Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme lenne úgy ismerkedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme lenne úgy ismerkednem, hogy úgyse tudnám megadni egy nőnek azt, amire vágyik?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Ez a kérdés és a benne lévő linkelt kérdések csak pár darab. Ahogy ezek is:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

Itt főleg a szavazás:

És ez csak néhány kérdés a napokból, ami ezzel foglalkozik. De ami rosszabb, az az, hogy még egy szerencsételen Facebook poszt alatt is, aminél ez a téma, simán van kb 500 női komment, akik azt írják, hogy kell a minimum 16-17cm hossz és 4,5-5cm vastagság. Na most nekem rövid és vékony. Sajnos kb 1000-ből 1 nőnek lenne elég úgy, hogy nagyobbal se élvezné, ami azért elég rossz arány. Hiába nem csak ezen múlik a jó szex, fontos része. Nem a kedvesség, figyelmesség, stb tölti ki, stimulálja a hüvelyt, hanem a pénisz.

Nagyon rossz, amikor olvasom, hogy nők szerint milyen az ideális férfi és a belső tulajdonságok megvannak vagy majdnem megvannak, de a külső nem. A másik baj a maggasságom, mert sajnos alacsony vagyok, amivel szintén már alapból buktam az esélyeimet a legtöbb nőnél. Arcra átlagos vagyok, de simán tetszhet valakinek, hiszen ez változó. A többi dologban fejlődök, de ezekben sajnos nem lehet.

2021. okt. 12. 22:01
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/260 anonim ***** válasza:
44%

JÓIDEJE KUTATOK A TÉMÁBAN (testtartás, pénisz és vagina méret/funkció), DE FŐKÉNT ELMÉLETI ALAPON.

EGÉSZSÉGRŐL:

A gerincgörbületeink egymáshoz viszonyított mértéke adja a testarányainkat és azt, hogy egyes részeink mennyire élettel telik vagy alulműködőek a mindennapjaink során. Ezen arányok már születésünkkor előre bekódoltak (genetika) és ennek megfelelően kezdünk kifejlődni. Viszont, ahogy megkezdődik az életünk, az itt folyamatosan megélt eseményeink hatására elvileg módosulhat(na) ez a genetikai állomány, ezt nevezik epigenetikának. Ehhez bizony felismeréseknek kell megtörténni az emberben (az élete irányát illetően), ami a felnőttkor kezdetén tud csak igazán kialakulni, ekkorra már viszont nehezítetté válik a test változtatása. Így egy kicsit 22-es csapdája a dolog, de nem lehetetlen! A fiziológiás szokásainkon (mozgásunk milyensége/mennyisége) túl nagy hatással van ránk, az hogy milyen érzelmeket élünk meg. E kettő oda-vissza működik, mert ha valaki valahogy mozog vagy éppen tartja a testét az érzelmeket tud fakasztani, ugyanígy egy erősen megélt érzelem egy bizonyos mozgásra vagy épp testtartásra tud késztetni! Ha ezek az epigenetikai változások nagyobb mértéket öltenének, akkor az ember csodálatos átalakulásra is képes lenne! Tehát diagnosztikailag ez már leírható, de megoldásunk emberiség szintjén nem igazán van erre az egyensúlyhiányra, ami betegségeink, elégedetlenségünk fő oka.

PÉNISZRŐL:

