Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartozom hűséggel ilyen esetben?
Kicsit hosszú lesz, köszönöm, ha végigolvasod.
Megismertem egy lányt 4 hónapja. Elég rögös volt az utunk idáig, nagyon nehezen ment bele a randiba, a randik között hetek teltek el, mert húzta az időt. Végül úgy alakult, hogy sikerült megcsókolnom, idővel le is feküdtünk egymással. Én beszéltem neki az érzéseimről, de ekkor ő közölte, hogy semmi ilyet nem érez még, szóval egyelőre kalandozzunk, és meglátjuk hogy alakul. Viszont én részéről teljes érdektelenséget érzek, ami megmutatkozik a szexben is, és a hétköznapokban is.. mint aki csak sodródik az árral. Mivel semmi érzelem nincs így a "kapcsolatunkban", ezért odaveszett a varázs, és már én is csak a szexet látom benne.
A társkeresőn inaktiváltattam magam, de észrevettem, hogy jött egy levél egy lánytól. Nagyon tetszik, a leírás alapján sokban egyezünk, és bár én közöltem a másik lánnyal, hogy hűséges vagyok hozzá annak ellenére, hogy nem vagyunk együtt, legszívesebben válaszolnék a levélre.
Mi lenne a korrekt viselkedés? Ismerkedhetek ebben a helyzetben mással? Ha valakivel komolyabbra fordulna, akkor nyilván nem tartanék több vasat a tűzben.
Ott van, leírtam, hogy beszéltünk.
Elmondtam neki, hogy többet akarok, legyünk egy pár. Erre ő azt mondta, hogy ő még nem érez annyit, hogy egy pár legyünk, tehát legyen ez egy kaland és meglátjuk hova növi ki magát, vagy hova nem.
bezzeg, a férfi csinálná egy nővel, hogy még nem tudja mit akar akkor a nők kiakadnának.
Nem vagytok egymáshoz valók ennyi, örülj, hogy ennyi idő alatt kijött ez a dolog..
Hajrá, jöhet a következő, menj nyugodtan, a mostaninál csak szex lesz...érzelem zéro..tehát szabad vagy, és még mindig itt irogatsz, hajrá ismerkedj !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!