Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagyon kövér nők igazából mit várnak az élettől?
Ízlések különböznek, de annyit kijelenthetünk, hogy aki kifejezetten az extrémitásokhoz vonzódik, az egyfajta fétis. Legyen az csontsovány lány vagy 120 kiló feletti. Esetleg állat vagy bizonyos testrész (láb, fenék, análmánia, stb.)
Társadalmunkban a valóban alultáplált lányok tudják magukról, hogy anorexiások vagy bulímiások, ez egy betegség, többségüknek van betegségbelátása.
Az egyéb egyéb extrémitások, tetovált, piercinges alternatív lányok még inkább tudatosan tudják magukról, hogy milyenek, hiszen maguk választották, szinte kivétel nélkül úgy vannak vele, hogy les..rják, hogy ha valakinek nem jönnek be, azt viszont értékelik, ha valakinek igen, főleg ha kölcsönös, emiatt általában a hasonló stílusúakkal jönnek össze.
Viszont a túlsúlyos lányok társadalmi megítélése valahol félresiklott. Szerintem ott lehet a gond, hogy ténylegesen csontváz kifutómodelles korszakban elkezdték elindítani ezt a plus size büszkeséget és innen alakult ki ez a mai helyzet.
Tényleg nem akarom bántani őket, de mivel vezető halálozási okok közé tehető a legtöbb olyan, ami a dohányzás és alkohol mellett a túlsúllyal és a mozgásszegény életmóddal (a kettő kéz a kézben jár egymással) van szoros összefüggésben, nem is értem, hogy alakulhatott ilyenné a világ. Mintha klímaváltozás-tagadók vagy laposföldhívők közé kerültem volna, csak most ők vannak túlsúlyban és lenyomnak a hangjukkal.
Senki nem mondta, hogy elfogadható bántani valakit, legyen bármilyen kövér vagy akármilyen. De a bullyingot nem kéne összehozni a túlsúllyal.
De az sem, hogy intézményesítetten hirdetjük teli torokból a body positivity-t és közben nem veszünk tudomást olyasmiről, hogy
- Egyre több a túlsúlyos ember a fejlett világban.
- Eközben a klímaválság miatt egyre több termőterület veszik oda, egyre nehezebb megtermelni bármit is (nem szintetikus módon - ami nem feltétlenül ördögtől való, de a profitérdek miatt úgyis vagy nagyon drága lesz, vagy silány, esetleg újabban a silányt adják el túlárazva bio címkékkel, mert kevesebb az érte járó esetleges bünti, mint amennyit szakítanak azokból, akik gondolkodás nélkül pakolják a kosárba, mert bio). Ez a fejlett világban kizárólag az árakban csapódik le.
- Egyre jobban omlik össze az állami egészségügyi rendszer és nem csak itthon, valamint a nyugdíjrendszer válsága miatt is egyre kevesebb pénz fog jutni rá, ugyanis a beteg emberekkel szemben mindig a szavazóképes (koránál fogva pláne könnyedén manipulálható) réteget fogják jobban támogatni.
A kérdés nem csak azért van a nőkre kiélezve, mert férfi vagyok, hanem mert azt tapasztalom, hogy a kövér férfitársaim szenvednek a saját kövérségüktől, még ha lusták is, de nem önérzeteskednek, nem leszel ősellenségük, ha csak szóba kerül, egyes kollégák még elég durván heccelik is őket, sőt, időnként a társkeresési sikertelenségükről is panaszkodnak, amihez mindig hozzá is teszik (mielőtt a környezete tenné hozzá), hogy tudják, hogy ez is az oka és ez a legnagyobb oka. Nem úgy mint a nők, akik meg azt szokták társkeresős panasz esetén hozzátenni, hogy ott a Gizi vagy a Julcsi, aki még kövérebb és mégis boldog kapcsolatban él. Esetleg tromfolnak, hogy ha a kövérség lenne a baj, akkor nem lenne 30 matchük fél nap alatt meg nem udvarolnának nekik ennyien (persze azok nekik nem kellenek meg többségük tényleg gázos már ránézésre). De hát neki pont jó lenne az vagy hasonló, mint a Gizinek, aki még kövérebb, tehát levezeti ebből az egy KIVÉTELBŐL, hogy neki nem a kövérsége a gond, sőt, egyenesen lássa őt szépnek a párja, szeresse a zsírpárnáit. Fuck logic...
