Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme lenne úgy ismerkedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme lenne úgy ismerkednem, hogy úgyse tudnám megadni egy nőnek azt, amire vágyik?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Ez a kérdés és a benne lévő linkelt kérdések csak pár darab. Ahogy ezek is:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

Itt főleg a szavazás:

És ez csak néhány kérdés a napokból, ami ezzel foglalkozik. De ami rosszabb, az az, hogy még egy szerencsételen Facebook poszt alatt is, aminél ez a téma, simán van kb 500 női komment, akik azt írják, hogy kell a minimum 16-17cm hossz és 4,5-5cm vastagság. Na most nekem rövid és vékony. Sajnos kb 1000-ből 1 nőnek lenne elég úgy, hogy nagyobbal se élvezné, ami azért elég rossz arány. Hiába nem csak ezen múlik a jó szex, fontos része. Nem a kedvesség, figyelmesség, stb tölti ki, stimulálja a hüvelyt, hanem a pénisz.

Nagyon rossz, amikor olvasom, hogy nők szerint milyen az ideális férfi és a belső tulajdonságok megvannak vagy majdnem megvannak, de a külső nem. A másik baj a maggasságom, mert sajnos alacsony vagyok, amivel szintén már alapból buktam az esélyeimet a legtöbb nőnél. Arcra átlagos vagyok, de simán tetszhet valakinek, hiszen ez változó. A többi dologban fejlődök, de ezekben sajnos nem lehet.

2021. okt. 12. 22:01
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/260 anonim ***** válasza:
95%

160: Had legyek az első, aki válaszol a kérdésedre!

NINCS értelme ismerkedned, képtelen vagy egy nőnek megadni, amire vágyik, mert rendkívül alacsony intelligenciával rendelkezel. Kérlek ne szemeteld tovább a honlapot. Köszi!

2021. dec. 29. 09:59
 162/260 A kérdező kommentje:
#161 Köszi, hogy jellemezted magad, de nem erről szól a kérdés.
2021. dec. 29. 10:02
 163/260 anonim ***** válasza:
91%

155. válaszadó leírt egy hosszú pozitív példát, 0 reakció volt, helyette egy másik szál behozva, hogy kislisszolhass a pozitív példa elismerésének kényszere alól, vagy hogy egyáltalán foglalkozni kelljen vele.

Jól éreztem én, hogy szélmalomharcot vállal bárki aki segítő szándékkal szól hozzá.

"Beszélj arról, amiről a kérdésem szól és reagálok."

A tapasztalatokat (élőbenieket) kérdeztem, mert jössz ilyen "1000 nőből ha egy" és hasonló dolgokkal, tehát ezeket valamilyen tapasztalatokból leszűrted.

Élőbeni tapasztalatokkal kapcsolatosan szintén csak menekülés van.

Nemcsak velem, hanem a 155. válaszadóval is ugyanezt játszottad el: hogy hosszú, értelmes válaszára ne kelljen reagálni, hirtelen más témát hoztál be. Ügyes figyelem-elterelés és csakis azért, hogy a negatív vélekedésedről legyen szó, az legyen alátámasztva, a pozitívakat ne vedd észre.

Ha tízezer ppozitív válasz születne e kérdésre, minden alkalommal kitalálnád a menekülő utat valamilyen más, téged igazoló téma behozásával, vagy 0 reagálással az adott válaszra.

Ezért is szélmalomharc bármilyen neked való segítségnyújtási szándék. Sajnos.

2021. dec. 29. 10:04
 164/260 A kérdező kommentje:
#163 Most mutattad meg a legjobban, hogy mennyire levegőnek nézed az összes kommentemet :) Ezért mondtam, hogy egyáltalán nem akarsz segíteni. Te csak jó embernek akarsz látszani az ál segítőszándékoddal. Már reagáltam a tapasztalatos kérdésedre, csak ugye ahhoz figyelni kellett volna. Pont ezt írtam. Csak úgy lehet segíteni valakinek, ha figyelsz rá, megvizsgálod az ő szemszögét. Téged semmi nem érdekel abból, amit írok.
2021. dec. 29. 10:23
 165/260 anonim ***** válasza:
94%

Elolvastam mindent amit írsz. A 155. kommentelő semmilyen hozzászólást sem kapott.

