobban tetszik

Az elsőtől hànyingerem van

2021. okt. 17. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!