Több a dagadék ferfi az országban mint nő, mégis valahogy mindig a nőket találjátok meg.😅
Na mindegy, nem olvasom el, szedj be egy nyugtatót. A túlsúly egészségtelen, de az emberek annyira felba.sszák magukat a világon mindenen amit a nők csinálnak rosszul, hogy az a stressz is elvesz tőletek pár évet. (hmmm talán halnak évekkel a nők előtt a férfiak?🤔)
amugy birom, hogy ezek szerint a no erteket egyetlen tenyezo hatarozza meg, a sulya. tok mindegy, milyen az arca, szemelyisege, mennyire csinos, igenyes, akarmi. nem vekony = ertektelen no. komolyan neha meglepodom, mennyire egybitesen gondolkoznak emberek.
bezzeg, ha egy ferfi csoro, anyjaval el, kopaszodik, alacsony, pocakos, igenytelen, csunya az arca, luzer stb.. azt mind fogadjuk el, mert kulonben mi vagyunk a felszines libak akinek 190 centis ryan gosling kell csak.
#1: Erről beszélgess már el egy krisnással. Nagyon kedvesek akkor is, ha nem lépsz be a vallásukba.
Ez a "olcsón csak hízlaló szemét kaja van" kedvelt proli felfogás, azaz proli-kifogás. Prolinak azt hívom, aki annyira híján van önkontrollnak, hogy csak úgy sodródik az árral.
De tudom, ahogy a fizetésedet sem számolgatod, csak úgy elrepül hónap vége előtt, ugyanúgy a kalóriákat sem. Hát hova gondolok én, hulla fáradtan munka mellett még erre van időd. Ha gyerek van, az is egy kifogás. Kifogás, mert előtte se volt időd, csak akkor más kifogásaid voltak. Vagy nagy nehezen elismered, hogy akkor még valóban hülye voltál, de ma betonszilárd kifogásod van, hogy mit miért NEM csinálsz.
Például NEM eszel többet, mint amire a szervezetednek szüksége van. Az evolúció gondoskodott róla, hogy ahogy idősödünk, egyre kevesebb táplálékot kell bevinnünk, de mi mégis ahogy idősödnünk eszünk többet, mert SODRÓDUNK AZ ÁRRAL...
- Megesszük a gyerek/finnyás párunk maradékát, hogy ne dobjuk a kukába.
- A szemünk többet kíván (mert 18 évesen 3 családi pizza után 8 palacsinta sem hízlalt).
- Egyre nő az életszínvonalunk, lassan kinyögjük a lakáshitelt, emelték a fizetést, stb. Bepótoljuk, amiben nem volt részünk. De fú de drága ez az étterem, szerencsére van all you can eat akciójuk. Akkor csak nem hagyjuk meg a fél disznót, főleg hogy ki kell fizetni. Á, itt az egészséges kaja, de ez csak 190 gramm, szerencsére olcsóbban van kilós kiszerelés is ebből a .... igen, szemét kajából. Vegyünk is kettőt. Á, épp megettem 2 órája és már éhes vagyok. Nincs önuralmam, amúgy is jön vissza a műsorom a reklám után, megcsinálom gyorsan a másodikat is.
És így telnek az évek és szépen lassan felszaladnak a kilók... Ha meg eddig is lusták voltunk mozogni, akkor sok kiló felesleggel már még lustábbak leszünk, főleg hogy akkor már az orvos is tanácsolja, hogy FOKOZATOSAN. Na ez az, ami a másik kriptonitunk. A türelmetlenség a fokozatosság ellensége. Azonnal akarunk eredményt, az se baj, ha erőfeszítést se kell érte tenni. De teszünk, csak szép idő legyen. Most azért megyünk ki, mert túl meleg van, most meg esik az eső, máskor meg a szél fúj. Most kivételesen kimehetnénk, de az egyetlen szabadnapunkon inkább pakolászunk a lakásban vagy találunk valami olyan elfogaltságot, amit muszáj megcsinálni... Közben meg nem vesszük észre, hogy csak kifogás, csak halogatjuk az elkerülhetetlent. Hátha valaki feltalálja a csodabogyót, amiből egyet beveszünk és reggelre ledobunk 30-40-50 kilót.
#2: Arra akarok kifutni vele, hogy emiatt a tendencia miatt egyre több elhízott nőt látok és ezek között egyre több olyat, akinek egyre kiállhatatlanabb lesz a jelleme az évek múlásával és inkább van egyedül vagy jön össze a sokadik olyannal, akiről már ő is tudja, hogy nem elég, hogy csak dugni fogja, de azt is csak úgy, ha nem mutatkozik vele a 4 falon kívül, de dédelgeti az egyre növekvő férfigyűlöletét.