Nekem nincs szükségem arra, hogy ál-segítőszándékot mutassak és önmagam számára "jó ember legyek"...

Azt próbáltam mutatni (de hiába), hogy be vagy szűkülve, egyetlen dolgot vagy hajlandó látni és ahhoz ragaszkodni, mint ahogy a kérdés-indításod is mutatja és a kommentek hatására semmi sem változott.

A tapasztalatos kérdésemre annyit bírtál írni, hogy "beszéltem már nőkkel erről", én pedig valós, élőbeni tapasztalatokra gondoltam, ismerkedés, párkapcsolat, stb. Gondolom nem akarod elkezdeni, mert ha elkezdenéd és ilyeneken nem görcsölnél, rájönnél: nem mérvadó, csak te találtad ki. Házipatika oldalas cikket belinkeltem, 0 reakció. 155. hozzászóló leírt poziitív tapasztalatot, 0 reakció.

Reagálok az eredeti kérdésre, bár sajnos ha semmit nem tudsz felhozni, akkor vagy ignorálás, vagy menekülés lesz:

"Mi értelme lenne úgy ismerkednem, hogy úgyse tudnám megadni egy nőnek azt, amire vágyik?"

Rossz az indítás, ezt senki sem mondta, te gondolod így. Nem jelentette ki kategorikusan senki (maximum te magad magadnak) hogy "nem tudnád megadni egy nőnek amire vágyik".

...

"Ez a kérdés és a benne lévő linkelt kérdések csak pár darab. Ahogy ezek is:"

Ezek nem élő tapasztalatok, hanem netes kérdések, neten mindenki máshogy ír, ha ugyan tényleg valósnak adja ki magát. Élőbeni tapasztalatokra érdemes alapozni.

"Itt főleg a szavazás:"

Nem élőbeni tapasztalat, neten bárki bárhányszor jelen lehet és azt mondhat, amit akar.

Tudományos cikkek a fontosak, a mérvadóak, de azokra nem szeretnél reagálni.

"És ez csak néhány kérdés a napokból, ami ezzel foglalkozik. De ami rosszabb, az az, hogy még egy szerencsételen Facebook poszt alatt is, aminél ez a téma,

simán van kb 500 női komment, akik azt írják, hogy kell a minimum 16-17cm hossz és 4,5-5cm vastagság."

Egymás előtt is fel akarnak vágni, lájkok is jó, ha jönnek, egyébként nem hiszem, hogy tömegesen ezt írnák. Az élőbeni ismerkedés, tapasztalat, párkapcsolat a mérvadó.

"Na most nekem rövid és vékony. Sajnos kb 1000-ből

1 nőnek lenne elég úgy, hogy nagyobbal se élvezné, ami azért elég rossz arány."

Elárulod, hogy ez az arány hogyan jött ki, milyen módon? Milyen számítás ez?

"Hiába nem csak ezen múlik a jó szex, fontos része. Nem a kedvesség, figyelmesség, stb tölti ki, stimulálja a hüvelyt, hanem a pénisz."

Milyen élőbeni tapasztalataid vannak?

"Nagyon rossz, amikor olvasom, hogy nők szerint milyen az ideális férfi és a belső tulajdonságok megvannak vagy majdnem megvannak, de a külső nem."

"A másik baj a maggasságom, mert sajnos alacsony vagyok, amivel szintén már alapból buktam az esélyeimet a legtöbb nőnél."

Nálad alacsonyabb is írt már, hogy magasabb pasit dobtak miatta, tehát hogy ez nem számított, gondolom hiába írta. Ezzel a "buktam az esélyeimet a legtöbb nőnél" tézis megdőlni látszik.

"Arcra átlagos vagyok, de simán tetszhet valakinek, hiszen ez változó. A többi dologban fejlődök, de ezekben sajnos nem lehet."

Ezek nagyrészt a lélekben jelen lévő félelmek, komplexusok, önbecsülés, önbizalom hiánya, kudarctól, félelemtől való menekülés.

