Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én azok közé tartozom akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én azok közé tartozom akiknek sosem lesz barátnőjük?

Figyelt kérdés

Zárkózott vagyok, ha valakit már ismerek akkor már kevésbé, de teljesen nehezen nyílok meg. Emellé keveset is beszélek, és nem is járok társaságba. Vékony alkatom van ráadásul. Viszont ha lenne egy lányt akit megszeretnék akkor mindent megtennék érte és őszintén szeretném.

De elképzelhetetlennek érzem azt hogy barátnőm legyen, elérhetetlen számomra ez. Nekem valamiért nem akarja az élet hogy párom legyen mert még egyszer nem volt rá lehetőségem.

2020. máj. 13. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Igen.
2020. máj. 13. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Legalább jól nézel ki?
2020. máj. 13. 20:15
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem hinném, a barátom annyira zárkózott, hogy csak akkor megy ki az utcára ha nagyon muszáj, nagyon nehezen nyílt meg felém és ő is vékony lol. Én online ismertem meg, valószínűleg neked is könnyebb lenne így az ismerkedés.
2020. máj. 13. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
68%

Ne add fel a reményt. Én is hasonlóan viselkedek. Nehezen barátkozok, nehezen beszélgetek másokkal. Soha nem voltam egy társasági lény. Aztán a semmiből rámtalált a szerelem. Vele olyan egyszerű volt beszélni. Soha nem volt kínos csönd. Mindig tudtunk beszélni valamiről.

Kicsit próbálj meg nyitni mások felé. Tudom nem könnyű de neked is jobb lesz. És ha te is megtalálod a megfelelő személyt neked is könnyebben fog menni hidd el.

2020. máj. 13. 20:24
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Küldj képet
2020. máj. 13. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:
27%

Mit teszel annak érdekében, hogy legyen valakid? Vagy csak a sült galambot várod?

Ilyen pesszimista, negatív felfogással sose lesz senkid, sőt, senkinek nem is kell egy rinyagép!

2020. máj. 13. 21:06
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem az élet nem akarja, hogy párod legyen, hanem te nem teszel érte az égvilágon semmit. Könnyű arra fogni hogy "zárkózott vagyok, keveset beszélek".
2020. máj. 13. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Nincs ilyen, mindenkinek lesz valakije, neked is
2020. máj. 13. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!