Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet a tényleg csak a külsőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet a tényleg csak a külsőm miatt nem lesz sosem barátnőm?

Figyelt kérdés

36 éves vagyok és még sosem volt barátnőm, egyedül vagyok, minden nap üres lakásba megyek haza, eddig a legjobb barátom velem volt, de már becsajozott így már ő sincs.

Mindig próbálkoztam, sportos vagyok, nem tudom mi lehet a baj.. mindig azt a választ kaptam nőktől hogy nem vagy az esetem. A héten 3 kolléganőmet véletlenül meghallgattom hogy rólam beszéltek, nem tudták hogy hallom. Arról beszéltek hogy, hogy nekem miért nincs párom és hát azt mondták, nézd már meg szegényt, szinte sosem lesz barátnője, mert ritka csúnya pasi meg baromi alacsony...

2021. okt. 15. 15:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
66%
Én tudnék segíteni, hogy boldogabb légy.Józsi bácsi 64F
2021. okt. 15. 16:01
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Lehet.

De amugy eddig azt nem tudtad, hogy csunya vagy hogy alacsony vagy?

2021. okt. 15. 16:11
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

ez a "mindig" mégis hány próbálkozást jelent? Hány nőt hívtál randira eddig?

A magasság nem lényeg, mert van sok alacsony lány. Külsőd fontos, hogy igényes legyen. A konditerem helyett vagy mellett másik hobbit is keressél, ahol több nővel fogsz találkozni.

2021. okt. 15. 16:16
 4/13 anonim ***** válasza:
86%

Nem hinném. Ritka ronda, alacsony, sőt ostoba és bunkó fasziknak is akad nő.

Valószínűleg nem jó helyen próbálkozol.

2021. okt. 15. 16:29
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Küldj képet ha gondolod.
2021. okt. 15. 16:31
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Kitartóbban kell próbálkozni :)
2021. okt. 15. 16:36
 7/13 anonim ***** válasza:
42%
#3 A magassag elegge lenyeg, ez szamomra is megdobbento volt. De gondolom evolucios elony magasnak lenni, igy az alacsonyak kisebb esellyel szaporodnak, ez van.
2021. okt. 15. 16:38
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Baszod... baromira nem számít, hogy 100 nőnek nem jössz be. Neked azt az egyet kell megtalálnod, akinek IGEN. És persze ez kölcsönös. De ahhoz a rinyát félre kell tenni és menni.
2021. okt. 15. 16:39
 9/13 anonim ***** válasza:
46%

"A magasság nem lényeg, mert van sok alacsony lány"

Azért mert alacsony, nem biztos, hogy az alacsony tetszik neki.

2021. okt. 15. 16:47
 10/13 anonim ***** válasza:
89%
Mi az a baromi alacsony?
2021. okt. 15. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!