Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tartozom hűséggel ilyen esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartozom hűséggel ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz, köszönöm, ha végigolvasod.

Megismertem egy lányt 4 hónapja. Elég rögös volt az utunk idáig, nagyon nehezen ment bele a randiba, a randik között hetek teltek el, mert húzta az időt. Végül úgy alakult, hogy sikerült megcsókolnom, idővel le is feküdtünk egymással. Én beszéltem neki az érzéseimről, de ekkor ő közölte, hogy semmi ilyet nem érez még, szóval egyelőre kalandozzunk, és meglátjuk hogy alakul. Viszont én részéről teljes érdektelenséget érzek, ami megmutatkozik a szexben is, és a hétköznapokban is.. mint aki csak sodródik az árral. Mivel semmi érzelem nincs így a "kapcsolatunkban", ezért odaveszett a varázs, és már én is csak a szexet látom benne.

A társkeresőn inaktiváltattam magam, de észrevettem, hogy jött egy levél egy lánytól. Nagyon tetszik, a leírás alapján sokban egyezünk, és bár én közöltem a másik lánnyal, hogy hűséges vagyok hozzá annak ellenére, hogy nem vagyunk együtt, legszívesebben válaszolnék a levélre.

Mi lenne a korrekt viselkedés? Ismerkedhetek ebben a helyzetben mással? Ha valakivel komolyabbra fordulna, akkor nyilván nem tartanék több vasat a tűzben.

2021. okt. 13. 15:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ebben az esetben ismerkedj nyugodtan.
2021. okt. 13. 15:08
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is, válaszolj annak a lánynak.
2021. okt. 13. 15:10
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Olyan nehez lenne lenne leulni a mostani lannyal es megkerdezni tole, hogy te Gizi, most mi is van koztunk? Mi egy par vagyunk, vagy sem? Aztan a reakciojahoz merten cselekszel. De ehhez beszelni kell. Dugas megy, a beszed meg nem? Hol szocializalodtatok? Gyerekszoba volt?
2021. okt. 13. 15:27
 4/11 A kérdező kommentje:

Ott van, leírtam, hogy beszéltünk.

Elmondtam neki, hogy többet akarok, legyünk egy pár. Erre ő azt mondta, hogy ő még nem érez annyit, hogy egy pár legyünk, tehát legyen ez egy kaland és meglátjuk hova növi ki magát, vagy hova nem.

2021. okt. 13. 15:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon becsületes vagy.Ezért az úgymond kapcsolatodat zárd le .Ne fecsérej rá több energiát.Telyesen szabadon ismerkedj!Bíztos találsz valakít aki kölcsönösen viszont szeret!
2021. okt. 13. 15:29
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
4 hónap után ha ő oda jutott, hogy még nem tudja meg legyen kaland és majd meglátjátok, abból semmi nem lesz. Ehhez mérten dönts.
2021. okt. 13. 15:30
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

bezzeg, a férfi csinálná egy nővel, hogy még nem tudja mit akar akkor a nők kiakadnának.

Nem vagytok egymáshoz valók ennyi, örülj, hogy ennyi idő alatt kijött ez a dolog..

Hajrá, jöhet a következő, menj nyugodtan, a mostaninál csak szex lesz...érzelem zéro..tehát szabad vagy, és még mindig itt irogatsz, hajrá ismerkedj !!!

2021. okt. 13. 15:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ezt a lányt es foglalkozz azzal aki tetszik. Hátha nem kell hónapokig kilincselni nála (-:
2021. okt. 13. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is írj a másik lánynak.
2021. okt. 13. 18:05
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba az eddigi csajszit. Ha ennyi idő alatt idáig jutott, akkor szórakozzon mással. Az ilyenekkel a párkapcsolat is kínlódás.
2021. okt. 13. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!