Emiatt pedig olyan érzékeny lesz, hogy bármilyen apró dolog triggereli nála azt, hogy te fogadd el őt úgy, ahogy van, ő úgy jó, ahogy van, te se vagy különb a többi férfinél, kibújt a szög a zsákból, stb.
Közben meg te
- elfogadod
- felvállalod
- támogatod, szereted, mindenben mellette állsz
- hűséges és normális vagy hozzá
Viszont az ÉLETMÓDJÁT, hogy panaszkodik, látod, hogy kínlódik, lassan már a cipőfűzőt sem tudja megkötni, de azért beül 3 zacskó chipssel, inni csak "zéró kalóriás" édesítőszeres üdítőket iszik és még egy villamosmegállót sem hajlandó lesétálni, inkább leül 12 percet várni.
Ezt az életmódot nem tudod elfogadni, azért sem, mert szereted és törődsz vele, meg azért is, mert téged is próbál belevinni a saját önpusztító életmódjába.
Amíg nem kaptak a társadalomtól ekkora lovat maguk alá meg nem kezdődött el ez a body positivity f...szság, addig legalább sakk-matott kapott az élettől és be kellett vállalnia (hogy Csernus szavait idézzem). Dönthetett úgy, hogy ő gyenge változtatni, neki jó ez, hogy halad a vesztébe, vagy elfogadhatta, hogy erőfeszítést kell tennie azért, hogy jól érezze magát a bőrében. Mert nem érzi jól magát a bőrében. Szemmel láthatóan nem érzi jól magát, csak mikor erőfeszítést kellene tenni, előveszi a body positivityt, mint egyfajta drogot és megindokolja, hogy mit miért nem. És egy egyre növekvő közösséget talál maga mögött.
#3: Egyrészt itt a kereslet és a kínálat egymásra talál. Másrészt nem tartozik a kérdés témájához.
#4: Érdemi mozgás nélkül nem indul be az anyagcsere. Nincs könnyített út, minden csak illúzió. Persze lefogyaszthatod magad infúzión is, az USA-ban kísérleteznek vele, aztán lehet menni plasztikai sebészhez bőrfelvarrásra, utána meg gyógytornászhoz, hogy újra tudj stabilan állni a lábaidon meg a záróizmaid se engedjék el a pisit-kakit és a szíved se terhelődjön túl, mert ELŐSZÖR izomszövetből veszítesz és utána zsírból. Ezért kerülhetetlen el a mozgás.
#11: Megfigyeléseim alapján a "b...sztatást" mindig a panasz előzi meg. Mindig valamit kérnek, kérdeznek, méltatlankodnak vagy csak csendben, passzív-agresszíven kínlódnak a cipőfűzővel vagy hogy a "kis üléseken" elférjenek és erre szoktak néha megszólalni azok, akik tudják az EGYETLEN jó megoldást a problémára.
#12: Milyen neműek is kezdték el mondogatni, hogy "egy férfi 100 kiló alatt nem férfi" meg hogy "én a nagy mackót szeretem" meg a "legyen vastagabb a karja, lába, mint nekem nő létemre"? Mert szerintem nem a férfiak...
És igen, férfi oldalon is ott volt a "legyen rajta mit fogni" és ott sem a hájra, sokkal inkább az idomokra (ami genetika vagy plasztikai sebészet) helyeződött a hangsúly.
De ezt illene elismerni, hogy a nők tolták tovább a biciklit ami abból is adódott nyilván, hogy jóval több fiatal, haszonleső, aranyásó lány akart imponálni ilyen Simicska meg Mészáros Lölő-féléknek és jól hangzott az "idősebb, érett, tapasztalt férfiakat szeretem, nem a kisfiúkat" mellett az is, hogy "én a mackós pasikat szeretem" meg "imádom a pocakot egy férfin".
Ezzel szemben egy előnytelen külsejű nőt a vagyona, befolyása, stb. miatt kevés férfi akart meghódítani. Főleg régebben, amikor jellemzően a férfiaknak volt (több) pénzük.
Úgyhogy itt a nők ellen csak azt labdát használják fel az egoista, kövér férfiak, amit ők dobtak először oda a hasonló kinézetű férfiaknak.
Meg ha jól emlékszem Gesztesi híresen nagy nőcsábász meg népszerű volt a nők körében, ellenben Liptai Klaudiát már kicsi túlsúly miatt is b...sztatták.
Az ilyen férfiakat amúgy kihagytam. Azoktól tudod miket szoktam hallani?
