Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme lenne úgy ismerkedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme lenne úgy ismerkednem, hogy úgyse tudnám megadni egy nőnek azt, amire vágyik?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Ez a kérdés és a benne lévő linkelt kérdések csak pár darab. Ahogy ezek is:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

Itt főleg a szavazás:

És ez csak néhány kérdés a napokból, ami ezzel foglalkozik. De ami rosszabb, az az, hogy még egy szerencsételen Facebook poszt alatt is, aminél ez a téma, simán van kb 500 női komment, akik azt írják, hogy kell a minimum 16-17cm hossz és 4,5-5cm vastagság. Na most nekem rövid és vékony. Sajnos kb 1000-ből 1 nőnek lenne elég úgy, hogy nagyobbal se élvezné, ami azért elég rossz arány. Hiába nem csak ezen múlik a jó szex, fontos része. Nem a kedvesség, figyelmesség, stb tölti ki, stimulálja a hüvelyt, hanem a pénisz.

Nagyon rossz, amikor olvasom, hogy nők szerint milyen az ideális férfi és a belső tulajdonságok megvannak vagy majdnem megvannak, de a külső nem. A másik baj a maggasságom, mert sajnos alacsony vagyok, amivel szintén már alapból buktam az esélyeimet a legtöbb nőnél. Arcra átlagos vagyok, de simán tetszhet valakinek, hiszen ez változó. A többi dologban fejlődök, de ezekben sajnos nem lehet.

2021. okt. 12. 22:01
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/260 A kérdező kommentje:
Azok a fene nagy segítségek teljesen figyelmen kívül hagyják, amiket írtam. Ezért nem érnek semmit.
2021. dec. 28. 09:46
 142/260 anonim ***** válasza:
A #137-138-al mi a baj?
2021. dec. 28. 09:55
 143/260 anonim ***** válasza:
94%
Önbecsapás-jellegű kifogáskeresésed (amely azt célozza hogy ne kelljen semmit tenni) csak magányt fog eredményezni, élőben is és előbb-utóbb a neten is.
2021. dec. 28. 09:58
 144/260 A kérdező kommentje:

#142 Mondtam, hogy nem nézek YouTube videókat.

#143 Jobb a magány, mint a sok "segítő", aki valójában nem is akar segíteni, csak benyög valami sablonos szöveget és büszkén megveregeti a vállát, amiért ma is "segített" valakin.

A segítség ott kezdődik, hogy megvizsgálod a másik nézőpontját. Mit gondol? Miért gondolja azt? Miért gondolja úgy? Stb. Ezzel szemben itt senkit nem érdekel, amit írok. Nem is értem, hogy akkor miért ír kommentet :D

2021. dec. 28. 10:09
 145/260 anonim ***** válasza:
94%

Egyértelműen látszik, hogy a kérdező csak trollkodik. Ész érvekkel semmit sem értek el, csak élvezi, hogy végre valaki foglalkozik vele. Kezd unalmas lenni, hogy manapság a kérdések többsége egy unatkozó kisgyerek kitalációja.

Kérdező: Boldog karácsonyt, remélem sikerült annyi hozzászólást gyűjtened, ami boldoggá tesz! :)

2021. dec. 28. 10:15
 146/260 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező: álláspontodat nem igazán lehet megvizsgálni: "Mit gondol?" "Miért gondolja úgy"? stb. Mivel személyes tapasztalatok leírása = 0, légbőlkapott, anonim kommentelők által megválaszolt kérdések linkjeit lehet csak a kérdésben látni.

Eleve pesszimista a kérdés indítása is, ami már a kiírást illetően is kérdőjeleket vet fel.

A kérdés így kezdődik: "Mi értelme lenne úgy ismerkednem, hogy úgyse tudnám megadni egy nőnek azt, amire vágyik?" ez már előrevetíti azt, hogy meggíőzhetetlen vagy, hiszen te kategorikusan kijelented, hogy "úgyse tudnád megadni egy nőnek amire vágyik", nem is tudom milyen választ vársz erre, mert meggyőzni nem lehet, maximáis jószándékkal mondjuk többen hogy fordulj segítségért szexuálpszichológushoz, ez se érdekel/nem reagálsz rá.

Én se értem miért reagálok erre. Az oldal már szinte kong az ürességtől, gyanítom hogy az ilyen és hasonló jellegű kérdések elburjánzása miatt.

2021. dec. 28. 10:43
 147/260 A kérdező kommentje:

#145 Ahhoz ész érvek is kellenének. Boldog karácsonyt neked is, bár már elmúlt. Ilyen kommentek mellett, akkor lennék boldog, ha 0 komment jött volna.

#146 Pont erről beszéltem :)

2021. dec. 28. 11:06
 148/260 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudunk segíteni, csak te tudsz magadon, ha szeretnél.
2021. dec. 28. 11:10
 149/260 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező: azok észérvek amikor jössz azzal hogy "1000 nőből 1 ha megelékszik ezzel" meg "10 nőből 8" és a hasonló ki tudja honnan származó adataidat írogatod ide?

Az előbbi hosszú segítőnek szánt szöveg is el lett intézve egy "erről beszéltem"-mel.

Ülsz a négy fal közt, filozofálsz és azért, csak is azért gyártasz számodra hátrányos elképzeléseket a világról, az életről, a dolgok működéséről, a nők hozzáállásáról, hogy ne kelljen megmozdulnod. Nem veszed észre hogy önmagad alatt vágod a fát?

Nem kell hogy bárki ismerjen, a reakcióidból amelyek tele vannak elhárítással, elutasítással, minden kiderül.

Kiderül az is, hogy mindenki szélmalomharcot vállal, aki próbál segíteni neked...

2021. dec. 28. 11:22
 150/260 A kérdező kommentje:

#149 "azok észérvek amikor jössz azzal hogy "1000 nőből 1 ha megelékszik ezzel" meg "10 nőből 8" és a hasonló ki tudja honnan származó adataidat írogatod ide?" Tapasztalatok.

"Az előbbi hosszú segítőnek szánt szöveg is el lett intézve egy "erről beszéltem"-mel." Mert annak megint semmi köze hozzám vagy a kérdésemhez.

"Ülsz a négy fal közt, filozofálsz és azért, csak is azért gyártasz számodra hátrányos elképzeléseket a világról, az életről, a dolgok működéséről, a nők hozzáállásáról, hogy ne kelljen megmozdulnod. Nem veszed észre hogy önmagad alatt vágod a fát?" Ez szintén egy nagyon aranyos kitaláció, de sajnos 0 igazságtartalommal. Ezért kéne bármit is tudni rólam, ha jellemezni akarsz.

"Nem kell hogy bárki ismerjen, a reakcióidból amelyek tele vannak elhárítással, elutasítással, minden kiderül." Így senkin nem lehet segíteni. Ez mutatja, hogy csak úgy csináltok, mint akik segíteni akarnak bárkinek is, pedig nem.

"Kiderül az is, hogy mindenki szélmalomharcot vállal, aki próbál segíteni neked..." Aki próbál segíteni, az nem. De olyan ember még nem írt ehhez a kérdéshez.

2021. dec. 28. 11:32
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!