Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a tényleg csak a külsőm miatt nem lesz sosem barátnőm?
36 éves vagyok és még sosem volt barátnőm, egyedül vagyok, minden nap üres lakásba megyek haza, eddig a legjobb barátom velem volt, de már becsajozott így már ő sincs.
Mindig próbálkoztam, sportos vagyok, nem tudom mi lehet a baj.. mindig azt a választ kaptam nőktől hogy nem vagy az esetem. A héten 3 kolléganőmet véletlenül meghallgattom hogy rólam beszéltek, nem tudták hogy hallom. Arról beszéltek hogy, hogy nekem miért nincs párom és hát azt mondták, nézd már meg szegényt, szinte sosem lesz barátnője, mert ritka csúnya pasi meg baromi alacsony...
Lehet.
De amugy eddig azt nem tudtad, hogy csunya vagy hogy alacsony vagy?
ez a "mindig" mégis hány próbálkozást jelent? Hány nőt hívtál randira eddig?
A magasság nem lényeg, mert van sok alacsony lány. Külsőd fontos, hogy igényes legyen. A konditerem helyett vagy mellett másik hobbit is keressél, ahol több nővel fogsz találkozni.
Nem hinném. Ritka ronda, alacsony, sőt ostoba és bunkó fasziknak is akad nő.
Valószínűleg nem jó helyen próbálkozol.
"A magasság nem lényeg, mert van sok alacsony lány"
Azért mert alacsony, nem biztos, hogy az alacsony tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!