Elmondod nekik, akár vulgárisan is, hogy "Dagadt disznó vagy!" erre ők: "De látod, szeretik, b+ szeretik... Ez kell nekik." vagy épp ellenkezőleg: "Amikor pénzem van, kellek nekik, mindegy hogy nézek ki, vagy megmostam-e a farkam 3 napja."
Ez talán a férfiak hibája vagy a nőké?
#13: Mert nem tudsz még egy olyan egészségügyi problémát (megváltoztathatóra gondolok és szerzettre), ami külsőleg is látható, esztétikailag is elég erősen jelen van.
De ugyanez igaz az anorexiára, amikor már a bordái látszanak ki. De nekik van betegségtudatuk. És hidd el, a másik véglet sem egyszerű, amikor étvágya nincs valakinek. Belegondoltál már, átérezted már valaha, hogy milyen az, amikor te az éhséged miatt panaszkodsz, hogy másnál meg az van, hogy tömnie kell magába az ételt, miközben nem éhes és egy picike kenyértől vagy hústól fél napra jól lakik, mellette pedig ha nem is sportol aktívan, de mindenhova gyalog megy és szeret aktív életet élni, nem tud egy helyben ülni?
#14: Add ki magadból az incelek iránt érzett feszültséget. Látom, kivertem a femináci biztosítékot.
Azt is leírtam, hogy miért NŐK, nem fogom ismételni önmagam.
Ebben a hozzászólásomban feljebb pedig azt is leírtam, hogy miért termelődtek ki ilyen férfiak, akik lazán veszik az aputestet.
Vagy mert tudják, hogy így sem-úgy sem kellenek (a te meghatározásod szerint incel nyomorékok), hiszen vékonyan sem kellettek, mert a nem tokás arcképükre se kapnak 2-3-tól többet Photofeeleren és 0 matchet Tinderen.
Vagy mert azt tudják, hogy úgy is kellenek, akkor meg minek erőltessék meg magukat, maximum a saját egészségükért kéne, de aki ilyen életmódot él, az azzal törődik a legkevésbé. Pia, plna és pénz van és a többi nem számít.
"akkor ennyi erovel pasikra is lehet mondani, hogy xy latja, hogy a jani meg nala is koverebb, aztan megis van felesege, akkor xy is doglik inkabb meg egy kicsit a tv elott es benyom 3 sort"
Aki ezt mondja az a férfi incel. De míg Molnár Krisztián is eldöntheti, hogy lefogy, vagy fizet a szexért, hiszen pénzért így is elmennek vele, addig nőnemű ellenpárja ugyanúgy válogat, mintha Victoria Secret modell lenne, mert legbelül annak érzi magát.
"amugy meg ha van matchuk tindren a kiver noknek, az megiscsak azt bizonyitja, hogy kellenek valakiknek, nem?"
A férfiaknak is van botokkal, insta követőgyűjtőkkel, kamus trollokkal meg olyanokkal, akik csak virtuálisan akarnak beszélgetni és találkozni sosem.
Az, hogy neked nőként van akármennyi matched csak annyit jelent, hogy lenne-e aki a képed alapján megdug, HA (és itt a lényeg!) ha, jobb nem jön (és természetesen ha nem csaltál túl sokat a képpel).
Nos, míg a csak dugás a legtöbb férfinak elég, egyeseknek maga az elérhetetlen álom, addig a legtöbb nő ennél többre vágyik, de még a ritka kivétel, akinek ez elég, az is csak bizonyos, meghatározott, nagyon különleges pasival vállalja be, akár azért, mert titkon szerelmes belé, csak még magának se vallja be és reméli, hogy több is lehet, vagy annyit olvasott már róla a női magazinokban, hogy jó ötletnek tűnik vibrátor helyett, az idejébe most úgyse fér bele egy komoly kapcsolat, de ez is vagy valami meghatározott különleges pasival jön össze, vagy valami közeli baráttal, kollégával, aki minimálisan tetszik neki, személyiségileg meg akár taszíthatja is, de mivel úgysem akar vele együtt élni, ez nem érdekes, meg hát ciki lenne idegennel, őt meg már jó ideje ismeri.
#16: Akkor a kérdés nem neked szól, de köszi, hogy válaszoltál!
#17: Akkor van közöm, ha nekem panaszkodik, különben nem is szoktam odamenni minden kövér nőhöz, sőt, megjegyzéseket se tenni, meg kibeszélni sem.
