Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme lenne úgy ismerkednem, hogy úgyse tudnám megadni egy nőnek azt, amire vágyik?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ez a kérdés és a benne lévő linkelt kérdések csak pár darab. Ahogy ezek is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Itt főleg a szavazás:
És ez csak néhány kérdés a napokból, ami ezzel foglalkozik. De ami rosszabb, az az, hogy még egy szerencsételen Facebook poszt alatt is, aminél ez a téma, simán van kb 500 női komment, akik azt írják, hogy kell a minimum 16-17cm hossz és 4,5-5cm vastagság. Na most nekem rövid és vékony. Sajnos kb 1000-ből 1 nőnek lenne elég úgy, hogy nagyobbal se élvezné, ami azért elég rossz arány. Hiába nem csak ezen múlik a jó szex, fontos része. Nem a kedvesség, figyelmesség, stb tölti ki, stimulálja a hüvelyt, hanem a pénisz.
Nagyon rossz, amikor olvasom, hogy nők szerint milyen az ideális férfi és a belső tulajdonságok megvannak vagy majdnem megvannak, de a külső nem. A másik baj a maggasságom, mert sajnos alacsony vagyok, amivel szintén már alapból buktam az esélyeimet a legtöbb nőnél. Arcra átlagos vagyok, de simán tetszhet valakinek, hiszen ez változó. A többi dologban fejlődök, de ezekben sajnos nem lehet.
Ha nem fogadod el, hogy szexuálpszichológusra van szükséged akkor életed végéig emelgesd ki e kérdést és várd hogy mindig jöjjön valaki, akinek a szavait kiforgathatod és megcáfolhatod.
A kérdésben még arról volt szó, hogy neked "rövidebb" és "vékonyabb", erre most átlagost emlegetnek, arra is írsz valamit ledegradálóan.
"kb 1000-ből 1 nőnek lenne elég úgy, hogy nagyobbal se élvezné, ami azért elég rossz"
Az a rossz, hogy ilyesféle fantazmagóriákat találsz ki magadnak, meg kétségbeesetten anonim kommentelőkkel próbálod alátámasztani az "igazadat", mellesleg ahhoz ragaszkodsz, ami szenvedést okoz. Bárki bármit ír, akár hosszan, kiragadva pár szót (és a többire nem reagálva) szavait kiforgatva, negatívan reagálsz rá.
A gépnél ülve, kétségbeesetten válaszokat várva semmi sem fog történni, problémád nem fog megoldódni.
Ha ezer válasz születne arról hogy tévesen látod a dolgokat, az se segítene, még tízszer annyi sem. Meggyőzhetetlen vagy, ezért kell szakember.
Bármit kitalálsz téves nézeteidet védendően, a megoldást várva (nem tudom mire), mert úgy tűnik, hogy nem akarsz, nem vagy hajlandó ismerkedni mert "veled ez a helyzet", kitaláltál valami alibit, amire ráfoghatod.
Ha bárki segítő szándékkal ír neked és próbálna rávilágítani hogy elképzeléseiddel ellentétesen működnek a dolgok, akkor vagy pár szót kiragadsz mondataiból, vagy légbőlkapottnak minősíted az illető válaszát. Te sem beszéltél sokmillió nővel, hogy olyat leírj mint ami kérdésedben szerepel: "1000 nőből 1" és ehhez hasonlók.
"1000 nőből 1" ez mégis milyen tényen alapul?
A világ nem fekete-fehér.
Feltételezem, hogy neked jóval nagyobb van, mint az alábbi cikkben szereplő, méret alapján is elnevezett (és még ilyen kis méret esetén sincs probléma):
Ez a fentebb belinkelt oldal szakmai hitelességéről híres.
Kívánom, hogy ne vesztegess el sok évet azzal, hogy olyanokat bántasz, akik segíteni próbálnak, akik azt akarják, hogy merj ismerkedni és ne foglalkozz azokkal a dolgokkal, amelyeket kitaláltál magadnak, félelemből, vagy kudarckerülésből. Merj segítséget kérni szakembertől, ha félelmeid meggádolnak.
Csatlakozom 111-eshez!