Ezért mondtam, hogy kérj segítséget, mert egy jól induló párkapcsolatot is el lehet rontani, ha olyanon kezdesz szorongani-stresszelni, a mi a másik félnek nem probléma.

Most a kérdésre reagáltam, remélem, így ez megfelelő.

2021. dec. 29. 10:49
 166/260 A kérdező kommentje:

#165 "Most a kérdésre reagáltam, remélem, így ez megfelelő." Igen. Válaszolok én is.

"A tapasztalatos kérdésemre annyit bírtál írni, hogy "beszéltem már nőkkel erről", én pedig valós, élőbeni tapasztalatokra gondoltam, ismerkedés, párkapcsolat, stb." Azt írtam.

"Mi értelme lenne úgy ismerkednem, hogy úgyse tudnám megadni egy nőnek azt, amire vágyik?"

Rossz az indítás, ezt senki sem mondta, te gondolod így. Nem jelentette ki kategorikusan senki (maximum te magad magadnak) hogy "nem tudnád megadni egy nőnek amire vágyik". Én jelentettem ki, igen. A tapasztalataim alapján. Te is azért jelented ki, hogy kék az ég, mert azt látod.

"Ez a kérdés és a benne lévő linkelt kérdések csak pár darab. Ahogy ezek is:"

Ezek nem élő tapasztalatok, hanem netes kérdések, neten mindenki máshogy ír, ha ugyan tényleg valósnak adja ki magát. Élőbeni tapasztalatokra érdemes alapozni.

"Itt főleg a szavazás:"

Nem élőbeni tapasztalat, neten bárki bárhányszor jelen lehet és azt mondhat, amit akar.

Tudományos cikkek a fontosak, a mérvadóak, de azokra nem szeretnél reagálni." A 155-ös komment bezzeg szentírás :) Az miért nem csak egy internetes mese?

"És ez csak néhány kérdés a napokból, ami ezzel foglalkozik. De ami rosszabb, az az, hogy még egy szerencsételen Facebook poszt alatt is, aminél ez a téma,

simán van kb 500 női komment, akik azt írják, hogy kell a minimum 16-17cm hossz és 4,5-5cm vastagság."

Egymás előtt is fel akarnak vágni, lájkok is jó, ha jönnek, egyébként nem hiszem, hogy tömegesen ezt írnák. Az élőbeni ismerkedés, tapasztalat, párkapcsolat a mérvadó." Minden nő fel akar vágni az összes többi nő előtt? Like nem nagyon ment kommentekre és hiába nem hiszed el, ezeket írták.

"Na most nekem rövid és vékony. Sajnos kb 1000-ből

1 nőnek lenne elég úgy, hogy nagyobbal se élvezné, ami azért elég rossz arány."

Elárulod, hogy ez az arány hogyan jött ki, milyen módon? Milyen számítás ez?" Persze. A sok száz női vélemény alapján.

"Hiába nem csak ezen múlik a jó szex, fontos része. Nem a kedvesség, figyelmesség, stb tölti ki, stimulálja a hüvelyt, hanem a pénisz."

"Nagyon rossz, amikor olvasom, hogy nők szerint milyen az ideális férfi és a belső tulajdonságok megvannak vagy majdnem megvannak, de a külső nem."

Milyen élőbeni tapasztalataid vannak?" Pont olyan, ami le van írva.

"A másik baj a maggasságom, mert sajnos alacsony vagyok, amivel szintén már alapból buktam az esélyeimet a legtöbb nőnél."

Nálad alacsonyabb is írt már, hogy magasabb pasit dobtak miatta, tehát hogy ez nem számított, gondolom hiába írta. Ezzel a "buktam az esélyeimet a legtöbb nőnél" tézis megdőlni látszik." Ahogy a lottót is nyerték már meg, de nincsenek sokan.

"Arcra átlagos vagyok, de simán tetszhet valakinek, hiszen ez változó. A többi dologban fejlődök, de ezekben sajnos nem lehet."

Ezek nagyrészt a lélekben jelen lévő félelmek, komplexusok, önbecsülés, önbizalom hiánya, kudarctól, félelemtől való menekülés." ??? Ez most megint hogy jön ide?