#19: Ők semmit, de nem is szerveznek "csóró büszkeség" mozgalmakat. Elfogadják a REALITÁSOKAT, hogy a társadalom konstans alsó 50%-a mindig csóró és minél többen leszünk, a százalék nem változik, illetve igazán a felső 10% örülhet, mert ő tud valóban teljes életet élni, ha csak az anyagi korlátok hiányát nézzük.
Sőt, azt is, hogy ha úgy néz ki, mint Jeremy Meeks, akkor csóró börtönviselt pasiként is felkarolják nők, ellenben ha átlagos külsejű, akkor saját tulajdonú budapesti lakással és 10 évnél nem régebbi autóval is csak éppen 0 szinten van. Vagyis nem hánytorgatják fel ezek hiányát, de pluszt nem ad hozzá, hogy van neki. Az lenne mínusz, ha még ez se lenne. És ez sokszor független a nő vagyoni helyzetétől. Néha a diplomás pénzes csaj ismeri el, hogy "Ne mondd már, Béla, hát ez azért nem kis teljesítmény, hogy ennyi idősen vettél saját erőből egy saját ingatlant szülői meg minden segítség nélkül." meg van, hogy a borsodból feljött közmunkás lány fintorogja le, aztán ha visszamondod azt, amit a diplomás pénzes lánytól hallottál, akkor jön a válasz, hogy ő a puncson meg itt-ott bármikor talál pénzeset meg őt yatchra vitték meg külföldre meg stb és fiatalok is, nem csak öreg papák.
#23: Az arca sem mindegy, de egyrészt nem erről szól a kérdés, másrészt a kövéreket nem annyira bunkóság csesztetni a leírt dolgok miatt (egészségtelen, betegség és TUD rajta változtatni), mint mondjuk Rubint Rékát vagy Sarah Jessica Parkert az arcberendezése miatt.
Az általad felsorolt dolgoknál pedig nem az a baj, hogy ezek problémák, hanem ez a lekezelő stílus, hogy tele vagy udvarlókkal és egyetlen apró szempont alapján már megy is a kukába a pasi.
Mindig rádöbbenek, hogy milyen alázásra képesek a férfiak azért, hogy valakinek annyi önbizalma maradjon, hogy úgy tűnjön, hogy a fajtájuk szívességet tesz a közeledésével...
Én nem vagyok túlsúlyos, sőt, sok szempontból erősen közelítem a nőideált. De nem idegen az a jelenség, amit itt látok. Minél sebezhetőbb egy réteg és minél könnyebben le lehet törni a szarvát látszólag, annál inkább tolják. Ezért mennek rá a túlsúlyosakra, majd a kisgyerekesekre, majd az idősebbekre és így tovább... De én sem mentesülök alóla.
Nem tudom, hogy valaha bejött-e másnál ez a taktika, de baromi undorító.
26:
‘Milyen neműek is kezdték el mondogatni, hogy "egy férfi 100 kiló alatt nem férfi" meg hogy "én a nagy mackót szeretem" meg a "legyen vastagabb a karja, lába, mint nekem nő létemre"? Mert szerintem nem a férfiak...’
gratulalok ha szerinted az, hogy vekony nokent nem szeretnem, hogy a pasim karja meg az enyemnel is nyeszletebb legyen azt jelenti, hogy en termelem ki az igenytelen, koversegbe belesuppedo dagadt ferfiakat.
minden mondatod ferdites kb, nem is erdemes veled vitatkozni. es igen, nogyulolo frusztralt incel vagy, nem is erdemes magyarazkodni, zsigerbol gyulolsz minden not, ennyi.
Nos, igen nagy darab nő vagyok és bizony bejátszik betegség is a súlyomban, amire a stressz gyönyörűen rájátszott. Nézz utána, kérdező, pl. az inzulinrezisztenciára, vagy a prolaktin szintre igen szépen rá tud játszani a stressz is, ha hiszed, ha nem. Valaki a stressztől fogy, valaki hízik-pl. én is.-, nem vagyunk egyformák.
Volt egy ideig crossfites pasasom is, de más volt a szakító ok, nem a dagadtságom. Pedig ez sosem volt a részemről elvárás, mert úgy éreztem, sört innék és hugyoz prédikálnék ilyenkor.
Most is van párom, aki elfogad és nem várja el, hogy azért fogyjak le, hogy ne hozzam őt szégyenbe. Szerencsére, nem az tapasztalható nála, amit 13-as gyönyörűen leírt.
Hogy mit várok az élettől? Hogy a baxtatást ne csomagolják talmi aggodásba és ha valakinek nem tetszem, az csak hagyjon a vérbe. Nagyon teljesíthetetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!