Az átlagos annyit jelent, hogy a szerszámod 10-ből 8-nak megfelel. Nyilván lesz 1 akinek kicsi, és akinek a tiéd is nagy.
Nagyon nem a farkaddal van gond, hanem a pszichéddel! Ezen még a jó szex sem fog javítani, hiszen ha megkapnád a visszaigazolást, amit sosem fogsz, hiszen nem mered használni még akkor is kételkednél.
Szakemberre van szükséged, hogy változtatni tudj!
#113 Kit bántottam? A világ nem fekete-fehér, de én senkinek nem leszek kompromisszum. Se szamár a ló helyett.
Ha már ti nem tudtok rákeresni az "átlagos" szó jelentésére.
Egyébként nem ártana nőkkel beszélnetek erről. Akár itt rengeteg kérdést + kommentet vagy nem anonim helyen, ahol 100%, hogy nőről van szó.
Most az "átlagos" szóba kapaszkodsz görcsösen.
Önmagadat bántod, taszítod önsajnálatba, te vagy önmagad boldogulásának legnagyobb ellensége.
Vagy megoldod önmagadtól, vagy szakemberrel problémádat, de a válaszok nem fogják megoldani és előbb-utóbb mindenki megunja a válaszolgatást, akárhány kérdést is írsz ki ezügyben.
Direkt taszítod önsajnálatba sajátmagadat, ha pedig valaki írja a megoldást, arra nem reagálsz, csak belekapaszkodsz valami szóba, eredetileg nem is az volt a kérdésed.
Jellemző hogy a cikkre meg nem írtál semmit.
Így írjon neked bárki hosszan, segítőkészen, ha pár szóval mindenki "le van reagálva", természetesen negatívan.
Önmagadat "kompromisszumnak" tekinted, már a kérdés is abból indul ki, hogy "van -e értelme ismerkedni" ha "úgyse tudnád megadni..." (tehát tényként könyvelsz el valamit ami egyáltalán nem biztos hogy úgy van).
Megoldod ezt önmagadtól, vagy élőben segítséget kérsz szexuálpszichológustól, de semmittevés miatt a válaszok nem fognak segíteni (pláne hogy kiforgatod őket) meg a tanácsok se.
Ne érdekeljen hogy mások mit mondanak, mit csinálnak (neten a nők mit mondanak a "méretről" stb), neked van egy saját életed és azt nem másoktól kell függővé tenni mert akkor bekövetkezhet hogy mindig azt figyeled: más mit mond, mi a véleménye, mit csinál vagy nem csinál, te meg sose élsz. Neten bármit mondhatnak, a netes viselkedés meg nagyotmondás nem a valóság.
Boldog új évet és azt kívánom, hogy merj segítséget kérni és ne életed vége felé gondolkodj el azon: "mi lett volna ha mertem volna segítséget kérni és nem menekültem volna el bármiféle kitalált elképzelések mögé, hogy ne kelljen semmit tennem, bárcsak megfogadtam volna a segítőkész emberek tanácsait!"...
#116 Semmit nem tudsz rólam vagy az életemről. Ha sajnáltatni akarnám magam, akkor közel se ez lenne a téma. Fogalmad sincs, hogy miken mentem keresztül, miket értem el, milyen életem van és milyen ember vagyok. Ezek a segítségek olyanok, mintha egy parton lévő halnak rántott húst adnál, ahelyett, hogy a vízbe dobnád. Rántott húst adni tök jó segítség, de egy éhes embernek vagy húsevő állatnak és nem a halnak. Neki víz kell. Ezért nem érnek semmit.
Boldog új évet neked is.
Az "okoskodó" 101-es vagyok.
Mindegy, hogy milyen vagy a lényeg, hogy élsz, mert ezért jöttél e földre!
Azt írtad: nőket kérdezzünk. Ha valaki nőként szólt e kérdéshez és pozitívan szólt hozzá akkor azt azonnal nem vetted figyelembe.
Írod, hogy neked nem ez a segítség, mert olyan mintha egy parton lévő halnak rántott húst adnának. Írd le számodra mi lenne a segítség, ki és hogyan, miképpen segíthetne rajtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!