Az ideális (egészséget vizsgálva) erektált péniszhossz (kb.) a testmagasság osztva 10-el. Tehát egy 175 cm-es férfihez ~ 17 cm-es péniszméret lenne az egészséges, egy ehhez (látványra) arányaiban illő vastagsággal (~ 4,5 cm). A férfi egész gerincstabilitása meghatározza majd a pénisze milyenségét, de kiemelkedő a lumbális és medencealapi szakasz (belső) erőssége. Ha egy férfi belső szövetei az alsó szakaszain nagyon erősek, akkor ideális vagy (túl) nagy pénisszel rendelkezik. Ha egy férfi belső szövetei alul nagyon gyengék, akkor az ideálisnál kisebb vagy (túl) kicsi pénisszel rendelkezik. Elvileg lehetne ezen tónuson változtatni, de ezek a belső szövetek gyógytornával, célzott mozgásokkal és izomfeszítésekkel nagyon nehezen elérhető csak. Így ez az út sokszor többet árt, mint használ! Mint írtam megoldásunk nem igazán van erre, sőt azt hiszem, hogy mindenkinek különböző az út, amin sikerrel járhat. Általánosságban viszont elmondható, hogy el kellene (belső szöveteket illetően) lazulni ott, ahol túlfeszülünk és ezzel egyidőben megfeszülni ott, ahol túl lazák vagyunk. Így kerülne egy egyensúlyibb állapotba a testtartásunk és ezzel együtt egészségesebb funkcióba és méretbe a péniszünk is!

Ugyanez nagyjából elmondható a nők esetében is, a szülés kivételével, mert az egy nagy gátizomfunkciót befolyásoló folyamat lehet sokuk esetében!

ÁLTALÁNOSSÁGBAN:

Vannak szűkebb, rövidebb hüvellyel rendelkező nők. Nekik (gondolati síkon) elég is lehet egy ehhez passzoló kisebb, vékonyabb pénisz, főleg, ha kompenzál a férfi az oráli sé egyéb képességeivel. Viszont funkcióban, ha vizsgáljuk a hüvelyi orgazmus milyenségét, akkor lehet, hogy nem lesz kielégítő. Ennek ellenére lehet elégedett egy nő egy kisebb pénisszel is, mert ha érzelmi alapon nézzük a közösülést, mint párkapcsolati eseményt, akkor elmondhatjuk, hogy vannak nők akiknek nem annyira fontos a szex, inkább a partnerük hétköznapibb (érzéki, szellemi) tulajdonságai a mérvadóbbak.

Ugyanakkor végtelen számú varriáció lehet, arra, hogy az életbe mi hogyan érvényesül és képződik le bennünk!

Pl.: Ha egy lány egy nagyobb mérettel találkozik elsőre, amit jónak is érez, akkor lehet, hogy nehéz lesz arról leszoktatni, főleg, ha fontos neki a szex. És fura, de lehet, hogy pont amiatt lesz ennek a lánynak fontos a szex, mert elsőre egy nagyobb szerszámmal kielégítik. Ha egy kis farokkal lenne olyan “semmilyen” a szexuális élménye, akkor ezt könyvelné el normálisnak és lehet nem is nagyon érdekelné a szex.

MAGAMRÓL:

Én egy 24 éves szűz férfi (így fogadjátok a hozzászólásom) vagyok 175 cm-es magassággal és 75 kg-os testsúllyal. Nagyon változó az erekcióm. Volt amikor 13-14 cm és 3,5 cm vékony volt, mostanában van amikor 15-16 cm és 4cm vastagra tudok erektálni. Rendkívüli mértékben függ az idegrendszerem (érzéseim és gondolatim öszessége) állapotától! Azt hiszem, hogy egy ~17/4,5 cm-es, jól funkcionáló pénisszel tökéletesen elégedett lennék, viszont a mostani méretemmel és funkciómmal kell megbékélnem. Azt tapasztalom, ha nem így teszek, akkor a dolog “rosszabbá” válik.

SZÓVAL NEM IGAZÁN TUDJA MEGMONDANI SENKI A TUTIT, DE HISZEM, HOGY ELŐBB-UTÓBB MINDENKI IRÁNYBA TALÁLJA MAGÁT AZ EGÉSZSÉGE ÉS BOLDOGSÁGA ÚTJÁN!