2021. dec. 29. 11:27
 167/260 anonim ***** válasza:
91%

Miért az itteni magyarázkodásba ölöd az energiád?

Ha meg akarod élni az, hogy egy/több/rengeteg+ nő imádjon a farkad és a szexuális teljesítményed miatt, akkor cselekedj ezirányba!

A 101,137,138-as kommentben leírtam az irányt, de ez ettől egyénibb lesz a te esetedben is, neked kell kitapasztalni.

NÖVELHETŐ A PÉNISZ MÉRETE, JAVÍTHATÓ AZ EREKCIÓ ÉS SZEXUÁLIS KÉPESSÉGEK.

2021. dec. 29. 11:41
 168/260 anonim ***** válasza:
94%

Élőbeni tapasztalatokra 0 reakció. Sejtettem is, hogy ez lesz, megint a netes szavazások stb a mérvadóak. Ha valakik neten azt mondják hogy add el a lakásodat, nem kell az neked, megteszed?

Be vagy állva egyetlen látásmódra, képtelen vagy változtatni, vagy valamire máshogyan ránézni és ha valaki az ellenkezőjét írja annak mint amit hiszel, azt akkora eséllyel megtörténhető dolognak minősíted, mint "a lottó ötöst"

Így nulla értelme van számodra bármit is írni.

155. kommentet azért ne vedd egykategóriába a netes szavazósdival, mert ott egyetlen témára rámozdulva az emberek butaságokat próbálnak bizonygatni, az 155. pedig maximálisan értelmesen megfogalmazott, tapasztalaton alapuló hozzászólás.

További jó filozofálást és semmittevést kívánok és ne csodálkozz, ha csak a négy fal közti egyedül való ücsörgés marad. Gondolom úgy vagy vele: "ez is jobb mint tenni valamit", mert sajnos meg vagy győződve arról, ha elindulnál hogy a neten leírt dolgok várnának és nem lenne esélyed. Ezért lenne érdemes segítséget kérni.

A világ nem fekete-fehér és a te problémád sem az.

Kívánom hogy ne későn jöjj rá hogy "tennem kellett volna esetleg valamit és nem neten a negatív vélekedéseket, félelmeimet alátámasztó kommenteket keresni-nézni-olvasni-vadászni, csak hogy meg tudjam indokolni magamnak és meg tudjam nyugtatni magamat miért nem teszek semmit", "bárcsak ne érdekelt volna mások mit írnak, bárcsak tettem volna valamit".

Minden jót, én többet nem írok e kérdéshez, mert nem látom értelmét. Gondolom meg vagy elégedve, hogy ezt írtam.

Előbb-utóbb mindenki megunja ezt, mert ezen szexuálpszichológus tud segíteni. Az ellenkezés, változásra való hajlandóság hiánya, más nézőpontok szerinti gondolkodás nem megy.

Kívánom hogy mielőbb kérj segítséget és indulj el. Ha nem teszel semmit és netes véleményekbe, kommentekbe menekülsz, akkor a szokott úton szokott unalom fogad és semmi sem fog történni, magadtól veszed el az esélyt, hogy bármi történjen .

2021. dec. 29. 11:48
 169/260 A kérdező kommentje:

#167 A pénisz egyedül műtéti úton növelhető, de károsítja az erekciót.

#168 Az előző kommented után felcsillant egy kis remény, de a mostani kommentet egyetlen értelmes része az volt, hogy nem írsz többet. Írtam a tapasztolokról, csak ugye azt mindig levegőnek nézed. Az külön vicc, hogy az 155-ös valódi tapasztalat, bezzeg minden más csak kamu.

2021. dec. 29. 12:03
 170/260 anonim ***** válasza:
94%

"A pénisz egyedül műtéti úton növelhető, de károsítja az erekciót."

Nekem van rá tapasztalatom, hogy nem így van, de míg te ebben a hitben vagy addig neked biztosan nem.

Részemről befejeztem veled, mert durván a fejedben élsz.

2021. dec. 29. 12:16
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!