Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szuggerálnak olyan pasik, akiknek barátnőjük van?
Már nem az első ilyen történt velem, de ma ismét megtörtént.
A pasinak, aki heteken keresztül szinte minden egyes nap engem bámult és a ruhát is lenézte rólam, mint kiderült barátnője van, akivel meg is jelent reggel.
Kissé ledöbbentem, és újra csalódtam miután azt gondoltam, hogy na ebből lehet valami.
Már kezdem azt gondolni, hogy mindenkinek megvan a párja és én fölöslegesen próbálkoznék bárkinél is.
Egyedül fogok maradni, mert én senkinek se kellek...
Miért csinálják ezt a pasik? Mire jó ez?
Nem azok a tipikus jóképű pasik tetszenek, akikre mindenki gondol.
Kifejezetten az átlagos férfiak közül tetszett mindig valaki.
Ez a pasi is ilyen volt.
Még ők is foglaltak, már inkább feladom a keresgélést...
"éhes ló zabbal álmodik"
Miért nem lépsz személyesen vagy társkeresőn. Pár hate voltam a tengernél ott a nők igen aktívak voltak. 2 is volt hogy discoban felkért táncolni pedig ott volt a barátja. A 3. megkért hogy fényképezzem le. Abból azt hittem lesz valami. A képeit mutogatta a telefonján. Azután véletlenül a férjéét is. Vele volt nyaralni.
Csak az a paci foglalt amelyiken lovagol valaki.
Ő se nem gazdag, se nem jóképű akitől annyira el kéne ájulni.
10-ből 1 nő ha és észreveszi, és nem ő volt az egyetlen...
Tetszett már vékony, szemüveges, nagyorrú, macisabb, félénk pasi is.
Nem az "alfák" érdekelnek, ahogy egyesek mondanák..
Nálam nem egészen ez van, de hasonló :D
Minden nap szemezünk. Aztán egy szép napon odamentem hozzá (nő létemre). Azóta kerül és rám sem néz. Pasik... :D
#6 Esetembe, meg egy hölgynél volt ugyanez, megpróbáltam beszélgetést kezdeményezni, erre újabban 0,17 másodperc szemkontaktus után zavarában lesüti a tekintetét.
Akkor én meg mondjam azt hogy: "Csajok"? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!