✌️

2021. dec. 26. 11:28
 102/260 anonim ***** válasza:
81%

"Az ideális (egészséget vizsgálva) erektált péniszhossz (kb.) a testmagasság osztva 10-el. Tehát egy 175 cm-es férfihez ~ 17 cm-es péniszméret lenne az egészséges"

Én mondjuk kíváncsi lennék, melyik tudományos publikációban írnak ilyet. Ez nekem csak olyan távgyógyítós baromságnak látszik

2021. dec. 26. 16:07
 103/260 anonim ***** válasza:
94%

Az ideális is ennél sokkal kisebb. Tapasztalatok nélküli elmélkedésnek tűnnek csak amik írva vannak.

Egyébként nagyjából mindegy mit írnak, hiába ecsetelik hogy ez kevésbé határoz meg bármit, a kérdező arra van beállva hogy "ez probléma".

2021. dec. 26. 16:13
 104/260 anonim ***** válasza:
74%

101-es Igen, te is olyan szánalmas vagy, mint a kérdező. Nem kutatni kellene, hanem használni!

Mindketten abban tévedtek, hogy a teljesen átlagos méretetek gondot jelent. Az átlagos azt jelenti, hogy a nők nagy részének a méret bőven megfelel, ameddig ezen gondolkoztok, hogy mi van, ha nem repül az idő feleslegesen.

2021. dec. 26. 16:24
 105/260 A kérdező kommentje:
"Az átlagos azt jelenti, hogy a nők nagy részének a méret bőven megfelel" Ez rohadtul nem ezt jelenti, de nem baj :D Sok helyen az átlagos fizetéssel is csak éhen halni tudsz, mert kevés.
2021. dec. 26. 16:41
 106/260 anonim ***** válasza:
94%

Látod Kérdező? Erre mondtam hogy felesleges neked bármit is írni.

Egész egyszerűen be vagy állva erre a "kis méret" témára és az ellenkező válaszokat (bármi is legyen az) nem akarod észrevenni.

Bármilyen hosszú válaszok garmadáját, cáfolatokat lehetne írni, de minek, valami buta rövid abból való kiemeléssel reagálsz amiről úgy gondolod hogy a negatív vélekedésedet támasztja alá.

Biztos élvezed ezt?

2021. dec. 26. 16:54
 107/260 A kérdező kommentje:
Nem élvezem, de akkora baromságok vannak a kommentekben, hogy az valami hihetetlen.
2021. dec. 26. 17:27
 108/260 anonim ***** válasza:
91%

Értem, tehát te vagy az egyedüli igazság letéteményese? Akkor gyógyítsd ki magad ebből vagy fordulj szexuálpszichológushoz.

Az ilyen, kérdésben megfogalmazott, légből kapott elképzeléseiddel van a probléma, melyeket alátámasztani sem tudsz: "Na most nekem rövid és vékony. Sajnos kb 1000-ből 1 nőnek lenne elég úgy, hogy nagyobbal se élvezné, ami azért elég rossz arány."

Hiába bármit írni neked, kérdésben az van hogy kicsi, aztán ha átlagosról írnak, azt is lekicsinyled.

Válaszok garmadája sem fog segíteni, mindig azt fogod kihozni hogy negatívan lásd az adott dolgot.

Ha nem fordulsz szexuálpszichológushoz, önmagadnak fogsz ártani. Mivel meggyőzhetetlen vagy.

2021. dec. 26. 17:36
 109/260 anonim ***** válasza:
91%
107-es Nagyon nem baromság! Az átlagos azt jelenti, hogy a nagy többségnek megfelel, és neked bármennyire hihetetlen örömet is okoz.
2021. dec. 26. 17:37
 110/260 A kérdező kommentje:

#108 "Értem, tehát te vagy az egyedüli igazság letéteményese?" Nem. De a "A Föld lapos, mert a térképen is úgy ábrázolják" szintű kommenteket nem fogadom el már bocs.

#109 Nagyon nem ezt jelenti, de nem baj :D Keress már rá légyszi az "átlagos" szó jelentésére.

2021. dec. 26. 18:39
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!